2010 da evlendim ama henüz hamile değilimşimdilik düşünmesemde birkaç yıla kadar düşünücem bende anne olmak istiyorum tabikiii bebeklerii çook seviyorum çünküü
Canım 14/8 olmuş, yavaş yavaş iner herhalde... nabız çok yüksek ama hala.. Bir kere de bişeye sinirlendim 3 günde düştü, çok çabuk düşmüyor yani.... bakalım..
bak kız bakmanın kolay yolu varmış baksana fatma dalga geçiyor bu topikte beyne saygı :)))))))))))))
sinirlendiğin şeyde kayde değer insan olsa amaaaaaaan yaa senden önemli mi kızzz
aman dikkat et neyse ; önemli olan küçüğüymüş oda 8 e inmiş bari rahatlaş boşuna ilaç içmene gerek kalmasın sakinleş
adını da "haziranannelerinormaldegil.com" koyarız :)
Ahahaha hoşgeldinnnn , korkuttun bak ama ajan gibi
düşün düşün kızzz aman napıcan hepimiz kapıcıyız hemencik bebek yaptık...(öyküm aklıma getirdin hee) bende 2010da evlendim 2 ay sonra hamile kaldım.. kendim istedim yine olsa aynısını ypardımpişman değilim
bugün formumdayım ya ben
fatmada beyin yok anacım koyun beyni kullanıyor o:=))))) o yüzden beyne saygılı olamaz. Hazırcı karıdır obak kız bakmanın kolay yolu varmış baksana fatma dalga geçiyor bu topikte beyne saygı :)))))))))))))
çilekkkkkkkkkkkkkkkk yarıldım yaaa gülmekten şekere batırır yerim seniadını da "haziranannelerinormaldegil.com" koyarız :)
ahahaha hoşgeldinnnn , korkuttun bak ama ajan gibi
Evet küçük 9 u geçmezse iyi dediler... yavaş yavaş düşer herhal ama şimdi şekerimi ölçtüm kızlar 194 çıktı... Anacım şekerde fırlıyormuş demek ki sinirden... ay benim hiç sinirlenmemem lazım... Ona göre beni sinir etmeyin kızlarrrrrr
hahahah sen onu kocana söyle yavruevet küçük 9 u geçmezse iyi dediler... Yavaş yavaş düşer herhal ama şimdi şekerimi ölçtüm kızlar 194 çıktı... Anacım şekerde fırlıyormuş demek ki sinirden... Ay benim hiç sinirlenmemem lazım... Ona göre beni sinir etmeyin kızlarrrrrr
kzılar yönetici gelmişken söyleyelim bizim tabloyu en baştaki onu kim düzenleyecek yaa kaldık ortada
çılgın haziran anneleri siziii
fatmada beyin yok anacım koyun beyni kullanıyor o:=))))) o yüzden beyne saygılı olamaz. Hazırcı karıdır o
çilekkkkkkkkkkkkkkkk yarıldım yaaa gülmekten şekere batırır yerim seni
ne oldu kız.
Fatmaaaaaaaa seni seviyorum heeeeeeee
hahahah sen onu kocana söyle yavru
yada başka yerlerde mutluluğu arama mutluluk bizim topikte:))))))
ay düzenlenmese ne olcekkkkkkkk doğuma almazlarmı seni heeeeeeee
fatmada beyin yok anacım koyun beyni kullanıyor o:=))))) o yüzden beyne saygılı olamaz. Hazırcı karıdır o
çilekkkkkkkkkkkkkkkk yarıldım yaaa gülmekten şekere batırır yerim seni
ne oldu kız.
Fatmaaaaaaaa seni seviyorum heeeeeeee
kııızz pis ege bilmiyon mu sen dedin ya kız bende beyin yok seninkini ödünç versene
Ilahii ege koca göbek bende seni seviyorum
hahahah sen onu kocana söyle yavru
yada başka yerlerde mutluluğu arama mutluluk bizim topikte:))))))
ay düzenlenmese ne olcekkkkkkkk doğuma almazlarmı seni heeeeeeee
sende gazlı fatma.
Ben senin küflü beynini napam. Alcak olsam öykümünkünü alırım tecrübeli beyin.
Hem senin beyninde hilminin totosu yer etmiş ayıp olur alırsam.:)))))))
gel kız gel başım gözüm üstüne hepiniz gelin
Fatmaaaa ardahana gelinece bulacağım kız seni hele çocuk doğsun işe gişreyim kesin gelecemmmmm
sende gazlı fatma.
Ben senin küflü beynini napam. Alcak olsam öykümünkünü alırım tecrübeli beyin.
Hem senin beyninde hilminin totosu yer etmiş ayıp olur alırsam.:)))))))
ahahahahaha başbakan ben sat ı mı merak etmiş.koca göbek ege almazlar tabi senide almayacaklar girişde soracaklar bunu :d:d evraklarının içinde olması lazımHatta noter onaylısını ssk ya verişyon.. Aslınıda başbakana göndercez
ya artık ağam başka yerlerde aramam zaten mutluluğu, varsa yoksa sizlersiniz benim için...
Evet küçük 9 u geçmezse iyi dediler... yavaş yavaş düşer herhal ama şimdi şekerimi ölçtüm kızlar 194 çıktı... Anacım şekerde fırlıyormuş demek ki sinirden... ay benim hiç sinirlenmemem lazım... Ona göre beni sinir etmeyin kızlarrrrrr
ahahahahaha başbakan ben sat ı mı merak etmiş.
aşkımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?