2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

off geldim ben kan verdm kahvaltı hazırladım yedik sonuçlarda öğleden sonra çıkar dr gösteririm..işe gitmicem bugün işde:

selamm. merakımdan hemen buluşma foto.larına baktım. yorumları okuyamadım ama gayet iyi geçmiş gibi görünüyor. hepiniz çok hoşsunuz bayanlar çilek gelemedi mi??

Aayyy ftama ne güzel bende uyumak istiyorum yemek yedim uyku bastı. Bi kahve mi içsem yaa.offf içmek istemedikçe canım istiyor.ben eylülde hiç içmezdşm bunda hergün çay kahve içiyoırum

kızlar merhaba.. sürekli takip ediyorum sizi ama pek yazamıyorum... cumartesi buluşması çok güzelmiş. ve hepiniz muhteşemsiniz..bende istnbuldayım birdaha buluşursanız kısmetse bende gelmek istiyorum....
fatma canım bu arada listeye benide eklermisin. sat 29. ağustos. beklenen doğum 5 haziran bebiş kız adıda ADA.

hepinizi öpüyorum kızlar..

Aayyy ftama ne güzel bende uyumak istiyorum yemek yedim uyku bastı. Bi kahve mi içsem yaa.offf içmek istemedikçe canım istiyor.ben eylülde hiç içmezdşm bunda hergün çay kahve içiyoırum

eşimde evde ya bugün hiç uyumak istemiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…