günaydın kıslar
nasılsınız?
aranızda somon seven var mı ben dün hayatımda ilk defa somon somon dediklerinden evde alıp yaptım ayy biir fena oldum başım döndü midem bulandı tansiyonum düştü halsizleştimm fırına atıp yapmıştım balıkçıda öyle dedi usulüne uygun mu olmadı ayy çıldırdım gece bir de sinir yaptı bende sırf bende değil eşim de kayınvalidem de oldu ayyy bi daha uzak dursun bilmediğim balıklar cevizden alıveririm bende omega 3ümü
günaydın kıslar
nasılsınız?
aranızda somon seven var mı ben dün hayatımda ilk defa somon somon dediklerinden evde alıp yaptım ayy biir fena oldum başım döndü midem bulandı tansiyonum düştü halsizleştimm fırına atıp yapmıştım balıkçıda öyle dedi usulüne uygun mu olmadı ayy çıldırdım gece bir de sinir yaptı bende sırf bende değil eşim de kayınvalidem de oldu ayyy bi daha uzak dursun bilmediğim balıklar cevizden alıveririm bende omega 3ümü
iyiyiz cnm fmg yi bekliyorum işlerim var.günaydın kıslar
nasılsınız?
hımmmmmmmmmm anlamadığım konular ama boşver.kız sinir oldugum şey salak adam kendi isminin yazacagı her yere benim adımı yazmış bakanlıgın sistemine hep öle girmiş dellendiğim nokta bu :84::84:
Egeeeeeeeee
sen cuma pazarına gitmiyonmu kız ordada çok güzel bebek cicileri oluyorrrrrrr
oluyor valla dün çok kasıldım yanları ağrıdı karnımın birde sertleşiyor arada mahvediyor beni
günaydın kıslar
nasılsınız?
Aranızda somon seven var mı ben dün hayatımda ilk defa somon somon dediklerinden evde alıp yaptım ayy biir fena oldum başım döndü midem bulandı tansiyonum düştü halsizleştimm fırına atıp yapmıştım balıkçıda öyle dedi usulüne uygun mu olmadı ayy çıldırdım gece bir de sinir yaptı bende sırf bende değil eşim de kayınvalidem de oldu ayyy bi daha uzak dursun bilmediğim balıklar cevizden alıveririm bende omega 3ümü
balıkyagı hapıda alabilirsin canım...
günaydın güzel annelerHerkes iyidir umarım. Internet bağlantısı o kadar yavaş ki ben bir sayfadan diğerine geçinceye kadar siz bir sayfa daha konuşmuş oluyorsunuz:)
biz de iyiyiz oğlumla sadece biraz içim daralıyor, acaba baskıdan olabilir mi?
Wlyma, bende kramp değil de sırt ağrısı çok oluyor, sanırım bebek önden gerdirince sırtıma vuruyor ağrısı, bir de sürekli oturunca çoğalıyor ağrı...
çarptı fazla protein herhalde bünye alışık değil balık yağı hapını dr um önermiyor içerisinde ağır metaller barındırıyor diye ama çok güzel markalar varmış güvenilir onların ismini bulsam onlardan bari alayım
fatoş sorumluluğu senin üstüne atmak için mi öyle yapmış o adam
uff geldim gene sinir ettiler yaa ne sorumsuz insanlar var yaaaa.... bende p.tesi dr gidicem şeker yüklemesi için
sorma ege haftasonundan beri hastaydım yeni toparlanıyorum. Ben 3 hafta iyi 1 hafta hasta olarak tamamlıycam galiba bu hamilelik sürecini. Ben bu hastalıkla alakalı bi durum sandım gecen bir ağrı bir kasılma oldu kasıklarımda adım atamadım. Bugün gece de oldu elimi koyuyorum karnım taş gibi bebek de pek hareket etmedi korktum ben de.
somon balığını hiç sevmem ben hiç tadı tuzu yok gibi geliyo bana
keçinin bilmediği ot karnını ağrıtırmış derler ya bize öyle oldu sanırmm bayat olma ihtimali de var sonuçta ithal balık dimiiGünaydın canım yooo bizde dilim dilim alıp yağlayıp fırına veriyoruz çok lezzetli oluyor ben balık sevmem ama somonun kokusu olmadığı için seviyorum evet çok yağlı bir balık norveç somonu özellikle hayatım ya çok yağlı gelmiştir yada bayattır biraz geçmiş olsun
ben de bu balıktan öyle resmen tiksindim normalde severim balık ama oda eksik oluversiniyiyiz cnm fmg yi bekliyorum işlerim var.
ben balıktan tiksindim aynı anda eylülde tiksindi. yapmıyorum artık balık. yedim yeterince. bu sene balık yediğimde hep aynı şey oldu banada neden acaba. ağzımdan tadı gitmedi kokusu ağır geldi. ığğğkk yapmam daha
sorma ege haftasonundan beri hastaydım yeni toparlanıyorum. Ben 3 hafta iyi 1 hafta hasta olarak tamamlıycam galiba bu hamilelik sürecini. Ben bu hastalıkla alakalı bi durum sandım gecen bir ağrı bir kasılma oldu kasıklarımda adım atamadım. Bugün gece de oldu elimi koyuyorum karnım taş gibi bebek de pek hareket etmedi korktum ben de.
somon balığını hiç sevmem ben hiç tadı tuzu yok gibi geliyo bana
iyiyiz cnm fmg yi bekliyorum işlerim var.
ben balıktan tiksindim aynı anda eylülde tiksindi. yapmıyorum artık balık. yedim yeterince. bu sene balık yediğimde hep aynı şey oldu banada neden acaba. ağzımdan tadı gitmedi kokusu ağır geldi. ığğğkk yapmam daha
hımmmmmmmmmm anlamadığım konular ama boşver.
ayyyyy ölüyürum orası için. ama izin mi alcam işteyim öğle paydosu bizde 1 saat dıarı çıkamazsın içerdesin
bende fatma gorunmuyor dıye dusunurken delırmıs bır vazıyette geldı:))
Fatmaaa tüm ....nokta nokta memurlar senin kuruma toplanmış galiba sinir olma takma hadi bakalım sende atlat şu şeker sendromunu
keçinin bilmediği ot karnını ağrıtırmış derler ya bize öyle oldu sanırmm bayat olma ihtimali de var sonuçta ithal balık dimii
ben de bu balıktan öyle resmen tiksindim normalde severim balık ama oda eksik oluversin
somon defteri kapandı artık benim içinyerken zorluyor insanı levrek gibi yiyemiyosun tıkıyor
bende de var bel sırt ağrısıgünaydın güzel annelerherkes iyidir umarım. internet bağlantısı o kadar yavaş ki ben bir sayfadan diğerine geçinceye kadar siz bir sayfa daha konuşmuş oluyorsunuz:)
biz de iyiyiz oğlumla sadece biraz içim daralıyor, acaba baskıdan olabilir mi?
wlyma, bende kramp değil de sırt ağrısı çok oluyor, sanırım bebek önden gerdirince sırtıma vuruyor ağrısı, bir de sürekli oturunca çoğalıyor ağrı...
yok cnm kalmayoız merak etmekızlar yarın ben sızden sonra bursaya yola cıkacagız o yuzden cok gec kalmayın.(Boyle dedım ya ben gec kalırmısım:)))
günler uzasaydı biraz daha ohhh ne güzel iş çıkışında giderdinnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?