2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Allahım yaaaaaaaaaaaaaaaa çok güzellllllllllllll

Teşekkürler kızlar, ben hemen limonlu su içim o zaman ... Ay korktum şimdi ya...

kız çocuk parası alırız almanyaya felanda mı yollasak. Türkiyede 5 tl veriyorlar agi de çocuk başına

kız torba yasayla oda değişti yaa 6 yaşından küçüklere 30 tl vercekler yaa aaaaaaa sende
afiyet olsun cnm. çok şey kaçırdın fatma kopardı bizi yaaaaaaaa

aynen tısssssss diye ses çıkıyor gülerken

kız hee yaa gaz çıkışı yaptıgımızı sanacaklarrrr

tomurcuk tomurcuk golerı boncuk boncuk kı kuzuuuuuuuuuuuuuu catladım nerdesın sen ya merak ettım kac gundur

acayip ispitlerimm heee :82: Ama aranıza almazsanız ispitlerimm
Dışladı hemen benii rengim kırmızı diyeee :78:
aaa gel o zaman hemen ne demek yaa gel...
tomurcuk tomurcuk golerı boncuk boncuk kı kuzuuuuuuuuuuuuuu catladım nerdesın sen ya merak ettım kac gundur
o ne kız tomurcuk momurcuk aklıma bişey geldi çileğin kocasının totosuu ( Allahım affet yaaa:):):):):)))))))
fatmaaaaaa yaaa karşımda adamlar var suratım halden hale giriyor az sus allahaım ya

kuzu çok güldük anlatamam. Nerdesin işini başına gömüyosun

susmucam forma girmişim kaçırırmıyım :

merve nin dün yazdıgı geldi aklıma oda gülerken hapşururken altına kaçırıyomuş yaa o nerdeee oda kesin altına etmiştiiiirrrrr

kız kuzu iyi bişeyi yok işleri var. Giriyor çıkıyor bide patron yan masasında giremiyor fazla. Sabah gelmiş olsan bilirsin ama senin kıçında pireler uçuşuyor.

ay catlamaya geldım gulmekten catlak karı nerden buluon bu lafları beeeeeeeeeeee valla dogru kaldıramıom kcıımı sonra elım yuzum arı sokugu gıbı kalkıom

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…