ben de kız anammm ben kim diyordum kan verdirmek kimnikah tarihi alcağımız gün eşimle gittik nasıl kastım kendimi kan uyuşmazlığı var mı yok mu die kan alıyorlar ya abooo acır mı acımaz mı? yolda başının etini yemiştim eşimin şimdiii oooooooooo gözüm kapalı veriyorum kanı
o evlilik için kan alımında böle acır mı eder mi diyenlere bi gıcık olurdum acıtmayacagım varsada acıtırdım...
anam o zaman iyiki sana denk gelmedim
genç bi çocuk almıştı, 5 saniye say içinden o kadar demişti acıtmamıştı ama
yani iyi ki sana denk gelmedim hıh
bencede iiki denk gelmemişsin D: tabiki acıyacak yani iğne giriyo :):) birgün unutmam bi kız geldi galiba urt dışına gelin gidecek ama kızın her tarafı altın gözübnün gördüğü yerine altın takmışlar neyse kız kan alma masasına oturdu kıza dokunmadım bile kız ayy acıdı ay acıyor vızıklamaya başladı içimden bi tövbe çektim daha elimi dokundurmadan bagırıyo kocası olacakda yanında ona naz mı yapıo ne ama bana ne bundan arkamda da berbaer çalıştıgımız bi abla var kıza bi bagırdı ne bagırıyorsun dedi o kadar altın takmayı biliyorsun evleniyorsunda 2 dk durmayı bilmiyormusun kız bi sustu ama gıkı çıkmadı
merhaba biz iyiyiiiiizzzzzzmerhaba kızlar herkes iyidir inşallah..
herkes pazar dinlencesinde sanırım, İstanbullu hanımlar da dün çok yoruldular herhalde kimse haber yazmadı
selam kızlarr ayyy evi toparla yemek yap anca gelebildim nasılsınız görüşmeyeli
buluşmaya giden kızlar da yazmamaya yeminliler galiba
ohhh iyisin ne yemek yaptın yaa
kuru fasulye pilav yoğurtlu çorba anacım
ooooooo iyimiş :):):) afiyet olsun.. bende kalkayıma rtık yaaa bi yemek yapıyım önce ikidiyi kılıyım
ben de evi temizledim, acayip yoruldum ya. 1-2 ay sonraki halimi hiç düşünemiyorum((
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?