Ay yerim ben senin oğluşu, aman dönseler baş aşağı çok iyi olcak.. Ay bende şimdi hayal ettim söylediğini koptum valla.. Çok komik olur..
( canım olmak istemedi kuzu ya Allah a emanet
dönmeleri lazım artık değilmi öyküm dönecekler elbetttt
öyküm ama düşünsene 24 saat o kameralar izleniyor 10-15 hamile bakırköy meydanında dikkatlerini kesin çekerrrrr
günaydınnnngünaydın yumoşlaaaaaaar
maşallah ona :))ya kızlar benim bebeğim klasik müzikte yerinde duramıyor
babanesi balerindir bu arada bizimkisi de balet olacak gibi
inşallah gelirsin çık hava al sen kadın halleder. ohhh kıyafetlerde geliyor ne güzel iyi günlerde kullansıninşallah gelebilirim yaa yarın da eve temizlikçi alcam haftaya ablam geliyor yurtdışından evi b.k götürüyo resmen onu halletmem lazım. Ama nasıl olcak bilmiom kadını evde bırakıp çıkabilirsem ordayım.
Bu arada teyzesi bisürü cici getiriyomuş yurtdışından oğluma. Arabasını da ordan sipariş ettik bakalım çok merak ediyorum..
Ege yolladım aldın mı teli...
Dönmeleri lazım artık değilmi öyküm dönecekler elbetttt
Öyküm ama düşünsene 24 saat o kameralar izleniyor 10-15 hamile bakırköy meydanında dikkatlerini kesin çekerrrrr
aman ben yaptırmıycam diye yırttım kendimi ama peşme düştüler . ama geçenlerde kolum çiviye takıldı eti soyuldu nasıl tırstım yaptırmamıştım diye:))Hastane ortamı için gerek yok dedi bana da doktorum.. sen içini ferah tut.. Ben normalde de sağlık için iyi diye yaptırdım..
:))) ben de caruseldeki hamile ve bebek mağazalarını düşünemiyorum baya bi sevinirler heralde
:))) ben de caruseldeki hamile ve bebek mağazalarını düşünemiyorum baya bi sevinirler heralde
fmg doktordan ne zaman gelir acaba
bende cıkıp evi toparlayayım bari geri gelirim canlar
ege channel öyküm fmg ve yarın katılacak diğer arkadaslar hepinizden özür dilerim yarın için fakat eşime ayıp olucak gitmezsem zaten baba tarafı ile pek arası yok hiç aklımda olmayan bişi çıktı yani...
herkese öpücükler ben biraz evin işlerini halledeyim gelirim bybyeeeeee
çıkıyorum ben...işler birikti...öğleden sonra gelirim yine..
fmg doktordan ne zaman gelir acaba
bende cıkıp evi toparlayayım bari geri gelirim canlar
ege channel öyküm fmg ve yarın katılacak diğer arkadaslar hepinizden özür dilerim yarın için fakat eşime ayıp olucak gitmezsem zaten baba tarafı ile pek arası yok hiç aklımda olmayan bişi çıktı yani...
Herkese öpücükler ben biraz evin işlerini halledeyim gelirim bybyeeeeee
Kızlar sizin de karnınızda kasılma ve kramplar oluyo mu?
fmg merakla beklioruz doktordan dönmeni.. bakalım bebiş kaç kg. a ulaştı ??
uff geldim gene sinir ettiler yaa ne sorumsuz insanlar var yaaaa.... bende p.tesi dr gidicem şeker yüklemesi için
kıızm her işyerinde var manyaklardan ne sinir oluyorsunki.
salllllllllaaaaaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?