yarın kacta senın randevun ve nerde yetısebılecekmısn?
selam kızlarrr....bi arkadaşımın hamile haberini aldım..ayyyy çok mutluyum bugun
şeker testi çok iğrenç bişey ya ığğ...ben 50 lik yaptırdım..gıcık karı başımdan ayrılmadı hemen içeyim diye, aç karnınada şekerli su içilmiyo ki anacım..Allahtan 1 saat dayanabildim...sonrasını ne sen sor ne ben söliyim
Şeker yüklemem sabah 8de, doktor randevum 1de, yetişirim inşallah 3e 1.5ta çıkarsam.. tabii trafik nasıl olur bilmiyorum
Amaannn yapma yaa
günaydın..
yelkovan 50likte ben de hiç etkilenmedim ama 100lükte yanında birisi olsun. ben en son kan alınırken bayılacak gibiydim, ellerim titriyordu açlıktan, kaç saat kendime gelemedim. öncesinde ben de hiç tatlı şeyler yemedim. bir gün önce de yemekten sonra hiçbir şey yemedim bu defa da çok düşük çıktı. son alınanda 39du. alt sınır 95doktor çok aç kalmışsın herhalde dedi.
günydıııııııııııııınnnnnnnnnnnnnn biz geldik oğlumlaaaaaaaaa
günaydıııın.. biz geldik oluşumlan.. nasılsınız??
günaydın yağmurlu bir günden
nasılsınızzz
günaydın yağmurlu bir günden
nasılsınızzz
günaydın kızlarrrrrrrrrrrrr
yarınki buluşma şirkette sansasyon yarattı:)))))))))) elifin kadınları diyorlar. bide bana dedilerki netten tanıdığın insanlara nasıl güveniyosun kaçırırlar seni:))))))))))))))))))))))
gelenler haber versin bugun
yarınki buluşma şirkette sansasyon yarattı:)))))))))) elifin kadınları diyorlar. bide bana dedilerki netten tanıdığın insanlara nasıl güveniyosun kaçırırlar seni:))))))))))))))))))))))
ayy bende kıme dedıysem hamıle hamıle kacıracaklar senı ne ısın var dıyorlar.Eşımde basta bıdı bıdı edıyordu dun arkadası ıle konusurken nıluferın hamıle arkadaslarıyla programı var dıyo:)))
yarınki buluşma şirkette sansasyon yarattı:)))))))))) elifin kadınları diyorlar. Bide bana dedilerki netten tanıdığın insanlara nasıl güveniyosun kaçırırlar seni:))))))))))))))))))))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?