kızlarrr günaydınn ben iyice ağırlaşmaya başladım ya:-((((böyle karnım sertleşiyor.bebek bi yerlerde toplanıp canımı acıtıyor.geriliyor gibi toplandığı yer hafif de olsa ağrı oluyor.kasıklarım ağrıyor.bebeğin ayakları da aşağı da hep.vajinam ağrıyor bazen.yürüyüş yapam diyorum ama çok ağrıyo bebek ters olduğu için.
benimle aynı şikayetleri yaşayan arkadaşlarrrr varrrr mı?????
nasılsınızzzzzzzzzgünaydınlarrrrrrrrrr
nasılsınızzzzzzzzz
biz oğluşumla kahvaltı modundayız sizler nasılsınız???
bizde aynen.........
oğluş artık zorluyor beni ya gece kasılmalarım başladı wc'ye kalkarken resmen sürüklenip de kalkıyorum
facebooka dalmışım canımBirceeeeeeeeeeeeee nirdesin canım yazsana sendeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
birceeeeeeeeeeee
benim de yarın şeker var heyecanlıyım bişi çıkmaz inş...
facebooka dalmışım canımnaber???
çıkmaz çıkmaz, stres yapma o da etkiler.
birceeeeeeeeeeee
benim de yarın şeker var heyecanlıyım bişi çıkmaz inş...
facebooka dalmışım canımnaber???
çıkmaz çıkmaz, stres yapma o da etkiler.
aç gidicen fatmaaçken parmaktan kal alıyorlar, sonra o muhteşemmmm sekerli suyu içicennn ohhh sonra 1 saat bekle sonra parmaktan kan aldır sonra 1 saatte sonuçları bekle
inşallah bişeyin çıkmaz ama canımmm
bende bakıyorum faceye de artık sarmıyor yaa insanlar saçma sapan şyler paylaşıyor
korkutma kız kızı, bildiğin şekerli su:))) benimkini parmaktan almadılar, kolumdan aldılaraç gidicen fatmaaçken parmaktan kal alıyorlar, sonra o muhteşemmmm sekerli suyu içicennn ohhh sonra 1 saat bekle sonra parmaktan kan aldır sonra 1 saatte sonuçları bekle
inşallah bişeyin çıkmaz ama canımmm
bende bakıyorum faceye de artık sarmıyor yaa insanlar saçma sapan şyler paylaşıyor
biliyorum canım .... özelde ben yapıordum bu işi cuma günü glikoz aldık ecz. diyorum birgün bnimde kan vereceğim aklıma gelmezdi diorum... vay be nerden nereye...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?