offf cnm sıkıldıkca yemek yıyorum ya ne guel yarın bulusacaklar ıhı ıhıııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııı :84::84::84::84:
ben niye kız gibi hatırladım yaaben geldim herkes gitmiş yine napiim iş güç çocuğu yatirim falan derken akşam oluyo yaaa
fatmacım liste güzelde benimki erkek yaa:) ismi de Tuna olacak inşallah..
senişnkinede donsuz yazayım o zaman durallah sızı ne yapmasınnnn bırı cutlu yapmıs bırı pipili bızım kızlarımız ayıbı bılır anam acmazlar gercı benım kı bana cektıyse donsuz gezer orası oylede
hahaha şimdi gördüm listeyi o ne kız fatma allah iyiliğğini versin fatma
senişnkinede donsuz yazayım o zaman dur
heytttttttttttttt benım kızım ayıbı bılır ulennnnnnnnnnnnnnnnnnn yamzayın donsuz monsuz bu sefer gıcıgına gıder erken cıkar mıkar
donsuz mu?????????????
zuhauhauhauhauahuahau koptummmmmmmmmmm
heytttttttttttttt benım kızım ayıbı bılır ulennnnnnnnnnnnnnnnnnn yamzayın donsuz monsuz bu sefer gıcıgına gıder erken cıkar mıkar
zuhauhauhauhau benim burak oynamaya başladı donsuz lafını duyunca:84::84::84::84::84::84::84::84::84: kopartırım len dılınızııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııı
yazdım bileeeeeeeee alda bak
fatmaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa:84::84::84: aman ne yapım yıgıdın malı erkekler ıcın gecerlı ama benım kızımda yıgıt malı meydanda olsun
zuhauhauhauhau benim burak oynamaya başladı donsuz lafını duyunca
koptum yaaaaaaaaaaaa
hayrola gozmu koydunuz len donsuz duyunca bın erkege tas cıkarır kızım allahın emrıyle ıstersenız orası ayrıııı
fırfırfırbebişim azdı şekerimmmm
Allahın emriyle göbeklerimizi tokuşturalım
kim donsuzben de lafa gireyim dedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?