2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

2010 da evlendim ama henüz hamile değilim şimdilik düşünmesemde birkaç yıla kadar düşünücem bende anne olmak istiyorum tabikiii bebeklerii çook seviyorum çünküü

düşün düşün kızzz aman napıcan hepimiz kapıcıyız hemencik bebek yaptık...(öyküm aklıma getirdin hee) bende 2010da evlendim 2 ay sonra hamile kaldım.. kendim istedim yine olsa aynısını ypardım pişman değilim

bugün formumdayım ya ben

Canım 14/8 olmuş, yavaş yavaş iner herhalde... nabız çok yüksek ama hala.. Bir kere de bişeye sinirlendim 3 günde düştü, çok çabuk düşmüyor yani.... bakalım..

aman dikkat et neyse ; önemli olan küçüğüymüş oda 8 e inmiş bari rahatlaş boşuna ilaç içmene gerek kalmasın sakinleş

bak kız bakmanın kolay yolu varmış baksana fatma dalga geçiyor bu topikte beyne saygı :)))))))))))))

kız dalga geçmiyom çok hoşume gitti kendi yöntemimle buldum dedin yaa ilahi ben 40 yıl öle bulamam yaniyy ısırırım senii

sinirlendiğin şeyde kayde değer insan olsa amaaaaaaan yaa senden önemli mi kızzz

aman dikkat et neyse ; önemli olan küçüğüymüş oda 8 e inmiş bari rahatlaş boşuna ilaç içmene gerek kalmasın sakinleş

Evet küçük 9 u geçmezse iyi dediler... yavaş yavaş düşer herhal ama şimdi şekerimi ölçtüm kızlar 194 çıktı... Anacım şekerde fırlıyormuş demek ki sinirden... ay benim hiç sinirlenmemem lazım... Ona göre beni sinir etmeyin kızlarrrrrr

kzılar yönetici gelmişken söyleyelim bizim tabloyu en baştaki onu kim düzenleyecek yaa kaldık ortada

adını da "haziranannelerinormaldegil.com" koyarız :)

Ahahaha hoşgeldinnnn , korkuttun bak ama ajan gibi

çılgın haziran anneleri siziii

bak kız bakmanın kolay yolu varmış baksana fatma dalga geçiyor bu topikte beyne saygı :)))))))))))))
fatmada beyin yok anacım koyun beyni kullanıyor o:=))))) o yüzden beyne saygılı olamaz. Hazırcı karıdır o

adını da "haziranannelerinormaldegil.com" koyarız :)

ahahaha hoşgeldinnnn , korkuttun bak ama ajan gibi
çilekkkkkkkkkkkkkkkk yarıldım yaaa gülmekten şekere batırır yerim seni

ne oldu kız.

Fatmaaaaaaaa seni seviyorum heeeeeeee

sen gtme başka yere o zaman kilit vurun kapıy bu karı gitmesin

hahahah sen onu kocana söyle yavru
yada başka yerlerde mutluluğu arama mutluluk bizim topikte:))))))

kzılar yönetici gelmişken söyleyelim bizim tabloyu en baştaki onu kim düzenleyecek yaa kaldık ortada

ay düzenlenmese ne olcekkkkkkkk doğuma almazlarmı seni heeeeeeee

çılgın haziran anneleri siziii

kııızz pis ege bilmiyon mu sen dedin ya kız bende beyin yok seninkini ödünç versene

ilahii ege koca göbek bende seni seviyorum

koca göbek ege almazlar tabi senide almayacaklar girişde soracaklar bunu evraklarının içinde olması lazım hatta noter onaylısını ssk ya verişyon.. aslınıda başbakana göndercez

Fatmaaaa ardahana gelinece bulacağım kız seni hele çocuk doğsun işe gişreyim kesin gelecemmmmm

kııızz pis ege bilmiyon mu sen dedin ya kız bende beyin yok seninkini ödünç versene

Ilahii ege koca göbek bende seni seviyorum

sende gazlı fatma.
Ben senin küflü beynini napam. Alcak olsam öykümünkünü alırım tecrübeli beyin.
Hem senin beyninde hilminin totosu yer etmiş ayıp olur alırsam.:)))))))

Ya artık ağam başka yerlerde aramam zaten mutluluğu, varsa yoksa sizlersiniz benim için...

Fatmaaaa ardahana gelinece bulacağım kız seni hele çocuk doğsun işe gişreyim kesin gelecemmmmm
gel kız gel başım gözüm üstüne hepiniz gelin ama bu yeşil gelmesin yönetici yaa ispitler bizi

sende gazlı fatma.
Ben senin küflü beynini napam. Alcak olsam öykümünkünü alırım tecrübeli beyin.
Hem senin beyninde hilminin totosu yer etmiş ayıp olur alırsam.:)))))))

kızz deli manyak vermiyon geri kaç zamandır yattın üstüne hee kızım o totolu olan bölüm alt beynimde çocuklguma inmeniz lazım.. beyinciğe sakladım onu

koca göbek ege almazlar tabi senide almayacaklar girişde soracaklar bunu :d:d evraklarının içinde olması lazım Hatta noter onaylısını ssk ya verişyon.. Aslınıda başbakana göndercez
ahahahahaha başbakan ben sat ı mı merak etmiş.

ya artık ağam başka yerlerde aramam zaten mutluluğu, varsa yoksa sizlersiniz benim için...

aşkımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

sen delımısın tabıkı sınırden cıkar seker komaya bıle sokar allah etmesın sakın sınır yapma bıseyı kedıne bıde tansıyon yuksekse gunde yarım cay bardagı saf lımon suyu suyla karıstrmak yok ama yada ıkı dıs sarımsak yut yuzde yu cozum :))) sekerlı yeme tuzlu yeme agır yeme

amanın dikkat et tuzsuz ye tansiyon da düşer şekerde ama sen kendini kontrol et sinirlenme bak benim tepemde hala duvar kırıyolar matkapla televizyonun sesini bile duyamıyorum çocuk korktu titrek bişeyler yapıyo ama ne tansiyon yükselmemesi için takmıyorum no stres

ahahahahaha başbakan ben sat ı mı merak etmiş.

aşkımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

tabi kızııııııım adam o tarihlerle seçim çalışması yapacakmış öle deme hatta bide amerikayada göndersek daha ii olmaz mı insan haklarına başvuracam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…