tabi biimki uslu durup kordonunu daha fazla dolamazsa bıynuna bilmiyoruz napıyo şimdi 15 gün sonra bidaha kontrol var
kızlar balık yağıyla ilgili konu açılmışken söyliyeyim ömer çelakıl şimdi anlattı kehf suresinde bi ayetde balık ve unutkanlık kelimeleri birlikte geçiyomuş çalışma yapıyolarmış falan ya ben almadım içmedim kilo yapar diye ama bugün alıp içmeye karar verdim oğlum için ............
delimavi ben sana hemen yazayım o zman bir balık hapı markası efa daily.
Içinde kesinlikte ağır metal ve civa içermiyor.vücutta a vitamiini depolamıyor.dışında bile sığır değil balıktan yapılan jelatin kullanılıyor.% bilmem kaç en yüksek omega 3 barındıran bir ithal hap.fiyatı 22 milyon.kurum karşılamıyor.
O hiçbişeyden haberi olmayan doktorların acaba bu haplardan da haberi var mı???benim doktorumda dağda balık bulamayan gariplerin çocukları gerizekalı mı oluyo dedi)))bunu da hatırlatıyım .ama ben gibi balıkdan nefret ediyosaan bu hapı tavsiye ederim tatlımmmm )
bizde yine medikalparka gidicez eşim foto istiyor
bende oradaki doktoru cok sevdim
annemde gelsin istiyorum kadını bir görsün falan yani bilmiyorum çok ilgili bir kadındı mehtap yazıcıoğlu adı internettede hakkında cok güzel seyler okudum hoş biz ilk şansa gitmiştik ona ama o kadar güzel ilgilendi ki bizimle
akşamları bakıyorum bi göbeğime tekme atıyor bi mesaneme bi miedeme valla bu kadar hareketle inşallah uslu durmuştur
selam kızlar umarım hepiniz iyisinizdir,
gündüz buraya girmeye pek vaktim olmuyo,
önemli haberler, herhangi bi değişiklik varmı??
dün bende eşimle alışverişe gittim nihayet,
bebeğe kendime alışveriş yaptım, kapı süsü, şeker ıvır-zıvır aldım,
pijama takımlarımı açık krem aldım, bebeğimede hastanede giydirmek için aynen krem taşlı maşlı bi set aldım, kokoş olcaz ana kızkapı süsünü bile krem aldım sadece sepet ve şekerler pembe....
işte öyle...
sizler neler yaptınız??
Dün bende eşimle alışverişe gittim nihayet,
pijama takımlarımı açık krem aldım, bebeğimede hastanede giydirmek için aynen krem taşlı maşlı bi set aldım, kokoş olcaz ana kızkapı süsünü bile krem aldım sadece sepet ve şekerler pembe....
Işte öyle...
Sizler neler yaptınız??
işte öyle...
sizler neler yaptınız??
işte öyle...
sizler neler yaptınız??
Kızlar benim kız bugun tekmelemiyor yaaaaaaaaaaa nescefa içtim tekmelerdi ama yok. 3-4 kere tekmeledi sabahtan beridir.
çok azzz
Kızlar benim kız bugun tekmelemiyor yaaaaaaaaaaa nescefa içtim tekmelerdi ama yok. 3-4 kere tekmeledi sabahtan beridir.
çok azzz
Ohhhh alışverişler tamam yani... kızım sende pek bir kokoşsun... Ben daha kapı süsü bebk şekeri olayına giremedim.. Nisanda bakarım dedim.. Kendim yapçam..Eminönü'nden alıp.. Çok severim öle işlerle uğraşmayı..
oy oy oyyyyyyy kimler gelmiş kimler.
Naber rüküş karı . Bende açıkkrem alcaktım satıcı tanıdıktı tavsiye etmedi . Içini gösterir hastanede yürürken rahat edemzsin dedi almadım ama içimde kaldı ...
Bizde değişiklik yok fmg geldi bugun kontrolden 1300 olmuş kızı tosuncuk 36 cm olmuş.
