2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

yok sakın üzülme sakarlık değil sadece engel var kocaman önümüzde . Bende yukarıdan bişey alamıyorum tencere indrcem alamıyorum evde kimse yoksa kalıyorum öyle.
Olsun az kaldı sonr nasıl koşturcaz bak gör. Güzel anne

benimki de hep alta vuruyo ters durduğu için herhalde, bi de karnım yamuk resmen ya, komik geliyor bakınca:) burda 4-5 kişi varız herhalde ama blue ne zamandır girmiyor, karakan da çıkamıyor bildiğim kadarıyla...

Ben canım doktordan doktora kontrollerimde 15 indi hayırlısı bakalım az kaldı zaten doğuma

sağol canım moral verdin.
öpüyorum kocaman görüşürüz.

valla öyküm benimkinin de huyu suyu değişti iyice.
alta çok vurmaya başladı. çıkmak istiyo galiba.[/QUOTE]

Canım bende Egeye onu anlatmaya çalışmtım bir tuhaf hareketler yapıyor yan tarafa kaydı gibi ,titriyo ittiriyo bişeyler yapmaya çalışıyor anlamıyorum ağzım açık onu seyrediyorum

bu çocuklar ne istiyorlar alta vurmaktan anlamadım. Benimkide öyle deli oluyorum bşde dolaşıyor içierde. Vurmuyor dolaşıyo. Tövbeeeeeeeee

Canım benimde aynı işte hatta hışkırmaya mı başladı ne, tık tık tık vuruyor.. Ve çok güçlendi herhalde, acıtıyor resmen.. Valla benim ikinci ama unutmuşum resmen, bir tuhaf oluyorum o vurdukça.. Çok garip depil mi.. Daha bunların 9.ayını düşünemiyorum..

günaydınnn güzel haftalar olsun inş.
kıslarrr harika gözüküyorsunuz maşalllahhhh
bizde bugun doktora gidicez bakalım son durum nedir merak ediyorumm çok özledim kızımı
c.tesi minişimin odasını boyadık. bu c.teside odası geliyordu ama az önce telefon geldi yarın müsaitseniz getirelim diyee yarında odası geliyo çok heyecannlıyız

Hayırlı olsun canım güle güle eskitsin odasını bebeğin.. Ohhh herşey hazır yani..

Ben kaçayım kızlar, bugün malum pazartesi.. evi toplamam lazım.. Yemek yapçam.. çok işim var sonra görüşürüz..

Agrin kuzum naber.... yazsana sende.. nasıl gidiyor hayat..

iyim canım tesekkurler inan okumaktan cok yazamıyorum bır de ben okadar sık gıremedıgım ıcın muhabbetınızı de bolmek ıstemıyorum acıkcası. Yaaa benım oglumda eskı kadar cok oymayıyor ve sureklı asagıda oynuyor korkuyorum bacagı dısarı cıkacak dıe:)))))) benım oglum (bu arada ismı baran olıcak ınsallah) 26.6 gunluk oldu normal mı boyle olması bılmıyorum gercı sızlerde oluyomus ama sızın bebısler bıraz daha buyuk.Rabbım bebeıslerımızı saglıkla kucagımıza almayı ve tum isteyenlere de bu mutlulugu yasatsın...
Arkadaslar burada hepimiz cok guzel gorunuyosunuz resımde masalahhhhh....

selam kızlarrrrrr, cuma günü dr a gittim, huysuz kızımın fotolarını çekti dr teyzesi, yüzünü açtırana kadar çok uğraştı, ellerini çekmedi bi türlü, dr la kavga etti sıpa... neyse bakın minik meleğimeeee

maşallah güle güle kullansın . Eksikler bitmez merak etme.

sağol arkadaşım bütün hamileler güzeldr. Korkma bu ara hepsi sapıttı. Normaldir.

slm hoşgeldin oyy yerler kısını senin kaşlarını çatmış resmen yaa yerim onu ben rahatsız oluyorlar ultrasonun sesinden bizim dr ultrason sesini şöyle tarif etmişti denize daldığında üstteki tekne sesini falan duyuyoruz ya öyle bir ses oluyormuş

Canım benim maaşallah nekadar belirgin çıkmış

AYY NASIL KIZMIŞ BAKARMISIN. KAŞLARI ÇATMIŞ YERİM BEN ONU YER YER MAŞALLAH SÜBHANLLAH

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…