2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

kızlar acil cevap verin kasılmalar başladı ve saydım 5 oldu karnım hala gergin bir saatte 4ü geçmemesi gerekiyormuş napim şimdi acilemi gitsek of araba falanda yok hastanede yok burda napıcam ben :18: tehikelimidir? napsam? geçirmenin bi yolu varmı?

panik yapma dinlen canım olmadı doktorunu ara... bana da oluyor ara ara o kasılmalar...

su iç soluna yat dinlen canım..

canım sanmıyorum önemli olduğunu. burda bir arkadaş doktorunu aramıştı böyle bir durum için şekerli bir şeyler içip sol tarafa yat demiş doktoru. sen de dene istersen..

hatta suan benim sağ tarafımda bile var semsert olmuş

hemen hemen 2 hafta önceydi canım, 716 gr.dı. benimki biraz küçük gibi geliyor bana,gerçi doktor normal diyor. sen ne zaman gitmiştin?

3Mart'ta gitmiştim ben 772gr.dı o zaman... 31cm gözüküyordu... aynı hemen hemen küçük falan değil senin oğluş da...

24 Mart'a gidicem gene... Perş gününe denk geliyor...

panik yapma dinlen canım olmadı doktorunu ara... bana da oluyor ara ara o kasılmalar...
doktorum mu :26: benim doktorum yokki şırnaktayız devlet hastanesi bile yok burda özelde gittiğim doktorda ta siirtte ilk defa gittiğim için telini almamıştım ( zaten begenmemiştimde doktoru )
su iç soluna yat dinlen canım..
saol canım deniycem hemen
canım sanmıyorum önemli olduğunu. burda bir arkadaş doktorunu aramıştı böyle bir durum için şekerli bir şeyler içip sol tarafa yat demiş doktoru. sen de dene istersen..
bişyler yiyip dinlenim ben o zaman saol canım

hatta suan benim sağ tarafımda bile var semsert olmuş

benim çok sık oldu ama :26: gündüz çok yordum kendimi kaç saat temizlik yaptım çok ayakta kaldım bide, sıklığı artarsa tehlikeli diye biliyorum hala gerginlik hissi var en iyisi dinleneyim ben Allah korusun erken doğuma sebep olacak diye ödüm koptu :18:
saolun kızlar sizde olmasanız kime soracam bilmiyorum

az kalmış, ben de cuma gideceğim, çok özledim ya canımı...
bende çok özledim canım yaa ((

hadi sen git dinlen oturma, dinlenmekle geçer...

kızlar slm bende bişey sorcam sizde sık sık tuvalete çıkıyomusunuz bende çok olmaya başladı nerdeyse 10 dakkada bir ama gittiğimde gelen sadece 1 2 damla bişey su bile içmeye korkar oldum .ilk oğlumdada oluyordu ama o hamlleiğimde bir kaç kere idrar yolu enfeksiyonuda geçirdim bunda acaba normalmi baskıdan dolayımı sizdede oluyormu sık tuvalete çıkma .şimdiden çok sağolun güzel hamişler

sıcak su torbasına su yapıp ayaklarına koy ılık şekerli süt iç geçer inşallah korkulacak bişey yoktur telaşlanma rahim büyüyor ya sancısını hissediyoruz

olmaz mı oluyor tabi, baskı uyguladığından dolayı işte... siz ki ilk hamile olanlara göre daha tecrübelisiniz :)) ben çoğu zaman tutamıyorum bile öksürdüğümde hapşurduğumda vs. Bu yüzden kızlar bana forumda çok gülüyorlar su içmemezlik yapmayın... ben günde abartısız 20 bardak su içiyorum meyve suları, sütler,çaylar hariç e düşünün artık

çok fazla su içtiğim günlerde bir de bebek aşağı tarafları tekmelediğinde oluyor benim de. enfeksiyon olsa yanma da olurdu herhalde.

slm canım, senin durumunda olan bir arkadaşım var sistik olmuş.Onunda 3 hafta sonra doğumu var kısmetse, 10dk. bir tuvalete gidiyor ve 1-2 damla geliyor.Aynı şeyi bu aralar bende yaşar oldum.Bunun sebebide az su içmekten kaynaklanıyormuş.Günde en az 2 litre su içmeye çalış canım. ben şimdi onu deniyorum fark etti. Bol su içmeye çalış.

canım hafife almamak lazım ama eğer evde muz varsa ye, kasılmalar magnezyum eksikliğinden olurmuş muzdada doğal magnezyum var diye okumuştum. Birde dinlenmeye çalış.

sıcak su torbasına su yapıp ayaklarına koy ılık şekerli süt iç geçer inşallah korkulacak bişey yoktur telaşlanma rahim büyüyor ya sancısını hissediyoruz
çok saol canım çok korkuttu beni ama 1 saat kadar dinlenince geçti gibi hafta içi temizlik yapmaya vakit olmayınca bütün temizliği hafta sonu yapıyorum hepsini bi güne sığdırmaya çalışınca da böyle oldu galiba önerilerin için teşekkür ederim
canım hafife almamak lazım ama eğer evde muz varsa ye, kasılmalar magnezyum eksikliğinden olurmuş muzdada doğal magnezyum var diye okumuştum. Birde dinlenmeye çalış.
evet canım ya Allah korusun kasılmalar sancıya sancı açılmaya neden olabilir erken doğumu düşünmek bile istemiyorum ( hele bu kadar erken dönemde ) zamanında gelir inşallah kızım, muz hiç aklıma gelmemşti çok iyi oldu söylediğin yiyorum şimdi teşekkür ederim canım
channel gelmişşşş:)) nasıldı buluşma merak ettik:)

evet ya bende merak ettim nasıl geçti acaba buluşma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…