valla çok güzel göz byuyorlar yok onu yaptık yok bunu yaptık diye aynı işi yapan 2 kişi arasında bile eşitlik yok
ne takcan canım takma artık bana soluma yatmak ii geliyor tansiyonum yükselince bizim topik bize yeter
kıslar valla çok güzel dostluklarımız hep devam eder inşallah bizim yerimizde yiyin dondurmalardan
bu arada bodrum81in eşiyle benim eşimde tanıştı şeker yüklemesinde birlikte gitmiştik ya süper oldu görürşelim falan dediler beyler birbirlerine
ne güzel, ailecek gider gelirsiniz. ilerde oğluşlar da kaynaşır süper olur..kıslar valla çok güzel dostluklarımız hep devam eder inşallah bizim yerimizde yiyin dondurmalardan
bu arada bodrum81in eşiyle benim eşimde tanıştı şeker yüklemesinde birlikte gitmiştik ya süper oldu görürşelim falan dediler beyler birbirlerine
ayol sizin yerinizede yeriz.. :)))))))
sende gel uçak paran bizden:)
ne güzel, ailecek gider gelirsiniz. Ilerde oğluşlar da kaynaşır süper olur..
Sağol canım benim. Benim yeme haklarımı sen kullan o zaman:)))
ne güzel, ailecek gider gelirsiniz. ilerde oğluşlar da kaynaşır süper olur..
sağol canım benim. benim yeme haklarımı sen kullan o zaman:)))
kız gördüm onunda cevabını yazdım onuda görmedin :)))) dedim tansiyon en fazla 12/8 oluyor dün doktorumaradı alfamedi 32.haftaya kadar kullanacaz dedi senle ikimiz kullanmadığımız ilaç kalmadı sende insülün bende tansiyon ilaçı allaha emanet dedim:))))))
canım benim inşallah ya hepimiz sağsalim alalım inan tüm türkiye bekliyor dün eski işyeri yöneticim aradı bekliyoz doğur artık şu çocuğu :))) inşaallah canım bu sefer olacak
karasız kalmayın yada haftaya kadar karar verin gidip haftaya bende alayım
slmmmm kimse yokmuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu
slm hoşgeldin biz varız
nasılsın canım
iyiyim balus sabah kızımcım uyandırdı tekmelerle yatamadım bu saate kadar balkon keyfi yaptık guneslendıkkk ama daha bıse yemedım ya canım ıstemıyor elim yuzum sis soguksuyla yıkadım ıyıce anca ınyı sımdı sımdı sizden ne haber
oyyy maşallah kız güneş var tabi keyfini çıkardın korucuyu sürmemiz lazım cildimize leke yapabilirmiş gerçi ben hiç sürmedim ama.... saat geç oldu bence bişeyler ye artık yazık minişe aç kalıyo kuzumm kahvaltıya oturunca yiyesin gelir hadi kalk annesi doyur bebişi
kıslar be yemeğe gidyorum görüşürüz
merhaba kızlar anaaaa kimsecikler yok
nerde bu millet???:44:
os geldın bacım bende anlamadım kı valla :26:
ne yapalım cnm sen nasılsınhoşbulduk tatlım ... Allah Allah enteresnnnn :)))))))
ee nasılsınız?
kız deli manyak :):):):) bizim şubenin işleri genelde dışardadır işde denetime falan gidilir ama hamile oldugumdn beri ben gitmiyom masa başındayım yazışmaları ben yaıyom yazılan yazılar belli zaten tarihi değiştir konuyu anlat yzaz gitsin ne var kifatma iş ne zman yapıyorsun
kızz neresiymiş orası de baakalım topluca gidelim basalım orayı biz verelim agzının payınıAy deli oldum sabah sabah, ne dengesiz insanlar var.. Bişey paylaşmışlar bende kendi fikrimi paylaştım ve az çok beni biliyonuz hiçbir zaman kimseyi kırmak istemem ve her zaman siz bilirisniz bu benim fikrim derim... Anam kaç yaşında kadınım, biri bir cevap yazmış, resmen azarlamış beni... Şaşırdım kaldım.. Valla girmiycem zaten başka topiklere... Çok ağırıma gitti.. Sinirlenmek istemem tabi ama işte insanlar garip.. Sen hiç tanımadığın insanla bu üslupla konuşma hakkını kendinde nerden buluyorsun.. Ne hakkın var beni üzmeye...
egeler nerde hılmıler fatmalar
ne yapalım cnm sen nasılsın
ahaaaaa hılmıler fatmalarda geldiiiiii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?