Benim herifi tarif ediyon sandım bi an....O da öyle annemin yanına giderim 50 kere arar, beni unuttun sen beni unuttun sen diye..Şimdi de kızımı kıskanıyo..O doğunca ben ne olacam diyee..Seninki öyle yapmışmıydı ya ilk doğumda...Bunalıma girdi mi..Benimki şimdiden bunalımlarda...
daha beteri var,
Sen orda konuşuyormuşsun tek başına, çilek gel karnına bakiyim tekmeliyo mu falan diye
Ay tövbe tövbeee sinirlerim bozuldu :))
günaydın cnmm nasılsınnKızlar Günaydınnnnnnnnn
neden olmadın evet ya manyak ilgileniyorlar şaştım kaldım.ben geldiiiiiiiiiiiimmmmmmmmmm
off yarına sinir oldum yani
dün ben tetanoz olmadımmm ama aile hekiminin orada cok güzel ilgilendiler cok etkilendim cidden
ay kuzu ben izledimde ne oldu
hiç bişi anlamadım sonundan
lost geldi kız aklımaaa...Sonunu seyreden var mı onun ben seyredemedim son sezonunu....
Günaydınnnnnnnnnnn
Ah ben de aynı yerde kaldımm.. Gel işte çekyatta lost izleriz birlikte :)
öyküm tüm kalbmle gelmeni isterim. seni çok merak ediyorum faceden gördüm ama yüzyüze konuşmak isterim. tel özelden yolladım ama sen yollamadın
bu arada wylma da gelebilieceğini bildirdi arkadaşlar bi aksilik olmazsa inşallah gelir:))))))
günaydın cnmm nasılsınn
neden olmadın evet ya manyak ilgileniyorlar şaştım kaldım.
Günaydın fıstıklarr..
kız dasilvadido, ne temizliği...Sen yapma kaynanan yapsın....İnci gibi torun veriyon sen ona..
ben izledim hepsi arafta buluşup cennete gidiyolar ve olaylar hep jack in gözünden anlatılıyor. bi b.k olmuyo yani. sonu biraz havada kaldı hatta çok eleştiri almıştı soruların çoğunu cevaplamadılar diye
günaydın cnmm nasılsınn
neden olmadın evet ya manyak ilgileniyorlar şaştım kaldım.
ya doktorunuz ne dedi tetanoz için dedi
bende hastane ortamnda doğum yapacağım için cok gerekli değilmiş ama sağlık bakanlıgı olmamı istiyormus bana bıraktı dedim
hemşirede evet hastane ortamında doğum için sart değil o zaman kendi isteği ile ası olmadı yazıyorum dedi
nisan ayında mutlaka gel emzirme eğitimi verelim sana dedi
doğumdan sonrada evede geleceklermiş galiba pes
Ben ve oğlum iyi ay sabah karnımda bişeyler yaptı dönmekmi istedi ki makat üstü pozisyonu iki taraftanda bişeyler yaptı anlamadım yeterki hareket etsinde :))))))) ooo ne güzel buluşuyorsunuz düşünemiyorum sizi bakırköy ün o üst sokağında büssürü hamile kız modeselerin ilki orda yapılmıştı akşam belkide haberlere çıkarsınız ha hamişle isyanı yürüyüş yapıyor diye :))))))))))))))))))))) dikkat edin haaaaa
öyküm tüm kalbmle gelmeni isterim. Seni çok merak ediyorum faceden gördüm ama yüzyüze konuşmak isterim. Tel özelden yolladım ama sen yollamadın
bu arada wylma da gelebilieceğini bildirdi arkadaşlar bi aksilik olmazsa inşallah gelir:))))))
günaydın yumoşlaaaaaaar
Olmaz bacım sen gel mirayı doğurunca, bebeleri atarız yataklarına, bende seyrederiz....Hem yazın tatil yapmış olursun...
Bana kızdılar, ne gerek var boşuna canını yakıyorsun diyee..
Ben de dedim şikayet ederim sizi..Olmak istiyorum ben, yapmak zorundasınız diye..
ama kendi doktorum bana bıraktı, istersen ol, eskiden şartlardan dolayı mecbur diyorduk ama artık isteğe bağlı diyoruz ama olmanda fayda var dedi..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?