2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

allah hepimizi güldürsün az ciddileşelim egee ne biçim insansın yaa koca karı olacan bide çoluk çocuklu karının yaptıgına bak manyak mıdır nedirr. Yaşı gelmiş 40a hala ne diyo bu yaa
ohaaaaaa 40 mı . 32 yaşından sonra kendime sizin gibi çocuklarla eğlence buldum çok eğleniyorum..
Ay fatma yeter ciddi olalım lütfen .
Ama çileğin kocasının düşüşünü aklına getirme sakın.. Merdiven,n altında insanlar kaçışıyordu ya:))))))))))))))))))

adam yatamaz oldu her tuvalete gıdıp geldıgımde ıyımısın dıo nıe dıom ..... ıyı olmuyormu

bi el atsana de bi dahakine

aboooooooooo nasılda uydurdu anam sakin kadınıda deli ettik fatma sonunda..
Bu da tamamdır sıyırdı sıradaki

bölelerinden korkacan anam suyun çağlamazından insanın sölemezinden korkacan ( ahanda kocakarı oldum )

Sizin aklınıza gene iyi cileğin kocasının düşüşü gelmiş...
Ben konuyu bile bilmeden aklıma chanelin kocasının ameliyatını getirdim...
Allahım yaa...
Totolar yarışıyoo bacılar...
En güzel toto benim herifte ama, belinde 2 tane gamzesi bile var...

ayyy hiç deme onu gözümde canlanıyo hele çilek ağlamış yaaaa ayyy göbeğim agrıdı bizim çocuklarda gülerek dogacak benim çocuk dogunca kesinder oh be kurtuldum sen ne delisin manyaksın anne dicek
Eki Görüntüle 160588 Eki Görüntüle 160587

alın öyküye bakın da, gülme kriziniz geçsin....

al sanda bi laf diyim buda kızına kelebek taktirmış iyimi karıya bak uç uç öykü bu tarafa oğluma dogru gel

De get leyynnn, kızım gitme sakın bu delinin oğluna...Gideceksen bircenin oğluna doğru git anacım...Bak onunki açılı falann, daha mutlu olursunn yavruuummmm.....

Burdayım hala ona göre saklanıyorum arada

kız ende ne bekliyon orda katılsana araya D: korkma bu ege deli ama ben varken usludur korkar benden

hıh amanda gamzesi varmış bizim herif totosuyla çay servis ediyo.

ay kızlar iyice sıyırdık tam oldu.
Göbekler bitti adamların totsu konuşuluyor.

uç uç öykü yaman sana terlik pabuç alacak. Ciclerini gösterecek

De get leyynnn, kızım gitme sakın bu delinin oğluna...Gideceksen bircenin oğluna doğru git anacım...Bak onunki açılı falann, daha mutlu olursunn yavruuummmm.....

ayyy onun ki açılıydı demi ayyyyyyyy koptum yaaaa uff şurdaki kız gitsede kahkahyı bassam şiştim yaaaaaaaaa

kız ende ne bekliyon orda katılsana araya d::d korkma bu ege deli ama ben varken usludur korkar benden

Hıh Amanda gamzesi varmış bizim herif totosuyla çay servis ediyo.

çilek geldi susun adamın totosu sizemi kaldı
hilmide de ne toto varmış çay servsisi. Benim adamda resmen yufka açılır yer sofrası mübarek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…