2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

tomurcuk tomurcuk golerı boncuk boncuk kı kuzuuuuuuuuuuuuuu catladım nerdesın sen ya merak ettım kac gundur

Bak bebek ege vermiş cevabı...Sabahları burdayım da, patron dayandı dibime anacımm, ayrılamıyo herif benden..

fatmaaaaaa yaaa karşımda adamlar var suratım halden hale giriyor az sus allahaım ya

kuzu çok güldük anlatamam. Nerdesin işini başına gömüyosun

amaaan, patronun derdine kaldım...Eve gittim bunlara yemek yaptım...Anca geldim...

kız kuzu iyi bişeyi yok işleri var. Giriyor çıkıyor bide patron yan masasında giremiyor fazla. Sabah gelmiş olsan bilirsin ama senin kıçında pireler uçuşuyor.

Bebek, işte cevap..Patronlar esir aldı beni...

:60

gozlerı demek ıstedım baska bıse anlasıldı heralde ay karnım agrıdı gulmekten o gun pc nın basında guluom ama nasıl guluyorum esım dıo neye guluyon manyak mısın sen dıo

fatma ne olur susssss adam ödeme almaya geldi o arada bende bunu okuyodum puffffffffffffffff diye bi ses çıktı benden sıktım sıktım kendimi saldım sonra karnım ağrıyor yaaaaaaaaa

nere gitti bu yönetici kızz ege onuda kaçırttın hee deli bunların hepsi dedi gitti karı hep senin yüzünden seni görünce civatalarım gevşiyo

fatma ne olur susssss adam ödeme almaya geldi o arada bende bunu okuyodum puffffffffffffffff diye bi ses çıktı benden sıktım sıktım kendimi saldım sonra karnım ağrıyor yaaaaaaaaa

banane banane bende tıslıyom deminden beri şimdi eve yollaycakalr beni bi git havalan diye
az daha sabır birazdan ikindiyi kılmaya giderim

nedir konu tam olarak şimdi ortadan girince anlayamadım
ay karnım ağrıdı gülmekten . Konu yok uçtuk sadece koparttık kayışları kriz geldi..

nere gitti bu yönetici kızz ege onuda kaçırttın hee deli bunların hepsi dedi gitti karı hep senin yüzünden seni görünce civatalarım gevşiyo
fatma o kadar güldüm ki allah ta sizleri güldürsün.

banane banane bende tıslıyom deminden beri şimdi eve yollaycakalr beni bi git havalan diye
Az daha sabır birazdan ikindiyi kılmaya giderim

ahahahahahaaa Ben tıslamayı geçtim kahkaha attım artık karnım sıkıştı napayım.

Bacım fatma bu, ne yapacağı belli mi olur...Deli karının biri işte...

Allah hepimizi güldürsün az ciddileşelim egee ne biçim insansın yaa koca karı olacan bide çoluk çocuklu karının yaptıgına bak manyak mıdır nedirr. yaşı gelmiş 40a hala ne diyo bu yaa

esime hergun dıom esımde bıkmıs benden hergun 55 kere wc ye gıdıom allahım sen sabır ver seyın mı bosandı dıo

aboooooooooo nasılda uydurdu anam sakin kadınıda deli ettik fatma sonunda..
Bu da tamamdır sıyırdı sıradaki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…