2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bizim bünyeler sağlammış oykum...Katır gibi karılarız...

Valla bence de birşey olmadı.. Katır gibiyiz tabi...

hahahahah süperrr ya çok güzel
benim yanımda eylül olacak tanırsınız

aman gelmeyin yaa oooo ben eşime şimdi söyledim heee tamam dedi okadar.

Ohhh ne güzel aferin kocana da kız sen bi otobüse atlayıp gitçen, biz çok uzağız... Birde diyom ya benimki yapışık ikiz gibi dolaşır benle, bir yere yollamaz hafta sonu... Annemde kalınca bile varya 50 kere arar ananı gördün beni unuttun, özlemedin mi beni diye varya beynimi yer... Böyle bir huyu var işte.. Napalım kızım... 9 senelik evliyiz adam gün içinde en az 5 kere arar, bayıltıyor bazen beni... İşyerinde adı çıkmış kız, eşinle ne kadar çok konuşuyorsun diye arkadaşları dalga geçiyormuş.. Herşey de içine doğar, dünkü olayı ona anlatmadım, beni aradı diyor ki Sevgi, kendini üzme, yat dinlen bugün iş güç yapma falan..İnanamadım adama malum oluyor herhalde...

ayyy öyküm allah sabır versin de güzelde aslında bi yönden adam aşık sana ayol. bide insanların dışa vurma olayları farklıdır. benimki karışmaz asla çok rahatımdır hatta evlendikten sonra rahatlayanlardanım o yüzden çok severim. ve akşam olunca yada önemli bişey olunca arar ama sevgisizliğinden değil sadece huyu nbr nasılsın diye arada bir arar ne oldu diye sorarım.:))))) ama seninkide ne nazik maşallah bayıldım şimdi ya. (eşine değil heeeeeeeee huyuna):))))))))))))))))))

Ahahaha aslında biz hepimiz senin hayal ürünlerinmişiz :)
hahahah ben tek başıma beklermişim.

Benim herifi tarif ediyon sandım bi an....O da öyle annemin yanına giderim 50 kere arar, beni unuttun sen beni unuttun sen diye..Şimdi de kızımı kıskanıyo..O doğunca ben ne olacam diyee..Seninki öyle yapmışmıydı ya ilk doğumda...Bunalıma girdi mi..Benimki şimdiden bunalımlarda...

kalmam kız, sende bebişinin odasını nasıl veriyonnn....Mira sultanın orası....
Bi çekyatta yatarım ben ama tek başıma yatamam haaa, ayağımı birinin tepesine atmam lazım, birlikte yatarız...

Ahahhahha kopptummmm yatarız walla nolucak iki dombili...
Veririm odasını canım benim , senden kıymetli mi :)

lost geldi kız aklımaaa...Sonunu seyreden var mı onun ben seyredemedim son sezonunu....

Ay yok ben de izlemedim yaa, koptum gitti izliycem diyorum ama bebek doğmadan halletmek lazım yoksa yalan olur

daha beteri var,
Sen orda konuşuyormuşsun tek başına, çilek gel karnına bakiyim tekmeliyo mu falan diye
Ay tövbe tövbeee sinirlerim bozuldu :))

Yok be kız herşey dozunda bu da biraz fazla bence, birazda bensiz haftasonu napçak ondan yani.. Haftaiçi o da pek karışmaz bana, yani aşkından değil herhal.. Haftasonu sıkılır ondan birazda.. Ya birde biz evliliğimizim ilk 4 senesi falan hep ayrı kaldık ya işi nedeniyle, şimdi de ayrı vakit geçirince rahatsız oluyor adam... Bana bazen gereksiz geliyor böyle şeyler.. Sonra akşam gelince konuşçak mevzu kalmıyor.. Ama ben hala çalışıyorum kız gelmek için.. Belki bir sürpriz yaparım size..

günaydın arkadaşlar hayırlı cumalar hepinizeee
ben artık dombililiği ele aldım montlar kapanmıyo, anneannem sağolsun panço almış yollamış, artıkın pançoya geçiş yapmış oldum böylelikle...ayrıca kızımın 2 tulumu daha oldu cicili bicili, Allah hayırlısıyla sağlıkla giydirmek nasip etsin...
bu haftasonu cam kenarlarını önlerini felan sileyim de k.validem haftaya sağolsun camlarımı silecek, perdeleri de artık 3 hafta daha bekliyim, doğum iznine çıkınca hep birlikte yıkar hallederiz...
aslında bööle evde dolana dolana temizlik ev işi yapmayı çok seviyorum ama cadı kızım "ayakta durma fazla" diyo adeta, 10 dk içinde tutulmuş oluyorum çok hamlaştım yürüyüş yapayım diyorum, yürüyüşte de karnım çok kasılıyo korkuyorum...
bende durumlar şimdilik bukadar efenim kalın sağlıcakla

İkinci daha hafif oluyormuş ya, inşallah bişey olmaz..Vurulanlar öyle diyor..

inşallah kuzu daha beter olmasın da aynı olmasına da razıyım. valla başta baya korkmuştum burda yazılanlardan sonra baktım bi tırt olmuyomuş

gel kız acıtmıycam bi kere öpcem:)

hahahahahaa elif benim sizlerde kadınlarımsınız. sinema vardı ya beyzanın kadınşarı diye:)) onu söylüyoralar.

hahaha alemsiniz yaa :))

Çekyata da sığmayız kız bizz....Çekyat kırılırrr....
Ben de john locke tabutun içindeydi ya, orda kaldım yaa.

ben geldiiiiiiiiiiiimmmmmmmmmm

off yarına sinir oldum yani

dün ben tetanoz olmadımmm ama aile hekiminin orada cok güzel ilgilendiler cok etkilendim cidden

öyküm tüm kalbmle gelmeni isterim. seni çok merak ediyorum faceden gördüm ama yüzyüze konuşmak isterim. tel özelden yolladım ama sen yollamadın

bu arada wylma da gelebilieceğini bildirdi arkadaşlar bi aksilik olmazsa inşallah gelir:))))))

Kızlar Günaydınnnnnnnnn

Günaydın fıstıklarr..
kız dasilvadido, ne temizliği...Sen yapma kaynanan yapsın....İnci gibi torun veriyon sen ona..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…