Bacım fatma bu, ne yapacağı belli mi olur...Deli karının biri işte...
Kızlar ben kızım gelmeden biraz uyuycam... size iyi eğlenceler... koptunuz gene..
ohaaaaaa 40 mı . 32 yaşından sonra kendime sizin gibi çocuklarla eğlence buldum çok eğleniyorum..allah hepimizi güldürsün az ciddileşelim egee ne biçim insansın yaa koca karı olacan bide çoluk çocuklu karının yaptıgına bak manyak mıdır nedirr. Yaşı gelmiş 40a hala ne diyo bu yaa
adam yatamaz oldu her tuvalete gıdıp geldıgımde ıyımısın dıo nıe dıom ..... ıyı olmuyormu
aboooooooooo nasılda uydurdu anam sakin kadınıda deli ettik fatma sonunda..
Bu da tamamdır sıyırdı sıradaki
aboooooooooo nasılda uydurdu anam sakin kadınıda deli ettik fatma sonunda..
Bu da tamamdır sıyırdı sıradaki
ohaaaaaa 40 mı . 32 yaşından sonra kendime sizin gibi çocuklarla eğlence buldum çok eğleniyorum..
Ay fatma yeter ciddi olalım lütfen .
Ama çileğin kocasının düşüşünü aklına getirme sakın.. Merdiven,n altında insanlar kaçışıyordu ya:))))))))))))))))))
ayyy hiç deme onu gözümde canlanıyo hele çilek ağlamış yaaaaohaaaaaa 40 mı . 32 yaşından sonra kendime sizin gibi çocuklarla eğlence buldum çok eğleniyorum..
Ay fatma yeter ciddi olalım lütfen .
Ama çileğin kocasının düşüşünü aklına getirme sakın.. Merdiven,n altında insanlar kaçışıyordu ya:))))))))))))))))))
anam gıdıya bak göbekten çok gıdı var:))))
bi el atsana de bi dahakine :d:d:d:d:d
bölelerinden korkacan anam suyun çağlamazından insanın sölemezinden korkacan ( ahanda kocakarı oldum )
ayyy hiç deme onu gözümde canlanıyo hele çilek ağlamış yaaaaayyy göbeğim agrıdı bizim çocuklarda gülerek dogacak benim çocuk dogunca kesinder oh be kurtuldum sen ne delisin manyaksın anne dicek
al sanda bi laf diyimbuda kızına kelebek taktirmış iyimi karıya bak uç uç öykü bu tarafa oğluma dogru gel
Burdayım hala ona göre saklanıyorum arada
Sizin aklınıza gene iyi cileğin kocasının düşüşü gelmiş...
Ben konuyu bile bilmeden aklıma chanelin kocasının ameliyatını getirdim...
Allahım yaa...
Totolar yarışıyoo bacılar...
En güzel toto benim herifte ama, belinde 2 tane gamzesi bile var...
ay kızlar iyice sıyırdık tam oldu.sizin aklınıza gene iyi cileğin kocasının düşüşü gelmiş...
Ben konuyu bile bilmeden aklıma chanelin kocasının ameliyatını getirdim...
Allahım yaa...
Totolar yarışıyoo bacılar...
En güzel toto benim herifte ama, belinde 2 tane gamzesi bile var...
uç uç öykü yaman sana terlik pabuç alacak. Ciclerini gösterecekayyy hiç deme onu gözümde canlanıyo hele çilek ağlamış yaaaa:d:d:d:d:dAyyy göbeğim agrıdı bizim çocuklarda gülerek dogacak :d:d:d benim çocuk dogunca kesinder oh be kurtuldum sen ne delisin manyaksın anne dicek
Al sanda bi laf diyimBuda kızına kelebek taktirmış iyimi :d:d karıya bak uç uç öykü bu tarafa oğluma dogru gel
amanın çok tatlı olmuşsun kuzuuuuuu maaşallah
De get leyynnn, kızım gitme sakın bu delinin oğluna...Gideceksen bircenin oğluna doğru git anacım...Bak onunki açılı falann, daha mutlu olursunn yavruuummmm.....
anam gıdıya bak göbekten çok gıdı var:))))
öykücüm de kocaman olmuş
kız ende ne bekliyon orda katılsana araya d::d korkma bu ege deli ama ben varken usludur korkar benden
HıhAmanda gamzesi varmış bizim herif totosuyla çay servis ediyo.
Kız neresi tatlı...Resmen dana oldum danaaa...
hıhamanda gamzesi varmış bizim herif totosuyla çay servis ediyo.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?