2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

kızlarrr günaydınn ben iyice ağırlaşmaya başladım ya:-((((böyle karnım sertleşiyor.bebek bi yerlerde toplanıp canımı acıtıyor.geriliyor gibi toplandığı yer hafif de olsa ağrı oluyor.kasıklarım ağrıyor.bebeğin ayakları da aşağı da hep.vajinam ağrıyor bazen.yürüyüş yapam diyorum ama çok ağrıyo bebek ters olduğu için.

benimle aynı şikayetleri yaşayan arkadaşlarrrr varrrr mı?????

evet canım ya Allah korusun kasılmalar sancıya sancı açılmaya neden olabilir erken doğumu düşünmek bile istemiyorum ( hele bu kadar erken dönemde ) zamanında gelir inşallah kızım, muz hiç aklıma gelmemşti çok iyi oldu söylediğin yiyorum şimdi teşekkür ederim canım

canım daha iyi olduğuna sevindim.Kendine çok dikkat et.Günde 1 tane 1 muz yenmeliymiş zaten canım. Yüce rabbim zamanında sağsalim versin kucaklarımıza evlatlarımızı inşallah.

Son düzenleme:

günaydın canım. Bundan 2 hafta kadar önce aynı şeyler bendede olmuştu ve yürümem bile zorlaşmıştı.Karnımı tutarak eğik vaziyette yürür hale gelmiştim.Sanırsam artık gitgide uzuvlar büyümeye başladıkça duruş şekillerine göre şekil değiştirdikleri için bizim canımız yanacak biraz. Bebiş kendi şeklini alana kadar yapacak bişey yok galiba. bol bol dinlenmeye bak canım.

birceeeeeeeeeeee

benim de yarın şeker var heyecanlıyım bişi çıkmaz inş...

birceeeeeeeeeeee

benim de yarın şeker var heyecanlıyım bişi çıkmaz inş...

aç gidicen fatma açken parmaktan kal alıyorlar, sonra o muhteşemmmm sekerli suyu içicennn ohhh sonra 1 saat bekle sonra parmaktan kan aldır sonra 1 saatte sonuçları bekle

inşallah bişeyin çıkmaz ama canımmm

biliyorum canım .... özelde ben yapıordum bu işi cuma günü glikoz aldık ecz. diyorum birgün bnimde kan vereceğim aklıma gelmezdi diorum... vay be nerden nereye...

korkutma kız kızı, bildiğin şekerli su:))) benimkini parmaktan almadılar, kolumdan aldılar(
bende bakıyorum faceye de artık sarmıyor yaa insanlar saçma sapan şyler paylaşıyor

videolar beni de sarmıyor. arkadaş bebeklerinin fotoğraflarını koymuş da onlara bakıyordum, hayallere daldım ben de görecek miyim diye:)))

biliyorum canım .... özelde ben yapıordum bu işi cuma günü glikoz aldık ecz. diyorum birgün bnimde kan vereceğim aklıma gelmezdi diorum... vay be nerden nereye...

ben de kız anammm ben kim diyordum kan verdirmek kim nikah tarihi alcağımız gün eşimle gittik nasıl kastım kendimi kan uyuşmazlığı var mı yok mu die kan alıyorlar ya abooo acır mı acımaz mı? yolda başının etini yemiştim eşimin şimdiii oooooooooo gözüm kapalı veriyorum kanı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…