2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

mide yanması için rennie veriyorlar iyi geliyor ben ilkinde kullanmıştım bu sefer henüz rahatsız edecek boyutta değil benim yanmalar...

sağol canım, rennie de var, hemen hemen her çeşidi var o tür ilaçların ben içemiyorum bulantı yapıyo yutarken sende de olmaz inşallah bu hamileliğinde, ben zaten en çok mide sıkıntıları yaşadım hamileliğimin başından beri... herkesin bazı organları daha hassas oluyor işte... bebeğim de tekmeleyip duruyor, ondan şikayetleniyorum sandı herhalde aman Allah sağlıkla kavuştursun da...

benımde cok yanıo acayıp suan bıle 1 kıvı yedım allahım ölecem sandım

ay kivi çok sağlıklı ama çok yanma yapıyor, ben de ilk zamanlar bulantım varken çok yemiştim ama yanmalar başlayınca bıraktım, afiyet olsun canım.
merve, bebek poyrazın kızı çok da güzel olur, annesi malum bebek gibi cidden, buldun güzel gelini:)

benım fıstıkta tekmeleyınce yemın ederım nefesım kesılıyor gıbı bende nefes darlıgı oldu yaaaaaaa

oy nerden gordun kuzum tşk ederım sende oylesın durun koyam resım gaza geldım heeeeeee :))))

bebekporaz, agzım açık kaldııııııııııııııı maşallah diyebildim sadece.... ay kndimi çirkin hissettim

Ben de çok mide bulantısı yaşadım tatlım hala da ara ara midem bulanıyor. zor tabi Allah yardımcın olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…