2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

o evlilik için kan alımında böle acır mı eder mi diyenlere bi gıcık olurdum acıtmayacagım varsada acıtırdım...

o evlilik için kan alımında böle acır mı eder mi diyenlere bi gıcık olurdum acıtmayacagım varsada acıtırdım...

anam o zaman iyiki sana denk gelmedim
genç bi çocuk almıştı, 5 saniye say içinden o kadar demişti acıtmamıştı ama
yani iyi ki sana denk gelmedim hıh

anam o zaman iyiki sana denk gelmedim
genç bi çocuk almıştı, 5 saniye say içinden o kadar demişti acıtmamıştı ama
yani iyi ki sana denk gelmedim hıh

bencede iiki denk gelmemişsin D: tabiki acıyacak yani iğne giriyo :):) birgün unutmam bi kız geldi galiba urt dışına gelin gidecek ama kızın her tarafı altın gözübnün gördüğü yerine altın takmışlar neyse kız kan alma masasına oturdu kıza dokunmadım bile kız ayy acıdı ay acıyor vızıklamaya başladı içimden bi tövbe çektim daha elimi dokundurmadan bagırıyo kocası olacakda yanında ona naz mı yapıo ne ama bana ne bundan arkamda da berbaer çalıştıgımız bi abla var kıza bi bagırdı ne bagırıyorsun dedi o kadar altın takmayı biliyorsun evleniyorsunda 2 dk durmayı bilmiyormusun kız bi sustu ama gıkı çıkmadı

çok iyiymiş yaa
ay yok be ben o kadr mırıldanmadım acıycak mı dedim sadece o kadar zorluk çıkarmadım yani
şimdi hiiiç ağzımı bile açmıyorum bi kerem alıştık artık oğluşumla

kızlar benim herif geliyormuş öğle yemeğine ona kahvaltı hazırlayıp geliyorum

herkes pazar dinlencesinde sanırım, İstanbullu hanımlar da dün çok yoruldular herhalde kimse haber yazmadı

selam kızlarr ayyy evi toparla yemek yap anca gelebildim nasılsınız görüşmeyeli

buluşmaya giden kızlar da yazmamaya yeminliler galiba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…