gel gel sende ne bakıyorsunuz uzaktankim donsuzben de lafa gireyim dedim
tamam verdım gıttı dunur olduk bız aslıhankar ben donumuzu sadece merve dunurumun oglu burakıma kocumuza actık
tamam verdım gıttı dunur olduk bız aslıhankar ben donumuzu sadece merve dunurumun oglu burakıma kocumuza actık[/QUOT
peki o zaman dünürler anlaşmış bize laf düşmez hayırlı uğurlu olsun
tamam verdım gıttı dunur olduk bız aslıhankar ben donumuzu sadece merve dunurumun oglu burakıma kocumuza actık[/QUOT
tşk ettık cnm
aldık gitti kızını , burak tekmeleri fena çarptırıyor duydu tabi donsuz kızıçapkın oğlum benimm
hayırlı uğurlu olsun dünür
sağol şekerimm
alan kişi koyar adını merak etme senbenimkinin adı bile yok kimse almaz oğluşumu
Çüklü Burakla Donsuz Kumsal
:123:
yine kertiyoruz snırım:) ben oğulcuğumu kimselere kertemiyorum, çocukken çok utanır sıkılırdım böyle muhabbetlerden onun etkisinde kaldım sanırım:)
midem çok fena kızlar yaa, acayip yanıyor, ne yesem dokunuyor ya
benim de canım korkma panik yokyine kertiyoruz snırım:) ben oğulcuğumu kimselere kertemiyorum, çocukken çok utanır sıkılırdım böyle muhabbetlerden onun etkisinde kaldım sanırım:)
allah senı varya lilililililililililililil
bacım evde karbonat yada kabartma tozu varsa 1 cay bardagına 2 cay kasıgı at ıyıce karıstr ıc 10 dk sonra alah bebek senden razı olsun dıcen hadi hadiii
yine kertiyoruz snırım:) ben oğulcuğumu kimselere kertemiyorum, çocukken çok utanır sıkılırdım böyle muhabbetlerden onun etkisinde kaldım sanırım:)
benim de canım korkma panik yok
aha böyle olucaklar
Allah razı olsun senden tabi de zararı olmasın? ben gaviscon ilacımı bile içemiyorum ya midemi bulandırıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?