2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

ayy yaa bugün rüyamda bebişimi gördüm doğmuş oluyor elime veriyorlar yumuk yumuk allahım ama soğuktu nedense emzirmeye çalışıyorum ama göğüs uçlarımın ikisi de dikişli çocuk emmiyor sütüm gelmiyor nasıl ağlıyor bebeğim offff kötü bi rüyaydı

Kızlar günaydın.. Nasılsınız? Yakamozun göbeğini gördüm çok tatlı ya, hiç kilo yok maşallah..
Elif in kadınları yaprak dökümü mü başladı ne? Bende eşime dün gece baya bir duygu sömürüsü yaptım.. Eşim diyorrki millet şaşırır, o kadar çok hamileyi birarada görürse diye... Ah dedim bende gidebilsem, bende görürdüm falan diye diye bir hal oldum... Ay keşke gelebilsem..

ahahaha süper bende daha adamcağıza haber veremedim. gerçi bişey demez eşim de yinede nezaketen sormam lazım:))))))))sakın bi iş çıkarmasın valaa eşin.

yok canım cıkarsa coktan cıkarırdı o benım ıstegımı, kararlılıgımı gordu:))macera gıbı dıyokı gobeklerınıze kırmızı karanfıl takın:))essek herıf

Elifin kadınları haaa...
Güzelmiş....Kız onların hepsi de senden zayıf, hepsi bir olsa taşıyamazlar seni ağammm....
Deseydin ya beni kaçırmak kolay mı diye..
hahahahah kız onların boyları uzun kesin kaçırırlar rahatlıkla ama feaim var eylülüm cırtlak sesiyle bağırır

aaaaaaaaaaaaaa bu gidişle fmg ve ben görüşcez:)))))))) neyse napalım. üzüldüm ama

Hayır olsun..doğuma yakın anne adayları stresten kötü rüyalar görebilirmiş..Aldırma...

Aaaa çok üzüldümm Neyse bir dahaki sefere artıkın

ahahaha süper bende daha adamcağıza haber veremedim. gerçi bişey demez eşim de yinede nezaketen sormam lazım:))))))))sakın bi iş çıkarmasın valaa eşin.

Ben de adama söylemedim bile :) benim kocamın programı olmaz zaten, olursa da 2 hafta öncesinden bana haber vermek zorunda. Ben yaparım programları

yok canım cıkarsa coktan cıkarırdı o benım ıstegımı, kararlılıgımı gordu:))macera gıbı dıyokı gobeklerınıze kırmızı karanfıl takın:))essek herıf

Günaydın canım..Yakamozun göbeği nerde, göbek topiğine mi eklemiş, ben görmedim, ben de bi bakayım hemen..

hahahahah süperrr ya çok güzel
benim yanımda eylül olacak tanırsınız

aman gelmeyin yaa oooo ben eşime şimdi söyledim heee tamam dedi okadar.

Ben de dün eşime söyledim, dalga geçiyo, sensiz olurmuymuş, uçağa atla sen de git..Doğuma kadar bi birinde bi birinde kalırsın diyee..Herifim sepetliyo beni...

elifin kadınları ne demek yaa ben anlamadım mazur görün çok seyrek girdiğimden biçok şeyi kaçırıyom

:))kocan gonderıyor senı ama sen kocacıgını bırakıp gelmezsın:)))

Yok kız, onu bırakmayı geçtim, ben memlekete bile gitmedim bayramda kızım yolda sarsılmasın diyee...
Zaten doktorum da yolculuk yasak demişti düşük tehlikesi varken...Şimdi de kendim gitmem bi yere...Zaten zor kalkıyorum yerimden...

Ben de dün eşime söyledim, dalga geçiyo, sensiz olurmuymuş, uçağa atla sen de git..Doğuma kadar bi birinde bi birinde kalırsın diyee..Herifim sepetliyo beni...
gel kız acıtmıycam bi kere öpcem:)

elifin kadınları ne demek yaa ben anlamadım mazur görün çok seyrek girdiğimden biçok şeyi kaçırıyom

hahahahahaa elif benim sizlerde kadınlarımsınız. sinema vardı ya beyzanın kadınşarı diye:)) onu söylüyoralar.

gel kız acıtmıycam bi kere öpcem:)

hahahahahaa elif benim sizlerde kadınlarımsınız. sinema vardı ya beyzanın kadınşarı diye:)) onu söylüyoralar.

Öp ağam yeter ki sen öp...Acıya razıyım benn..Ne biliyon belki mazoşistim....Acı çekmek istiyomm...

Sen o şirkettekilere söyle çakma isim bulmasınlar..Ağa ve marabaları olsun sizin adınız...

benim ağrım hafifledi ama beze var içinde resmen elini sürünce tümsek var. kasisli karı oldum

fatma bugun gülmeyelim okadar akşam karnımın kasları ağrıdı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…