2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

ne kadar kibar göbeğin var yakamoz, çok tatlı. sanki erkek bebek göbeği gibi sivrilmiş:))

iltifat olarak kabul ediyorum :) saol canım, sende ekle bi arada görelim artık oğluşunun suretini bilmem ki annemlerin yanında olsam karnımlla ilgili kırk tane yorum yapılmıştı şimdiye kadar ama okuldaki arkadaşlardan bişy söyleyen olmadı tecrübeli olan yok aralarında ondan sanırım :)) yalnız üzerimde ne varsa onlarla çekildim sırf şimdi ekleyebilmek için

iltifattı zaten:) kız bebeklerde tümden genişler derler ya göbek, benimki de kız göbeği gibi çok üşeniyorum ya ben foto çekilip aktarmaya:)

iltifattı zaten:) kız bebeklerde tümden genişler derler ya göbek, benimki de kız göbeği gibi çok üşeniyorum ya ben foto çekilip aktarmaya:)

ileriki dönemlerde öyle olacaktır belki erken daha genişlemek için ( inşallah genişlemez tabi ) ay bende ya kaç aydır ekliycem ekliycem diyorum bugün aklıma geldi telefon elimdeyken çekim hemen dedim yoksa ertelerdim yine :) evdesin zaten sıkıldıgın bi ara çek ekleyiver iki dakikada görmüş oluruz bizde göbüşünü ve seni

yaaa benim gün içinde karnım sık sık sertleşio taş gibi oluo.. rahim kasılması bu olsa gerek
sizlere de oluo mu..bildiğin taşşş oluo karnım..

İpekcim çok sık olmadıgı sürece sorun yaratmıyor hazırlık kasılmalarıymış onlar sıklaşırsa doktora görünmek gerekiyor sanıyorum
..........................................................................................................................

sabah giren hatunlar göbüşümü ekledim 2 sayfa öncesinde haberiniz ola:)

Ben de gözükmedi ama göremedimm

Yelkovan 145 çıkmış canım şekerin, inşallah 100lükte bişey çıkmaz. Ferah tut içini..

Ben de gözükmedi ama göremedimm

Yelkovan 145 çıkmış canım şekerin, inşallah 100lükte bişey çıkmaz. Ferah tut içini..

Gunaydın canım.
bende yakamozun göbeğini göremedim..
seker 145 cıktı ama cok yuksek degıl dıye bı rahatlık var uzerımde:)bakalım 100lukte gorecegız bu arada cayı sekersız ıcmeye basladım ne olur ne olmaz ekmek azaltmaya karar verdım:))

yüklemeye gitmeden 1 gün önce yediklerine dikkat etmeyince de olabiliyor.
Haklısın hiç yüksek değil.. 100lük ne zaman?

yüklemeye gitmeden 1 gün önce yediklerine dikkat etmeyince de olabiliyor.
Haklısın hiç yüksek değil.. 100lük ne zaman?

ya pazartesı ya salı gıdecegız.Eşim kendini ayarlasında.su onumuzdekı 3 gun dıkkat ederım cunku doktor dedıkı bu fazlalık yedıklerınızede baglı olabılır sekerde olabılır emın olalım dedı.
sen yaptırdın mı?

benim de yarın sabah.. bugün yediklerime dikkat edicem ben de :)
inşallah çıkmaz bişey

Tunemiii
Ben seni dış gebelik topiğinden tanıyorum sanki, yanılmıyorum di mi? Nasılsın ne durumdasın? Var mı güzel haberler?

selam kızlarrr....bi arkadaşımın hamile haberini aldım..ayyyy çok mutluyum bugun
şeker testi çok iğrenç bişey ya ığğ...ben 50 lik yaptırdım..gıcık karı başımdan ayrılmadı hemen içeyim diye, aç karnınada şekerli su içilmiyo ki anacım..Allahtan 1 saat dayanabildim...sonrasını ne sen sor ne ben söliyim

günaydın..

yelkovan 50likte ben de hiç etkilenmedim ama 100lükte yanında birisi olsun. ben en son kan alınırken bayılacak gibiydim, ellerim titriyordu açlıktan, kaç saat kendime gelemedim. öncesinde ben de hiç tatlı şeyler yemedim. bir gün önce de yemekten sonra hiçbir şey yemedim bu defa da çok düşük çıktı. son alınanda 39du. alt sınır 95 doktor çok aç kalmışsın herhalde dedi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…