gel kız gel başım gözüm üstüne hepiniz gelin:d:d ama bu yeşil gelmesin yönetici yaa ispitler bizi
Kızz deli manyak vermiyon geri kaç zamandır yattın üstüne hee kızım o totolu olan bölüm alt beynimde çocuklguma inmeniz lazım.. Beyinciğe sakladım onu
Allahım yaaaaaaaaaaaaaaaa çok güzellllllllllllll
tabi kızııııııım adam o tarihlerle seçim çalışması yapacakmış öle deme hatta bide amerikayada göndersek daha ii olmaz mı insan haklarına başvuracam
sen delımısın tabıkı sınırden cıkar seker komaya bıle sokar allah etmesın sakın sınır yapma bıseyı kedıne bıde tansıyon yuksekse gunde yarım cay bardagı saf lımon suyu suyla karıstrmak yok ama yada ıkı dıs sarımsak yut yuzde yu cozum :))) sekerlı yeme tuzlu yeme agır yeme
amanın dikkat et tuzsuz ye tansiyon da düşer şekerde ama sen kendini kontrol et sinirlenme bak benim tepemde hala duvar kırıyolar matkapla televizyonun sesini bile duyamıyorum çocuk korktu titrek bişeyler yapıyo ama ne tansiyon yükselmemesi için takmıyorum no stres
afiyet olsun cnm. çok şey kaçırdın fatma kopardı bizi yaaaaaaaayemeğimi yedim geldim kuzular
valla kik kik diye gülüyom kafamı gömdüm pc yeee şiştim heeeee bi kahkaha patlatsam ii olucak
afiyet olsun cnm. çok şey kaçırdın fatma kopardı bizi yaaaaaaaa
aynen tısssssss diye ses çıkıyor gülerken
kız çocuk parası alırız almanyaya felanda mı yollasak. Türkiyede 5 tl veriyorlar agi de çocuk başına
gel kız gel başım gözüm üstüne hepiniz gelinama bu yeşil gelmesin yönetici yaa ispitler bizi :60:
sağol canımm... hadi yaaaa uff tam yemeğe gitcek zamanı bulmuşum muhabbet ganiymiş
fatmaaaaaa yaaa karşımda adamlar var suratım halden hale giriyor az sus allahaım yakız torba yasayla oda değişti yaa 6 yaşından küçüklere 30 tl vercekler yaa aaaaaaa sende
Kız hee yaa gaz çıkışı yaptıgımızı sanacaklarrrr
ne kaçırdık yaaaaa....
tomurcuk tomurcuk golerı boncuk boncukKı kuzuuuuuuuuuuuuuu catladım nerdesın sen ya merak ettım kac gundur
aaa gel o zaman hemen ne demek yaa gel...acayip ispitlerimm heee :82: Ama aranıza almazsanız ispitlerimm
Dışladı hemen benii rengim kırmızı diyeee :78:
o ne kız tomurcuk momurcuk aklıma bişey geldi çileğin kocasının totosuu ( Allahım affet yaaa:):):):):)))))))tomurcuk tomurcuk golerı boncuk boncukkı kuzuuuuuuuuuuuuuu catladım nerdesın sen ya merak ettım kac gundur
fatmaaaaaa yaaa karşımda adamlar var suratım halden hale giriyor az sus allahaım ya
kuzu çok güldük anlatamam. Nerdesin işini başına gömüyosun
kız kuzu iyi bişeyi yok işleri var. Giriyor çıkıyor bide patron yan masasında giremiyor fazla. Sabah gelmiş olsan bilirsin ama senin kıçında pireler uçuşuyor.
kız kuzu iyi bişeyi yok işleri var. Giriyor çıkıyor bide patron yan masasında giremiyor fazla. Sabah gelmiş olsan bilirsin ama senin kıçında pireler uçuşuyor.
kız yok bitmedi muhabbete devam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?