2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

aa ne güzel olmuş. Siz iki kişisiniz kız biz ohooooooooo ama inşallah bozulmaz arkadaşlığımız.

öyküm özelden yolluyorum gelmeye çalış :))

ne güzel, ailecek gider gelirsiniz. ilerde oğluşlar da kaynaşır süper olur..
ayol sizin yerinizede yeriz.. :)))))))
sende gel uçak paran bizden:)

sağol canım benim. benim yeme haklarımı sen kullan o zaman:)))

ne güzel, ailecek gider gelirsiniz. ilerde oğluşlar da kaynaşır süper olur..

sağol canım benim. benim yeme haklarımı sen kullan o zaman:)))

evet dimi çok şeker olacak oğluşlarımız aynı dönemde aynı şeyleri yaşayacak arayıp soracağız bribriize parka falan götürebiliriz birlikte

karasız kalmayın yada haftaya kadar karar verin gidip haftaya bende alayım

Canım inşallah çok fedakarlık yaptık bebeklerimiz için Allah sağ salim kucağımıza almayı nasip etsinde biz kullanırız ilaç milaç ne varsa artık...

slm hoşgeldin biz varız
nasılsın canım

iyiyim balus sabah kızımcım uyandırdı tekmelerle yatamadım bu saate kadar balkon keyfi yaptık guneslendıkkk ama daha bıse yemedım ya canım ıstemıyor elim yuzum sis soguksuyla yıkadım ıyıce anca ınyı sımdı sımdı sizden ne haber

oyyy maşallah kız güneş var tabi keyfini çıkardın korucuyu sürmemiz lazım cildimize leke yapabilirmiş gerçi ben hiç sürmedim ama.... saat geç oldu bence bişeyler ye artık yazık minişe aç kalıyo kuzumm kahvaltıya oturunca yiyesin gelir hadi kalk annesi doyur bebişi

birce sen mardindemi doğum yapacaksın ......öğlen yemeği vakti gelince bugün de mardinin konaklarındaki meze ve kebaplar geldi aklıma ((((((

o alısık bacım sabah bıraz bıseler atıstrdım tabı atıstrmaysa adı ... :)))))

fatma iş ne zman yapıyorsun
kız deli manyak :):):):) bizim şubenin işleri genelde dışardadır işde denetime falan gidilir ama hamile oldugumdn beri ben gitmiyom masa başındayım yazışmaları ben yaıyom yazılan yazılar belli zaten tarihi değiştir konuyu anlat yzaz gitsin ne var ki hem becerekli hatnum heryere yetişirim

kızz neresiymiş orası de baakalım topluca gidelim basalım orayı biz verelim agzının payını

egeler nerde hılmıler fatmalar

geldimg eldim duydum sesini kız pazara ittik bi ordan eve öğle yemeği yedik geldim evde kılamadım öğleni burda kıldım geldim şimdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…