tomurcuk tomurcuk golerı boncuk boncukkı kuzuuuuuuuuuuuuuu catladım nerdesın sen ya merak ettım kac gundur
fatmaaaaaa yaaa karşımda adamlar var suratım halden hale giriyor az sus allahaım ya
kuzu çok güldük anlatamam. Nerdesin işini başına gömüyosun
kız kuzu iyi bişeyi yok işleri var. Giriyor çıkıyor bide patron yan masasında giremiyor fazla. Sabah gelmiş olsan bilirsin ama senin kıçında pireler uçuşuyor.
aaa gel o zaman hemen ne demek yaa gel...
o ne kız tomurcuk momurcuk aklıma bişey geldi çileğin kocasının totosuu ( Allahım affet yaaa:):):):):)))))))
susmucam forma girmişim kaçırırmıyım:
merve nin dün yazdıgı geldi aklıma oda gülerken hapşururken altına kaçırıyomuş yaa o nerdeee oda kesin altına etmiştiiiirrrrr
aaa gel o zaman hemen ne demek yaa gel...
o ne kız tomurcuk momurcuk aklıma bişey geldi çileğin kocasının totosuu ( Allahım affet yaaa:):):):):)))))))
susmucam forma girmişim kaçırırmıyım:
merve nin dün yazdıgı geldi aklıma oda gülerken hapşururken altına kaçırıyomuş yaa o nerdeee oda kesin altına etmiştiiiirrrrr
nedir konu tam olarak şimdi ortadan girince anlayamadım
gozlerı demek ıstedım baska bıse anlasıldı heralde ay karnım agrıdı gulmekten o gun pc nın basında guluom ama nasıl guluyorum esım dıo neye guluyon manyak mısın sen dıo
fatma ne olur susssss adam ödeme almaya geldi o arada bende bunu okuyodum puffffffffffffffff diye bi ses çıktı benden sıktım sıktım kendimi saldım sonra karnım ağrıyor yaaaaaaaaaaaa gel o zaman hemen ne demek yaa gel...
O ne kız tomurcuk momurcuk aklıma bişey geldi çileğin kocasının totosuu ( allahım affet yaaa:):):):):)))))))
susmucam forma girmişim kaçırırmıyım :d:d:d:d:
Merve nin dün yazdıgı geldi aklıma oda gülerken hapşururken altına kaçırıyomuş yaa o nerdeee oda kesin altına etmiştiiiirrrrr
fatma ne olur susssss adam ödeme almaya geldi o arada bende bunu okuyodum puffffffffffffffff diye bi ses çıktı benden sıktım sıktım kendimi saldım sonra karnım ağrıyor yaaaaaaaaa
eşined ede tomurcuk tomurcuk
Ne kaçırdık yaaaaa....
esime hergun dıom esımde bıkmıs benden hergun 55 kere wc ye gıdıom allahım sen sabır ver seyın mı bosandı dıo
ay karnım ağrıdı gülmekten . Konu yok uçtuk sadece koparttık kayışları kriz geldi..nedir konu tam olarak şimdi ortadan girince anlayamadım
fatma o kadar güldüm ki allah ta sizleri güldürsün.nere gitti bu yönetici kızz ege onuda kaçırttın hee deli bunların hepsi dedi gitti karı hep senin yüzünden seni görünce civatalarım gevşiyo
banane banane bende tıslıyom deminden beri şimdi eve yollaycakalr beni bi git havalan diye
Az daha sabır birazdan ikindiyi kılmaya giderim
canım egenin canı beyin çorbası istedide fatma illaki benim tarifimi yap çok iyi oluyor dedi egede senin tarfinde koyun beyni var ben öyküden alırım dedi
Fatma beyne beşemal sos koyuyormuş egede o beyin kokmuştur diyorrr
esime hergun dıom esımde bıkmıs benden hergun 55 kere wc ye gıdıom allahım sen sabır ver seyın mı bosandı dıo
ay karnım ağrıdı gülmekten . Konu yok uçtuk sadece koparttık kayışları kriz geldi..
fatma o kadar güldüm ki allah ta sizleri güldürsün.
ahahahahahaaaBen tıslamayı geçtim kahkaha attım artık karnım sıkıştı napayım.
daha dur bu iyi günlerin de sende
canım egenin canı beyin çorbası istedide fatma illaki benim tarifimi yap çok iyi oluyor dedi egede senin tarfinde koyun beyni var ben öyküden alırım dedi
Fatma beyne beşemal sos koyuyormuş egede o beyin kokmuştur diyorrr
Kızlar ben kızım gelmeden biraz uyuycam... size iyi eğlenceler... koptunuz gene..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?