2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

yarın kacta senın randevun ve nerde yetısebılecekmısn?

Şeker yüklemem sabah 8de, doktor randevum 1de, yetişirim inşallah 3e 1.5ta çıkarsam.. tabii trafik nasıl olur bilmiyorum

Amaannn yapma yaa

Şeker yüklemem sabah 8de, doktor randevum 1de, yetişirim inşallah 3e 1.5ta çıkarsam.. tabii trafik nasıl olur bilmiyorum

Amaannn yapma yaa

aç karnına olması kötü oluyo...her bünye farklı tabi, şahsen benim midem kaldırmadı...yanında biri olsun canım mutlaka..

bende 50lıkte etkılenmedım ama 100lukte esım gene gelecek ama 3 saat nasıl gecer hastane ortamında bıde bakalım..

günydıııııııııııııınnnnnnnnnnnnnn biz geldik oğlumlaaaaaaaaa

günaydın kızlarrrrrrrrrrrrr
yarınki buluşma şirkette sansasyon yarattı:)))))))))) elifin kadınları diyorlar. bide bana dedilerki netten tanıdığın insanlara nasıl güveniyosun kaçırırlar seni:))))))))))))))))))))))
gelenler haber versin bugun

ayy bende kıme dedıysem hamıle hamıle kacıracaklar senı ne ısın var dıyorlar.Eşımde basta bıdı bıdı edıyordu dun arkadası ıle konusurken nıluferın hamıle arkadaslarıyla programı var dıyo:)))

ben kaçırmazsam onları iidir de

günaydııııııııınnnnnnnnn
canlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

egeeeeeeeeee channelllllll çilekkkkkkk ve herkes

benim yarın yatıyor gibi bunu yazmaya geldim cıkıcam sonra yine gelirim ama
benim eşimin dedesinin 52si olacakmıs yarın sarıyerde oraya gideceğiz onlarla 40 ını bartında yapmıslardı gitmemiştim buna gitmem lazım gibi
çok özür dilerim böyle birşeyi son günde dediğim için ama bana dün eşim aksam üstü dedi aksamada kayınvaldemle konustum net ögrendim

Elifin kadınları haaa...
Güzelmiş....Kız onların hepsi de senden zayıf, hepsi bir olsa taşıyamazlar seni ağammm....
Deseydin ya beni kaçırmak kolay mı diye..

Kahvaltı yapıcam çok kaynatmayın....
Bu arada kolum da hiç acımıyo, şişmedi, kızarmadı....İnşallah benden sonra aşı olacaklar da ben gibi hissetmeden atlatırlar..

hehe elifin kadınları süpermiş:)) dikkat edin birbirinize, kimse kimseyi kaçırmasın:)))

ahahaha süper bende daha adamcağıza haber veremedim. gerçi bişey demez eşim de yinede nezaketen sormam lazım:))))))))sakın bi iş çıkarmasın valaa eşin.

günaydınn.
Hahahah kaçırırlar mı bizi acep ben gelmiom o zaman :)) sen de şirkete niye söyledinkine?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…