2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

iyi akşamlar kızlar ufff yarın buluşcak olan arkadaşları çok kıskanıyorum yaaa :84:

ben ist.dayım ama gidemiyorummm :84::84:

offf cnm sıkıldıkca yemek yıyorum ya ne guel yarın bulusacaklar ıhı ıhıııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııı :84::84::84::84:

ben geldim herkes gitmiş yine napiim iş güç çocuğu yatirim falan derken akşam oluyo yaaa

fatmacım liste güzelde benimki erkek yaa:) ismi de Tuna olacak inşallah..
ben niye kız gibi hatırladım yaa
allah sızı ne yapmasınnnn bırı cutlu yapmıs bırı pipili bızım kızlarımız ayıbı bılır anam acmazlar gercı benım kı bana cektıyse donsuz gezer orası oylede
senişnkinede donsuz yazayım o zaman dur

hahaha şimdi gördüm listeyi o ne kız fatma allah iyiliğğini versin fatma

ohhh evdeyim de rahatça güldüm

heytttttttttttttt benım kızım ayıbı bılır ulennnnnnnnnnnnnnnnnnn yamzayın donsuz monsuz bu sefer gıcıgına gıder erken cıkar mıkar

:84::84::84::84::84::84::84::84::84: kopartırım len dılınızııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııı

fatmaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa:84::84::84: aman ne yapım yıgıdın malı erkekler ıcın gecerlı ama benım kızımda yıgıt malı meydanda olsun

bebekpoyraz senin çizelgen niye mavi ya gören erkek sanıcak hee pembe yapsana çizelgeni kuzum:44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…