2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Canım erkekler nedense çok seviyor kanguruyu.... Benim ilk hamileliğimde ilk aldığımız şey kanguruydu.. Benim eşimde çok istedi kanguru.. Çok meraklılar işe.. Alın kız kullanışlı bişi... Bende kullanmıştım..

Bu arada Mervecim Allah kabul etsin, hatmi tamamlamışsın... Bizde yani kızım Mira ve bende çok teşekkür ederiz teyzesi... Allah hepimizin bebeğini bağışlasın..

rica ederim ne demek bol boll dua ettim nerdeyse 10 dakika susmadan :)) iyi oldu ya aslında dah önce bitirirdim de kanamaydı tansiyondu ihmal ettim iyi bitti ama 1,5 ayda... Allah kabul eder inşallah... eksik olur yanlış olur melekler tamamlasın inşallah... gerçi çok düzgün okudum özenle ama nolur nolmaz

Olsun canım benim önemli olan niyet.. Allah kabul etsin tekrar..

valla ben de anlayamadım merakını:)) benimkine de kalsa tek kanguru alacağız:)) izmirde çantasını alırken yanımdaydı, kanguruyu da alalım diye tutturdu, 2 çeşit vardı karar veremedim, araştırayım öyle alalım dedim. o günden beri kızıyor bana almadın kanguru diye, sanki bir orda satılıyor

ıyı geceler kızlarr
genelde sabahın korunde gırıyorum sızlerın yazdıklarınızı sabahları okuyorum.
yakamoz uzun zaman oldu denk gelmedık bı turlu:))
umarım keyıfler yerındedır..
benım seker yuklemem 145 cıkmıs pazartesı 100 mg yukleme tekrar yepılacak bakalım hayırlısı..

yok kız nerde, eksikleri saysam aklın durur ufak tefek alıyorum işte 28. haftada çantasını hazırlamamız lazım bende daha bebek çantasına dair bişy yok hatta çantası bile yok onlarıda 2 hafta sonra kontrole gittiğimde almaya çalışacam
bu arada bebeğimi gördüm kocaman olmuş kuzucum maşallah acemi bi doktordu sırf görmek için sabahtan öğle sonrasına kadar sıra bekledim ama olsun gördüm ya sürekli hareket ediyodu kızım, çok mutlu oluyorum onu görünce

yelkovan benim de 144 çıkmıştı 50 mg.lık. 100lükte hepsi düşük çıktı. inşallah senin de normal çıkar.

yakamoz, çantayı takma, hastaneye o çanta yetmez zaten. valizle gideriz:))

yelkovan benim de 144 çıkmıştı 50 mg.lık. 100lükte hepsi düşük çıktı. inşallah senin de normal çıkar.

bende cok takılmadım degere ıcım rahat :))genede yaptıralım bakalım falımızda ne cıkacak:))

evet canım çok oldu görüşemedik iyisindir inşallah çok vakit bulup giremiyorum gündüz okul akşam seminer uğraşıyorum işte hafta sonuda ev işleri birikmiş oluyor onlarla uğraşıyorum doğum iznine az kaldı zaten 32. haftadan sonra evdeyim bol bol sohbet ederiz o zaman :)

bencede canım hele bana hiç yetmez bi yere giderken ne kadar gereksiz şey varsa' belki buda lazım olur', 'belki şunuda kullanırım' diye bavula doldurmak huyumdur

bencede canım hele bana hiç yetmez bi yere giderken ne kadar gereksiz şey varsa' belki buda lazım olur', 'belki şunuda kullanırım' diye bavula doldurmak huyumdur

aynen ben de. sinir oluyorum o huyuma. annem izmire her gidişimde tembihliyor valizin boş gel nasılsa burda alışveriş yapıyorsun diye ama her seferinde daha giderken uçaktaki kilo hakkımı geçiyorum.çoğu da kullanılmadan geri geliyor:))

işte 26 haftalık göbüşüm ve ben :) ilk defa ekledim 2-3 haftadır büyüdü öncesinde belli bile olmuyordu eşim bile nasıl birden büyüdü öyle hala uzakta olsam geldiğimde çok şaşırırdım diyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…