Ona sevindik. Yarında görüşmemiz var kızlarla buluşcaz. Istanbulda olsan gelirdin
güzel günlerde kullanın ana kız sen de kurtuldun alışveriş yükünden bizde bi değişiklik yok aynıyız fmg kontrolden geldi onun da miniş iyiymiş maşalah büyümüş 36 cm 1308 gr lmuş hatunlar yemeğe gittiler biraz sonra gelirler
bu arada hepinize hayırlı cumalar,
bugün çanakkale şehitlerini anma günü, okuyabilirsem bir yasin okuycam şehitlere...
mavicim bugünlerde benim kız sabaha kadar tekmeleniyo ve beni uyutmuyo, inanki çok korkuyorum şu kordon olayından, kontrolümde nisan ortalarında..Allaha emanetler artık ne diyelim...
selaaaaaaaaaaaaaaaaam ben geldim
çok azzz
güle güle kullanın cicilerinizi...bizdede oğluşun kıyafet eksiği kalmadı tamamladık ..kraftın dondy mama sandalyeli beşiğini aldık e bebekten hediye çekimiz vardı onunla chio biberon emzik burun aspiratörü
göğüs pedi tarak fırça tırnak makası göğüs kremi dalinin alt açma örtüsü bir pakette prima yenidoğan aldık gerye odanın duvar kağıdı ve mobilya siparişi kaldı önümüzdeki hafta onlarada başlıyoruz....gecelik bende krem istiyorum iç gösterir diyolar ama çok hevesim var sabahıklı bir takım alırım l
evet diğilmi ağzına sağlık ruhları şad olsun
kordon dolanması normal bişeymiş de kordonda 3 tane damar varmış onların sıkışmamamsı lazımmış Allaha emanetler canım benim ki bi kere dolamış zaten Allah korusun yavrucaklarımızı vallaşimdiden gelecekleri belli hareketli olacak bizimkiler
:))) gle güle kullan iyi günlerde..evvett kokoşum ya ne yapiimseviyorum öyle süsü püsü, bende severim öyle uğraşmayı ama dün çok hızlı alışveriş yapmak zorundaydık, adamlarla alışverişe gidince böyle...
Ona rüküş demezler şık derlerkıskanmayalım lütfen....
Nası içini gösterirmiş, hem üstü hem sabahlığı tunik zaten ve dün giydim evde baktım hiçbişi görünmüyodu asayiş berkemal yani
Walla bende değişik renklerde baktım ama dediğin gibi içim hep kremdeydi dün aldım kurtuldum, amannnnn ne olcekkk yaniiii, sen ne renk aldın kız??
Maşşallahhh fmg nin kızına
Hepimizinki sağ salim doğar inşallah
Kurtuldum walla mavicim, darısı çıkamayanlara, şimdi bide pijamanın altına şöle hem rahat hem kokoş işi terlik bakıcam onun dışında bi eksiğim yok sanırsamdün biberondu...şampuandı...aklımıza gelenleri hallettik şükür....
Bende kaçcam şimdi iki laflayalım daişim var..
iyi günlerde kullansın ben nisanı bekliyorumgüle güle kullanın cicilerinizi...bizdede oğluşun kıyafet eksiği kalmadı tamamladık ..kraftın dondy mama sandalyeli beşiğini aldık e bebekten hediye çekimiz vardı onunla chio biberon emzik burun aspiratörü
göğüs pedi tarak fırça tırnak makası göğüs kremi dalinin alt açma örtüsü bir pakette prima yenidoğan aldık gerye odanın duvar kağıdı ve mobilya siparişi kaldı önümüzdeki hafta onlarada başlıyoruz....gecelik bende krem istiyorum iç gösterir diyolar ama çok hevesim var sabahıklı bir takım alırım l
valla fatma pek bi hevessiz mıymıy hareket ediyor.tekmeler birazdan teaş yapmaaa
:)))) bende geçen gün dedim uyutmad gece diye bugun küstü . Tekmelemiyorda dolaşıyormu dönüyormu bilemedimtakma kafanı ege belli olmuyoki benimkide iki gündür mızmızdı bugün hiç durmuyo ben hocaya sordum hareketi bazen azalıyo diye
oda dediki tam 24 saat içinde 10 kere hareket varsa sorun yok dedi sıkma canını
:))) gle güle kullan iyi günlerde..
Ben pembe aldım canım. Başıma da taşlı taçlardan alıcam . Gitmeden de fön çektrcem. Güzel oluyor öyle
iyi günlerde kullansın ben nisanı bekliyorum
valla fatma pek bi hevessiz mıymıy hareket ediyor.
Birazdan çiko yerişm canlansın enerji veriyim
uyku bastırdı beni
:)))) bende geçen gün dedim uyutmad gece diye bugun küstü . Tekmelemiyorda dolaşıyormu dönüyormu bilemedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?