2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Ay yerim ben senin oğluşu, aman dönseler baş aşağı çok iyi olcak.. Ay bende şimdi hayal ettim söylediğini koptum valla.. Çok komik olur..

Dönmeleri lazım artık değilmi öyküm dönecekler elbetttt

Öyküm ama düşünsene 24 saat o kameralar izleniyor 10-15 hamile bakırköy meydanında dikkatlerini kesin çekerrrrr

dönmeleri lazım artık değilmi öyküm dönecekler elbetttt

öyküm ama düşünsene 24 saat o kameralar izleniyor 10-15 hamile bakırköy meydanında dikkatlerini kesin çekerrrrr

:))) ben de caruseldeki hamile ve bebek mağazalarını düşünemiyorum baya bi sevinirler heralde

günaydın yumoşlaaaaaaar
günaydınnnn

ya kızlar benim bebeğim klasik müzikte yerinde duramıyor
babanesi balerindir bu arada bizimkisi de balet olacak gibi
maşallah ona :))

inşallah gelirsin çık hava al sen kadın halleder. ohhh kıyafetlerde geliyor ne güzel iyi günlerde kullansın

Ege yolladım aldın mı teli...

aldım cnm geldi:)
kızlar tel rehberi forumdaki nicklerle kaydettim okadar komik oldu ki biri yakalasa diycek ki kesin terör örgütü bunlarda kod adları:)))

fmg doktordan ne zaman gelir acaba

bende cıkıp evi toparlayayım bari geri gelirim canlar

ege channel öyküm fmg ve yarın katılacak diğer arkadaslar hepinizden özür dilerim yarın için fakat eşime ayıp olucak gitmezsem zaten baba tarafı ile pek arası yok hiç aklımda olmayan bişi çıktı yani...

herkese öpücükler ben biraz evin işlerini halledeyim gelirim bybyeeeeee

Hastane ortamı için gerek yok dedi bana da doktorum.. sen içini ferah tut.. Ben normalde de sağlık için iyi diye yaptırdım..
aman ben yaptırmıycam diye yırttım kendimi ama peşme düştüler . ama geçenlerde kolum çiviye takıldı eti soyuldu nasıl tırstım yaptırmamıştım diye:))
sevmiyorum ilacı ben yaa.

:))) ben de caruseldeki hamile ve bebek mağazalarını düşünemiyorum baya bi sevinirler heralde

ay sorma yaa geçen channelda öyle demişti mado dakilerde derler oburxler geldi..

ne demek cnm. elde olmayan sebepler olabilir sonuçta arkadaşız yine toparlanırız. kendine ve kağana iyi bak.

çıkıyorum ben...işler birikti...öğleden sonra gelirim yine..

görüşürüz canım

güle güle görüşürüz

yakamozun karnı ne güzel çıkmış resimde. baktım benimki ile alakası yok benimki çok aşşağıda yaaaaa bacaklarıma değiyor oturunca:)))

uff geldim gene sinir ettiler yaa ne sorumsuz insanlar var yaaaa.... bende p.tesi dr gidicem şeker yüklemesi için

günaydın kıslar

nasılsınız?

aranızda somon seven var mı ben dün hayatımda ilk defa somon somon dediklerinden evde alıp yaptım ayy biir fena oldum başım döndü midem bulandı tansiyonum düştü halsizleştimm fırına atıp yapmıştım balıkçıda öyle dedi usulüne uygun mu olmadı ayy çıldırdım gece bir de sinir yaptı bende sırf bende değil eşim de kayınvalidem de oldu ayyy bi daha uzak dursun bilmediğim balıklar cevizden alıveririm bende omega 3ümü

kıızm her işyerinde var manyaklardan ne sinir oluyorsunki.
salllllllllaaaaaaa

kız sinir oldugum şey salak adam kendi isminin yazacagı her yere benim adımı yazmış bakanlıgın sistemine hep öle girmiş dellendiğim nokta bu :84::84:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…