2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

kızların bulusması nasil gecti acaba cok merak ediyorum

ipekkk bebegin ayakları aşağıdayken oyle hissediyor insan bugun yoruldunsa zaten uzat ayaklarını güzelce dinlen

doktorum çok şeker ama beni tartan hemşiresi öyle kıl dı ki anlatamam... Ahhhhh YAZIIIIIIIKKKK NAPTIN SEEEEN ÇOK FAZLA 4 KİLOOOOO.. dedi gıcık yaaa sanki keyfimden aldım.. 7 ayım bitti 10 kilodayım daha nolsun delimidir nedir

benimde 9 martta kontrolüm vardı bi ayda 4 kilo almışın dedi doktor.. baştan hızlı gitmediğin için kızmıcam ama lütfen dikkat et frenle tatlıyı kes dedi..

dikkat etmeye çalışıorum uffff

bende toplamda 6 kg aldım ama 4 ünü bu ay almısım
pislik kocamda öttü 2 günde nutella yediğimi falan hepsi ortaya aldılar beni kötü oldu

hiç yani.. ben 15 kilo aldımm patlıcam

üf ya ben de tartılmaya korkuyorum artık( ve son günlerde deli gibi abur cubur yiyorum(( biri bana dur demeliiii

bebek gibi 2.5-3 saatte bi bişi yiyorum bölece saldırmıorum hep az az sık yemeye çalışıorum..tatlı yemeyince kilo alımı olmuo bunu anladım..bide booooooool su ..

bende toplamda 6 kg aldım ama 4 ünü bu ay almısım
pislik kocamda öttü 2 günde nutella yediğimi falan hepsi ortaya aldılar beni kötü oldu

ya alıcaz tabi kızlar almazsak kötü durum her zaman bu kadar kilo almıyorsuz ki çok kısa sürede... bebeklerden dolayı... Allah bizlere bu melekleri lutfetmiş tadını çıkaralım bence nolmuş almıssak, böyle üzüldüğümde isyan etmiş gibi hissediyorum kendimi ben onca bebeği olmayan kadınlar var kimbilir neler düşünüyorlar, bebeğimiz olsa da varsın 20 kilo alalım diye akıllarından geçiren...

Emzirdiğimizde zaten kilolar gidicek Allahın izniyle

üf ya ben de tartılmaya korkuyorum artık( ve son günlerde deli gibi abur cubur yiyorum(( biri bana dur demeliiii

bende yaaaaa
sacma sapan seyler yemekten normal yemek yiyemiyorum gibi bişi oldu

bebek 1060 gr olmus ama )
benim çok uykum var yatıyorum
tatlı anneler herkese iyi geceler renkli rüyalar dileriiiiiim

ayy yok ben bebegim konusunda mızmızlanmam 20. haftada yürüyememeye basladım ben onda bile şükrettim hep o yüzden tabi biz çok sanslıyız hele birde bebeklerimizi kucaklarımıza alalım :)

haklısın canım yaaaa , inşallahhh.. yeterki sağlıklı olsun kuzucuklar

ayy yok ben bebegim konusunda mızmızlanmam 20. haftada yürüyememeye basladım ben onda bile şükrettim hep o yüzden tabi biz çok sanslıyız hele birde bebeklerimizi kucaklarımıza alalım :)
amin inşallah, kiloyu problem etmeyin diye diyorum canım beni sakın yanlış anlamayın,sağlıklıyız evelallah veririz doğumdan sonra
haklısın canım yaaaa , inşallahhh.. yeterki sağlıklı olsun kuzucuklar

amin inşallah ipekcim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…