2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

akşamları bakıyorum bi göbeğime tekme atıyor bi mesaneme bi miedeme valla bu kadar hareketle inşallah uslu durmuştur

selam kızlar umarım hepiniz iyisinizdir,
gündüz buraya girmeye pek vaktim olmuyo,
önemli haberler, herhangi bi değişiklik varmı??
dün bende eşimle alışverişe gittim nihayet,
bebeğe kendime alışveriş yaptım, kapı süsü, şeker ıvır-zıvır aldım,
pijama takımlarımı açık krem aldım, bebeğimede hastanede giydirmek için aynen krem taşlı maşlı bi set aldım, kokoş olcaz ana kız kapı süsünü bile krem aldım sadece sepet ve şekerler pembe....
işte öyle...
sizler neler yaptınız??

Canım ben kullanıyorum kilo yapmadı, ilk gebeliğimde 25 kilo almıştım...onda kullanmadım.. Bunda 8 -9 kilo aldım şimdilik tabi, kilo yapmadı... Yapmaz ya merak etme yapsa ne kadar yapar ki zaten en fazla 1-2 kilo fark eder...

Bana da doktorum solgar omega 3 ünü tavsiye etti...bilginize... Ağır metal olayı olabiliyormuş bazı bilinmedik haplarda diye biliyorum ama bunlar özel defalarca rafineri edilmiş olduğundan ağır metal içermiyormuş... Zaten yediğimiz balıklarda da ağır metal olma ihtimali yüksek canım risk aynı bence...

zinkerbel o doktor eskiden ben kızımı doğururken medipol de çalışıyordu... çok çok iyi bir doktordur.. Ablamında doktoru oydu.. O çok memnundu.. Gerçekten çok pozitif bir kadına benziyor... İyi seçim olmuş bence de...Bİrde önemli olan kafanın uyuşması zaten gerisi fasa fiso..

akşamları bakıyorum bi göbeğime tekme atıyor bi mesaneme bi miedeme valla bu kadar hareketle inşallah uslu durmuştur

bu arada hepinize hayırlı cumalar,
bugün çanakkale şehitlerini anma günü, okuyabilirsem bir yasin okuycam şehitlere...

mavicim bugünlerde benim kız sabaha kadar tekmeleniyo ve beni uyutmuyo, inanki çok korkuyorum şu kordon olayından, kontrolümde nisan ortalarında..Allaha emanetler artık ne diyelim...

Ohhhh alışverişler tamam yani... kızım sende pek bir kokoşsun... Ben daha kapı süsü bebk şekeri olayına giremedim.. Nisanda bakarım dedim.. Kendim yapçam..Eminönü'nden alıp.. Çok severim öle işlerle uğraşmayı..

oy oy oyyyyyyy kimler gelmiş kimler.
Naber rüküş karı . Bende açıkkrem alcaktım satıcı tanıdıktı tavsiye etmedi . Içini gösterir hastanede yürürken rahat edemzsin dedi almadım ama içimde kaldı ...
Bizde değişiklik yok fmg geldi bugun kontrolden 1300 olmuş kızı tosuncuk 36 cm olmuş.
Ona sevindik. Yarında görüşmemiz var kızlarla buluşcaz. Istanbulda olsan gelirdin

güzel günlerde kullanın ana kız sen de kurtuldun alışveriş yükünden bizde bi değişiklik yok aynıyız fmg kontrolden geldi onun da miniş iyiymiş maşalah büyümüş 36 cm 1308 gr lmuş hatunlar yemeğe gittiler biraz sonra gelirler

Kızlar benim kız bugun tekmelemiyor yaaaaaaaaaaa nescefa içtim tekmelerdi ama yok. 3-4 kere tekmeledi sabahtan beridir.
çok azzz

güle güle kullanın cicilerinizi...bizdede oğluşun kıyafet eksiği kalmadı tamamladık ..kraftın dondy mama sandalyeli beşiğini aldık e bebekten hediye çekimiz vardı onunla chio biberon emzik burun aspiratörü
göğüs pedi tarak fırça tırnak makası göğüs kremi dalinin alt açma örtüsü bir pakette prima yenidoğan aldık gerye odanın duvar kağıdı ve mobilya siparişi kaldı önümüzdeki hafta onlarada başlıyoruz....gecelik bende krem istiyorum iç gösterir diyolar ama çok hevesim var sabahıklı bir takım alırım l

