2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Yok kız öyle bişi olmadı... Bunalım falan çünkü o da o kadar düşkündü ki kızına.. Birde zaten ilk yıllar bebeği çok az gördüğü için herhalde bunalım yapmadı.. Bide biz Aslı yı kendimize uydurduk, biz ona uymadık.. Gezdik tozduk, eve kapanmadık.. Onu da alıp heryere gittik, her türlü koşula alıştırdık.. Aslı nerde olsa uyurdu.. Hep onu uydurduk bize o yüzden pek bunalmadı... Ama benim bazı arkadaşlarım falan öyle değildi.. Ay yok bebeğin uyku saati, yok yatağından başka yerde uyumaz falan diye diye bebekli hayatı kendilerine zehir ettiler.. Sonra da sorumluluk zor geldi.. Biz bebekli hayatın her dakikasından keyif aldık.. Kızımda maşallah bizi üzmedi.. Nerde olursak olalım uyku saati gelince uyurdu... Yemek seçmezdi.. Öyle yani... Artık biz üstüne düşmedik diye mi öyle oldu, yoksa huyu mu iyiydi bilmiyorum.. ,

Yani demem o ki kocanla ilişkini kızının bozmasına izin vermezsen bişi olmaz... Bebekler bir şekilde büyür kız, keyifli büyüt sıkıntı yapma... Ay çok yazdım...başını şişirdim..

daha beteri var,
Sen orda konuşuyormuşsun tek başına, çilek gel karnına bakiyim tekmeliyo mu falan diye
Ay tövbe tövbeee sinirlerim bozuldu :))

Kızlar Günaydınnnnnnnnn
günaydın cnmm nasılsınn

ben geldiiiiiiiiiiiimmmmmmmmmm

off yarına sinir oldum yani

dün ben tetanoz olmadımmm ama aile hekiminin orada cok güzel ilgilendiler cok etkilendim cidden
neden olmadın evet ya manyak ilgileniyorlar şaştım kaldım.

lost geldi kız aklımaaa...Sonunu seyreden var mı onun ben seyredemedim son sezonunu....

ben izledim hepsi arafta buluşup cennete gidiyolar ve olaylar hep jack in gözünden anlatılıyor. bi b.k olmuyo yani. sonu biraz havada kaldı hatta çok eleştiri almıştı soruların çoğunu cevaplamadılar diye

Kız ben yolladım ogün ben mi beceremedim bu işi ne ...channel a da yolladım gitmedi mi acaba... Şimdi yollayayım..

günaydın cnmm nasılsınn

ya doktorunuz ne dedi tetanoz için dedi
bende hastane ortamnda doğum yapacağım için cok gerekli değilmiş ama sağlık bakanlıgı olmamı istiyormus bana bıraktı dedim
hemşirede evet hastane ortamında doğum için sart değil o zaman kendi isteği ile ası olmadı yazıyorum dedi

nisan ayında mutlaka gel emzirme eğitimi verelim sana dedi
doğumdan sonrada evede geleceklermiş galiba pes

Günaydın fıstıklarr..
kız dasilvadido, ne temizliği...Sen yapma kaynanan yapsın....İnci gibi torun veriyon sen ona..

öyle dimi kızz
zaten evde eşim sağolsun çamaşır bile astırmıyo uzanmıyım diye, temizlik yapmaya kalkınca da kızıyo kendi elimden alıp yapıyo ama ben takıntılı kadınım manyağım biraz, evde oturup dinlenme özürlüyüm eşime k.valideme çaktırmadan kaçak göçek temizlik yapıyom o da anca al bezi toz al, kapı sil, eviye lavabo sil şeklinde...süpürgeyi elime almayalı uzun zaman oldu ona da izin yok, nasıl bişey olduğunu unutmaya başladım

ben izledim hepsi arafta buluşup cennete gidiyolar ve olaylar hep jack in gözünden anlatılıyor. bi b.k olmuyo yani. sonu biraz havada kaldı hatta çok eleştiri almıştı soruların çoğunu cevaplamadılar diye

evet öyleymiş...Sonunu bağlayamamışlar diyorlar ama kaç sezon izledik yaa, seyredeyim diyorum...
evet adayla ilgili hiçbişey açıklanmıyormuş, millet asıl adayı merak ediyor...

günaydın cnmm nasılsınn

Ben ve oğlum iyi ay sabah karnımda bişeyler yaptı dönmekmi istedi ki makat üstü pozisyonu iki taraftanda bişeyler yaptı anlamadım yeterki hareket etsinde :))))))) ooo ne güzel buluşuyorsunuz düşünemiyorum sizi bakırköy ün o üst sokağında büssürü hamile kız modeselerin ilki orda yapılmıştı akşam belkide haberlere çıkarsınız ha hamişle isyanı yürüyüş yapıyor diye :))))))))))))))))))))) dikkat edin haaaaa

Bana kızdılar, ne gerek var boşuna canını yakıyorsun diyee..
Ben de dedim şikayet ederim sizi..Olmak istiyorum ben, yapmak zorundasınız diye..
ama kendi doktorum bana bıraktı, istersen ol, eskiden şartlardan dolayı mecbur diyorduk ama artık isteğe bağlı diyoruz ama olmanda fayda var dedi..

Ay yerim ben senin oğluşu, aman dönseler baş aşağı çok iyi olcak.. Ay bende şimdi hayal ettim söylediğini koptum valla.. Çok komik olur..

inşallah gelebilirim yaa yarın da eve temizlikçi alcam haftaya ablam geliyor yurtdışından evi b.k götürüyo resmen onu halletmem lazım. Ama nasıl olcak bilmiom kadını evde bırakıp çıkabilirsem ordayım.
Bu arada teyzesi bisürü cici getiriyomuş yurtdışından oğluma. Arabasını da ordan sipariş ettik bakalım çok merak ediyorum..

( canım olmak istemedi kuzu ya Allah a emanet

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…