yemeyi fazla mı kaçırdım ne
küçük yerler çok pahalı maalesef. o yüzden izmire gidince aldım ben kıyafetlerini. ama ağır toplar duruyor benim de. arabası, yatağı, bakım malzemeleri... eşime göre de en büyük eksiğimiz kangurubaşımın etini yiyor çocuğun kangurusu yok hala diye öyle taşıyacakmış. daha çocuğun yatacak yeri yok adam takmış ona:))
offf offf buqün bır düşüş düşmüşüm bebışıme bışı olmadı sanırımm çok üzqünümm
offf offf buqün bır düşüş düşmüşüm bebışıme bışı olmadı sanırımm çok üzqünümm
Canım erkekler nedense çok seviyor kanguruyu.... Benim ilk hamileliğimde ilk aldığımız şey kanguruydu.. Benim eşimde çok istedi kanguru.. Çok meraklılar işe.. Alın kız kullanışlı bişi... Bende kullanmıştım..
Bu arada Mervecim Allah kabul etsin, hatmi tamamlamışsın... Bizde yani kızım Mira ve bende çok teşekkür ederiz teyzesi... Allah hepimizin bebeğini bağışlasın..
sakız çiğne. yemeği kaçırınca bana sakız iyi geliyor.
küçük yerler çok pahalı maalesef. o yüzden izmire gidince aldım ben kıyafetlerini. ama ağır toplar duruyor benim de. arabası, yatağı, bakım malzemeleri... eşime göre de en büyük eksiğimiz kangurubaşımın etini yiyor çocuğun kangurusu yok hala diye öyle taşıyacakmış. daha çocuğun yatacak yeri yok adam takmış ona:))
rica ederim ne demek bol boll dua ettim nerdeyse 10 dakika susmadan :)) iyi oldu ya aslında dah önce bitirirdim de kanamaydı tansiyondu ihmal ettim iyi bitti ama 1,5 ayda... Allah kabul eder inşallah... eksik olur yanlış olur melekler tamamlasın inşallah... gerçi çok düzgün okudum özenle ama nolur nolmaz
maden suyu içiyom
Canım erkekler nedense çok seviyor kanguruyu.... Benim ilk hamileliğimde ilk aldığımız şey kanguruydu.. Benim eşimde çok istedi kanguru.. Çok meraklılar işe.. Alın kız kullanışlı bişi... Bende kullanmıştım..
Bu arada Mervecim Allah kabul etsin, hatmi tamamlamışsın... Bizde yani kızım Mira ve bende çok teşekkür ederiz teyzesi... Allah hepimizin bebeğini bağışlasın..
Olsun canım benim önemli olan niyet.. Allah kabul etsin tekrar..
yok kız nerde, eksikleri saysam aklın dururkız bunu olmaz diye öylesine yaptım üstünde düzenlemeler yapıyım şimdi
sağol şekerim sen söylemesen hiiiiç ilgilenmicektim bile...
YAKAMOZZZ canım sen baya baya tamamladın herşeyini yaaaa ben daha hiççç bişi almadım oğluşuma... 2 hafta sonra falan alışverşe çıkmayı düşünüyorummmmm
yelkovan benim de 144 çıkmıştı 50 mg.lık. 100lükte hepsi düşük çıktı. inşallah senin de normal çıkar.
yakamoz, çantayı takma, hastaneye o çanta yetmez zaten. valizle gideriz:))
evet canım çok oldu görüşemedik iyisindir inşallah çok vakit bulup giremiyorum gündüz okul akşam seminer uğraşıyorum işte hafta sonuda ev işleri birikmiş oluyor onlarla uğraşıyorum doğum iznine az kaldı zaten 32. haftadan sonra evdeyim bol bol sohbet ederiz o zaman :)ıyı geceler kızlarr
genelde sabahın korunde gırıyorum sızlerın yazdıklarınızı sabahları okuyorum.
yakamoz uzun zaman oldu denk gelmedık bı turlu:))
umarım keyıfler yerındedır..
benım seker yuklemem 145 cıkmıs pazartesı 100 mg yukleme tekrar yepılacak bakalım hayırlısı..
yelkovan benim de 144 çıkmıştı 50 mg.lık. 100lükte hepsi düşük çıktı. inşallah senin de normal çıkar.
yakamoz, çantayı takma, hastaneye o çanta yetmez zaten. valizle gideriz:))
bencede canım hele bana hiç yetmezbi yere giderken ne kadar gereksiz şey varsa' belki buda lazım olur', 'belki şunuda kullanırım' diye bavula doldurmak huyumdur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?