Kızlar benim kız bugun tekmelemiyor yaaaaaaaaaaa nescefa içtim tekmelerdi ama yok. 3-4 kere tekmeledi sabahtan beridir.
çok azzz

takma kafanı ege belli olmuyoki benimkide iki gündür mızmızdı bugün hiç durmuyo ben hocaya sordum hareketi bazen azalıyo diye
oda dediki tam 24 saat içinde 10 kere hareket varsa sorun yok dedi sıkma canını

evvett kokoşum ya ne yapiim seviyorum öyle süsü püsü, bende severim öyle uğraşmayı ama dün çok hızlı alışveriş yapmak zorundaydık, adamlarla alışverişe gidince böyle...

ona rüküş demezler şık derler kıskanmayalım lütfen....
nası içini gösterirmiş, hem üstü hem sabahlığı tunik zaten ve dün giydim evde baktım hiçbişi görünmüyodu asayiş berkemal yani
walla bende değişik renklerde baktım ama dediğin gibi içim hep kremdeydi dün aldım kurtuldum, amannnnn ne olcekkk yaniiii, sen ne renk aldın kız??
maşşallahhh fmg nin kızına
hepimizinki sağ salim doğar inşallah

kurtuldum walla mavicim, darısı çıkamayanlara, şimdi bide pijamanın altına şöle hem rahat hem kokoş işi terlik bakıcam onun dışında bi eksiğim yok sanırsam dün biberondu...şampuandı...aklımıza gelenleri hallettik şükür....
bende kaçcam şimdi iki laflayalım da işim var..

evet diğilmi ağzına sağlık ruhları şad olsun

kordon dolanması normal bişeymiş de kordonda 3 tane damar varmış onların sıkışmamamsı lazımmış Allaha emanetler canım benim ki bi kere dolamış zaten Allah korusun yavrucaklarımızı vallaşimdiden gelecekleri belli hareketli olacak bizimkiler

selaaaaaaaaaaaaaaaaam ben geldim

hoşgeldinnnn

çok azzz

bazen hareketleri azalıyor hepizinde ege telaş yapma,
sen yorulmuşundur, ondan...

güle güle kullanın hepsini de
krem al walla, ben o kadar baktım dün ille krem ille krem,
bebeğinde uygun bişi al takım olun, çok şeker olur..

sağol, mavicim onlar bizim için canlarını verdiler ruhları şad olsun,
benim kızların ikiside 2 defa kordon dolanmış bir halde doğdular, hatta bade doğumda aşağı inmemişti bu yüzden di sanırım...
evet geceleri kudurdukça korkuyorum bende bu bebekde annesi gibi gece kuşumu olcak diye..

:))) gle güle kullan iyi günlerde..
Ben pembe aldım canım. Başıma da taşlı taçlardan alıcam . Gitmeden de fön çektrcem. Güzel oluyor öyle

iyi günlerde kullansın ben nisanı bekliyorum

tekmeler birazdan teaş yapmaaa
valla fatma pek bi hevessiz mıymıy hareket ediyor.
Birazdan çiko yerişm canlansın enerji veriyim
uyku bastırdı beni

takma kafanı ege belli olmuyoki benimkide iki gündür mızmızdı bugün hiç durmuyo ben hocaya sordum hareketi bazen azalıyo diye
oda dediki tam 24 saat içinde 10 kere hareket varsa sorun yok dedi sıkma canını
:)))) bende geçen gün dedim uyutmad gece diye bugun küstü . Tekmelemiyorda dolaşıyormu dönüyormu bilemedim

ege panik yapma canım uyuyordur dün gülmekten uyuyammaıştır o da fırsat bu fırsat deyip uyuyordur uyanır az sonra

ayyy o uyku benide bastırdı.. bide cam aşağı bayrak ve atatürk sallandırdılar bayrak tam bizim odaya geliyo kırmızı kırmızı içeri ışı k giriyo ortamda tam uyumalık biliyon mu yaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…