2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

hoşbulduk, ay ne biliim kuzu ya sinirliyim bugun

Bugün bütün kızlarda var bi sorun, gece bebekleri uyutmamış çoğunu ağrı falan olmuş...
Sende de bi sinir...Hayırdır inşallah....
Ben pek bi relaxım her zamanki gibi....İşler yoğun biraz kafama takıldı sadece, yetiştiremezsem mesai var, sülümannı seyredemicem....

kaç gündür dışarda yiyoduk bugün sebze pişiriyim dedim.. stokladım buzdolabına.. offf yoruldum..
son bi ayı düşünemiorum şimdiden nefesim kesilio..

Gece dönerken sağ alt kasığıma kramp girdi çok korktum eşim de panik oldu o zamandan beri böyleyim, yürüdükçe ağrı oluyor hafif hafif ondan olsa gerek kuzu...

kızlar merhaba biz geldikk

ya bugün benimde biraz moralim bozuldu sabah işe gelmeden önce üstümü değişirken göbüşümün çatladığını gördüm1 günde nasıl çatlar sabaha kadar sıkıntıdan çatlamışım

ama ben kremimi hep sürüyordum offf çok üzüldüm sabah sabah

hadi bak işine sabahki yoğunluk olmaz forumda bu saatlerde akşama doğru gireriz.

ben çıkayım biraz, hastaneye gidip dünkü test sonuçlarımı alayım.
güzel haberler le gel cnm

kaç gündür dışarda yiyoduk bugün sebze pişiriyim dedim.. Stokladım buzdolabına.. Offf yoruldum..
Son bi ayı düşünemiorum şimdiden nefesim kesilio..

ya sorma ben fenaydım bugun ama biraz rahatladım

kaç gündür dışarda yiyoduk bugün sebze pişiriyim dedim.. stokladım buzdolabına.. offf yoruldum..
son bi ayı düşünemiorum şimdiden nefesim kesilio..

Ya sorma, biz de bugün pazara gidicez mesaiye kalmazsam, alınanlar yıkanacak yerleşecek...Şimdiden sıkıntısı bastı.. Yemek yapmak zaten zulumm geliyo.. Bi de son zaman biraz stok da yapmak lazım olacak, çok zorlanacağız bence de...

bi günde değil1 saniyede çatlar canım malesef... saf hakiki zeytinyağı sür çok faydası varmış, ben sürüyorum...

Gece dönerken sağ alt kasığıma kramp girdi çok korktum eşim de panik oldu o zamandan beri böyleyim, yürüdükçe ağrı oluyor hafif hafif ondan olsa gerek kuzu...

Panik olma kız..HHerkeste oluyoo...
Hem bak ağanın orasına orasına vuruyo duru da bişey olmuyoo...Yazık habire kızdan dayak yiyor...
Korkma hiç, bişey olmaz inşallah kuzulara...Bugün bütün kızlarda var bi ağrı hali zaten..Ağırlaşıyoruz artık, olacak...

Ya üzülme, hiç çatlak olmayıp doğumdan sonra göbek inince harita gibi olanlar bile olabiliyormuş...
Bebişler sağlıklı olsun da, varsın göbişler çatlak olsun...

Egeyle aynı kaderi yaşıyoruz merak etme geceleri beni tekmeliyor beni bırak eşime bile geliyor tekmeler bazen sıçrayarak uyanıyor eşim... ben alıştım artık, uyku havliyle oksuyorum da karnımı öyle sakinleşiyor... gece hiç durmuyor napıcaz bilmiyorum, geceleri uyumucak mı benim oğluşum Burağım bilmiyorum

ben bi badanayı yapsam motor takıcam da. Badanıyı bekliyorum buzluğu temizleyip börek yaprak felan sarıp koycam. Gelen giden olunca süper oluyor. Bide kışa bişeyler koyarsam ohh süper olur

Bebekler anne yatarken daha çok hareketli olurlarmış zaten...Sen dinlenirken o faaliyete geçiyor...
Bi benimki tembel, bütün gece benle bir o da uyuyor....Ya da çocuk uyumuyor da olabilir ama, beni de uyandıramıyor...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…