2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

balıkyagı hapıda alabilirsin canım...

Günaydın canım yooo bizde dilim dilim alıp yağlayıp fırına veriyoruz çok lezzetli oluyor ben balık sevmem ama somonun kokusu olmadığı için seviyorum evet çok yağlı bir balık norveç somonu özellikle hayatım ya çok yağlı gelmiştir yada bayattır biraz geçmiş olsun

Zinkerbell işin cıkmıs sonucta sonrakı ay ayarlanır o zaman goruruz senı bu sefer emınonu yaparız sende rehberlık:))

iyiyiz cnm fmg yi bekliyorum işlerim var.
ben balıktan tiksindim aynı anda eylülde tiksindi. yapmıyorum artık balık. yedim yeterince. bu sene balık yediğimde hep aynı şey oldu banada neden acaba. ağzımdan tadı gitmedi kokusu ağır geldi. ığğğkk yapmam daha

kız sinir oldugum şey salak adam kendi isminin yazacagı her yere benim adımı yazmış bakanlıgın sistemine hep öle girmiş dellendiğim nokta bu :84::84:
hımmmmmmmmmm anlamadığım konular ama boşver.

Egeeeeeeeee
sen cuma pazarına gitmiyonmu kız ordada çok güzel bebek cicileri oluyorrrrrrr

ayyyyy ölüyürum orası için. ama izin mi alcam işteyim öğle paydosu bizde 1 saat dıarı çıkamazsın içerdesin

oluyor valla dün çok kasıldım yanları ağrıdı karnımın birde sertleşiyor arada mahvediyor beni

sorma ege haftasonundan beri hastaydım yeni toparlanıyorum. Ben 3 hafta iyi 1 hafta hasta olarak tamamlıycam galiba bu hamilelik sürecini. Ben bu hastalıkla alakalı bi durum sandım gecen bir ağrı bir kasılma oldu kasıklarımda adım atamadım. Bugün gece de oldu elimi koyuyorum karnım taş gibi bebek de pek hareket etmedi korktum ben de.

somon balığını hiç sevmem ben hiç tadı tuzu yok gibi geliyo bana

balıkyagı hapıda alabilirsin canım...

çarptı fazla protein herhalde bünye alışık değil balık yağı hapını dr um önermiyor içerisinde ağır metaller barındırıyor diye ama çok güzel markalar varmış güvenilir onların ismini bulsam onlardan bari alayım

fatoş sorumluluğu senin üstüne atmak için mi öyle yapmış o adam

günaydın güzel anneler herkes iyidir umarım. internet bağlantısı o kadar yavaş ki ben bir sayfadan diğerine geçinceye kadar siz bir sayfa daha konuşmuş oluyorsunuz:)
biz de iyiyiz oğlumla sadece biraz içim daralıyor, acaba baskıdan olabilir mi?
wlyma, bende kramp değil de sırt ağrısı çok oluyor, sanırım bebek önden gerdirince sırtıma vuruyor ağrısı, bir de sürekli oturunca çoğalıyor ağrı...

kızlar yarın ben sızden sonra bursaya yola cıkacagız o yuzden cok gec kalmayın.(Boyle dedım ya ben gec kalırmısım:)))

canım bende sırt ve bel ağrısı da var maalesef. Akşamları artıyor

ilçedeki sağ. memuru yapmış yaa eğitim verio bunları nereleri ile dinliyorlarsa sonra gidincede kafalarına göre giriyorlar ....
benim dr marincap verdi içeriğinide okudum şunlar yazıo

Bir yumuşak kapsül 500 mg Salmon Balık yağı konsantresi (omega-3) içerir. Eicosapentaenoic asit (EPA) = % 18 Docosahexaenoic asit (DHA) = % 12 Total Omega-3 yağ asiti = % 35 Yardımcı Maddeler : Nipajin, Nipazol, Vitamin E (1 mg) Diabetliler için güvenlidir.

aaa o durum bende de oluyor yengemdedi bana elinle kasığının oraları ovala gider dedi. bebş oralar ayağını elini sokuyormuş:))))) baskı yapıyormuş hakikatten öyle yapıyorum anında geçiyor. kasılma değil o. baskı
somon hiç yemedim. ayy balık lafı duymak istemiyrum

keçinin bilmediği ot karnını ağrıtırmış derler ya bize öyle oldu sanırmm bayat olma ihtimali de var sonuçta ithal balık dimii
ben de bu balıktan öyle resmen tiksindim normalde severim balık ama oda eksik oluversin

somon defteri kapandı artık benim içinyerken zorluyor insanı levrek gibi yiyemiyosun tıkıyor

günler uzasaydı biraz daha ohhh ne güzel iş çıkışında giderdinnn

bende fatma gorunmuyor dıye dusunurken delırmıs bır vazıyette geldı:))

bide adama ulaşamıyorum yaaa çalıştıgı kurumda yok cep tel açmıyo

Anne-bebek sağlığında rolü
Omega-3 yağ asitleri, anne karnındaki bebeğin sağlıklı gelişimine aşağıdaki şekillerde yardımcı olabilir:

Bebeğin beyin ve retina gelişiminin desteklenmesi
Erken doğum riskinni azaltılması
Hamilelik süresinin ve bebeğin doğum ağırlığının artırılması
Doğum sonrası depresyonundan korunulması
Omega-3 yağ asitleri ayrıca çocuğun matematik zekasının geliştirilmesine, okuma, telaffuz ve yazma beceresini artırılmasına yardımcı olabilir.

Zihin sağlığında rolü
Omega-3 yağ asidinin beyin ve sinir sisteminin sağlıklı şekilde çalışmasındaki etkileri yapılan pek çok araştırmada ortaya konmuştur. Omega-3, beyin ve sinir sisteminde başlıca aşağıdaki şekillerde yardımcı olabilir:

Fatmaaa tüm ....nokta nokta memurlar senin kuruma toplanmış galiba sinir olma takma hadi bakalım sende atlat şu şeker sendromunu

kız imam bilmem ne ederse cemaat ne etmezmiş o hesap anlatmaya kalksam agzını açık kalırda neyse............

evet canın ithal ve soğuk sularda beslendiği için yağı yoğun ve kalındır olsun tecrübe olmuştur az kaldı zaten bende hiç balık yemiyorum ceviz yiyorum

bende de var bel sırt ağrısı(((((((( akşamları daha beter. nefes alamıyorum

kızlar yarın ben sızden sonra bursaya yola cıkacagız o yuzden cok gec kalmayın.(Boyle dedım ya ben gec kalırmısım:)))
yok cnm kalmayoız merak etme

günler uzasaydı biraz daha ohhh ne güzel iş çıkışında giderdinnn

evet yazın iyi olur ama bebek olcak ozamanda koşturarak eve gitmek durumdayım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…