- 17 Ekim 2009
- 4.417
- 588
- 773
ne kadar kibar göbeğin var yakamoz, çok tatlı. sanki erkek bebek göbeği gibi sivrilmiş:))
iltifattı zaten:) kız bebeklerde tümden genişler derler ya göbek, benimki de kız göbeği gibiiltifat olarak kabul ediyorum :) saol canım, sende ekle bi arada görelim artık oğluşunun suretinibilmem ki annemlerin yanında olsam karnımlla ilgili kırk tane yorum yapılmıştı şimdiye kadar ama okuldaki arkadaşlardan bişy söyleyen olmadı tecrübeli olan yok aralarında ondan sanırım :)) yalnız üzerimde ne varsa onlarla çekildim sırf şimdi ekleyebilmek için
iltifattı zaten:) kız bebeklerde tümden genişler derler ya göbek, benimki de kız göbeği gibiçok üşeniyorum ya ben foto çekilip aktarmaya:)
benim de dün öyleydi canım oluyor oluyor korkma...yaaa benim gün içinde karnım sık sık sertleşio taş gibi oluo.. rahim kasılması bu olsa gerek
sizlere de oluo mu..bildiğin taşşş oluo karnım..
İpekcim çok sık olmadıgı sürece sorun yaratmıyor hazırlık kasılmalarıymış onlar sıklaşırsa doktora görünmek gerekiyor sanıyorum
..........................................................................................................................
sabah giren hatunlar göbüşümü ekledim 2 sayfa öncesinde haberiniz ola:)
Ben de gözükmedi ama göremedimm
Yelkovan 145 çıkmış canım şekerin, inşallah 100lükte bişey çıkmaz. Ferah tut içini..
Gunaydın canım.
bende yakamozun göbeğini göremedim..
seker 145 cıktı ama cok yuksek degıl dıye bı rahatlık var uzerımde:)bakalım 100lukte gorecegız bu arada cayı sekersız ıcmeye basladım ne olur ne olmaz ekmek azaltmaya karar verdım:))
yüklemeye gitmeden 1 gün önce yediklerine dikkat etmeyince de olabiliyor.
Haklısın hiç yüksek değil.. 100lük ne zaman?
ya pazartesı ya salı gıdecegız.Eşim kendini ayarlasında.su onumuzdekı 3 gun dıkkat ederım cunku doktor dedıkı bu fazlalık yedıklerınızede baglı olabılır sekerde olabılır emın olalım dedı.
sen yaptırdın mı?
benim de yarın sabah.. bugün yediklerime dikkat edicem ben de :)
inşallah çıkmaz bişey
sen yarın şekerden geleceksın:))50lık mı yapılacak?bana gıtmeden once tansıyonun dusuyo fena oluyorsun vs dedıler hıcte oyle olmadı.Varmı yanında arkadas?
Kocam var Allah'tan.. Ne kadar sürüyor ki?
1 saat suruyor 50lık 100 luk 3 saat suruyor dıye bılıyorum.
uff uzunmuş(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?