selam kızlarrrrrr, cuma günü dr a gittim, huysuz kızımın fotolarını çekti dr teyzesi, yüzünü açtırana kadar çok uğraştı, ellerini çekmedi bi türlü, dr la kavga etti sıpa... neyse bakın minik meleğimeeee
maşallah güle güle kullansın . Eksikler bitmez merak etme.
sağol arkadaşım bütün hamileler güzeldr. Korkma bu ara hepsi sapıttı. Normaldir.
ayyy bayıldııııııımmmmmmmmmmmmmmmmmm
valla en güzeliniz eylül kimse kusura bakmasınnnnnnnnnnn
ayy masallah yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
hepiniz harika gözüküyorsunuzzz
eylülün yaratıcısı olarak iltifatlarınızı kabul ediyorum. :))))))
ultrasondan rahatsız oldu dedi zaten dr umuz, ben inatla yüz fotosu isteyince :)))slm hoşgeldin oyy yerler kısını senin kaşlarını çatmış resmen yaa yerim onu ben rahatsız oluyorlar ultrasonun sesinden bizim dr ultrason sesini şöyle tarif etmişti denize daldığında üstteki tekne sesini falan duyuyoruz ya öyle bir ses oluyormuş
ultrasonda daha net ve renkli, bunu kağıttan telefonla çekip ekledim bozuldu foto :)Canım benim maaşallah nekadar belirgin çıkmış
huysuz ege bu kız biliyorum, babası kılıklı... dr aç kız yüzünü dedikçe alttan cihazın olduğuyere nasıl vuruyodu, fotolara bakıp, bildiğin bebek ya diyorumAYY NASIL KIZMIŞ BAKARMISIN. KAŞLARI ÇATMIŞ YERİM BEN ONU YER YER MAŞALLAH SÜBHANLLAH
ya ya ne masum ooooo bana sor senAyyyyyyyyy masalahhhh Allah nazarlardan saklasın ne kadar masummm
ultrasondan rahatsız oldu dedi zaten dr umuz, ben inatla yüz fotosu isteyince :)))
ultrasonda daha net ve renkli, bunu kağıttan telefonla çekip ekledim bozuldu foto :)
huysuz ege bu kız biliyorum, babası kılıklı... dr aç kız yüzünü dedikçe alttan cihazın olduğuyere nasıl vuruyodu, fotolara bakıp, bildiğin bebek ya diyorum
ya ya ne masum ooooo bana sor senhokka burunlu kızım benim
Allah hepimizin yavrularını nazarlardan saklasınmasaallaaaaaaaah kuzuyaaaaaa cok güzeller yaaaaaaaaa
Ben canım doktordan doktora kontrollerimde 15 indi hayırlısı bakalım az kaldı zaten doğuma
Kızlar yemek vakti biz acıktık. Sonra görüşürüz.
sağol canım bende aynı şekilde.... hayırlısıyla sağ salim alalımda inşaallah , sen nerde yapacaksın doğum ayarladınmıcanım ya hepimiz için dua ediyorum vakitlice ve sağlıkla doğsunlar diye, senin için de ayrıca dua ediyorum. az kaldı evet Rabb'im tamamına erdirsin inşallah.
sağol canım bende aynı şekilde.... hayırlısıyla sağ salim alalımda inşaallah , sen nerde yapacaksın doğum ayarladınmı
çöpü cıkartmak için sokak kapısını actım kapıda bir kargo kutusu..
actım içinde iki tane cd
içinden pozitif ebeveyn olmak ve saglıklı hamilelik ve doğum cd leri var
bir kadın konusuo meditasyon gibi
çok değişik ya
nereden gelmiş anlamadım
bedava kitap kampanyası vardı ya bi sitede oraya üye olduysan belki ordan gelmiştir.
yok o kitap hala gelmedi zaten onu bekliyorum
bu paketten benim adıma kesilmiş faturada cıktı
ayy catlıcam
eşimdde bilmiyor
yok o kitap hala gelmedi zaten onu bekliyorum
bu paketten benim adıma kesilmiş faturada cıktı
ayy catlıcam
eşimdde bilmiyor
ozaman eşin almıştır adına kesildiğine göre çok ilginç ödemesi nasılolmuşki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?