ne biliyim ege tez canlı insanım ben böyle kendimi eksik hissediyorum.
Hormonlardan herhalde. Abartıyorum iyice. Dün akşam bi yemek pişiricem bissürü sakarlık. Ellerim tutmuyo sanki. Oturup ağlıycaktım.
Korkma canım uyuyo artık onlar.
Zaten sakin olması daha iyi boşver. Uslu kız olacak durucuk :)
benimki de hep alta vuruyo ters durduğu için herhalde, bi de karnım yamuk resmen ya, komik geliyor bakınca:) burda 4-5 kişi varız herhalde ama blue ne zamandır girmiyor, karakan da çıkamıyor bildiğim kadarıyla...
yok sakın üzülme sakarlık değil sadece engel var kocaman önümüzde . Bende yukarıdan bişey alamıyorum tencere indrcem alamıyorum evde kimse yoksa kalıyorum öyle.
Olsun az kaldı sonr nasıl koşturcaz bak gör. Güzel anne
Canım bende Egeye onu anlatmaya çalışmtım bir tuhaf hareketler yapıyor yan tarafa kaydı gibi ,titriyo ittiriyo bişeyler yapmaya çalışıyor anlamıyorum ağzım açık onu seyrediyorum
bu çocuklar ne istiyorlar alta vurmaktan anlamadım. Benimkide öyle deli oluyorum bşde dolaşıyor içierde. Vurmuyor dolaşıyo. Tövbeeeeeeeee
ne biliyim ege tez canlı insanım ben böyle kendimi eksik hissediyorum.
hormonlardan herhalde. abartıyorum iyice. dün akşam bi yemek pişiricem bissürü sakarlık. ellerim tutmuyo sanki. oturup ağlıycaktım.
Ay fmg üzme kendini ya, hamilelikte sakarlaşman normal canım.. Kasların gevşiyor, eski hareketlerini yapamaman normal.. Bende de sakarlık var bu aralar.. Takma kafana..
ev gezmesi yapın sizde. Herkes bir çeşit yapıp karakana gidin. :)))))))
çok istiyorlarsa görüşmeyi yapıp getirsinler beraberce yiyinohhh ege kızları çaktırmadan çalıştırıyon he :)))))))))))))))))
hepiniz de çok şekersinizzzz
inşallah çok isterim gerçi ben ta muğlalardan zor olacak ama.
günaydınnn güzel haftalar olsun inş.
kıslarrr harika gözüküyorsunuz maşalllahhhh
bizde bugun doktora gidicez bakalım son durum nedir merak ediyorumm çok özledim kızımı
c.tesi minişimin odasını boyadık. bu c.teside odası geliyordu ama az önce telefon geldi yarın müsaitseniz getirelim diyee yarında odası geliyo çok heyecannlıyız
Hayırlı olsun canım güle güle eskitsin odasını bebeğin.. Ohhh herşey hazır yani..
Agrin kuzum naber.... yazsana sende.. nasıl gidiyor hayat..
maşallah güle güle kullansın . Eksikler bitmez merak etme.günaydınnn güzel haftalar olsun inş.
Kıslarrr harika gözüküyorsunuz maşalllahhhh
Bizde bugun doktora gidicez bakalım son durum nedir merak ediyorumm çok özledim kızımı
C.tesi minişimin odasını boyadık. Bu c.teside odası geliyordu ama az önce telefon geldi yarın müsaitseniz getirelim diyee yarında odası geliyo çok heyecannlıyız
iyim canım tesekkurler inan okumaktan cok yazamıyorum bır de ben okadar sık gıremedıgım ıcın muhabbetınızı de bolmek ıstemıyorum acıkcası. Yaaa benım oglumda eskı kadar cok oymayıyor ve sureklı asagıda oynuyor korkuyorum bacagı dısarı cıkacak dıe:)))))) benım oglum (bu arada ismı baran olıcak ınsallah) 26.6 gunluk oldu normal mı boyle olması bılmıyorum gercı sızlerde oluyomus ama sızın bebısler bıraz daha buyuk.rabbım bebeıslerımızı saglıkla kucagımıza almayı ve tum isteyenlere de bu mutlulugu yasatsın...
Arkadaslar burada hepimiz cok guzel gorunuyosunuz resımde masalahhhhh....
selam kızlarrrrrr, cuma günü dr a gittim, huysuz kızımın fotolarını çekti dr teyzesi, yüzünü açtırana kadar çok uğraştı, ellerini çekmedi bi türlü, dr la kavga etti sıpa... neyse bakın minik meleğimeeee
selam kızlarrrrrr, cuma günü dr a gittim, huysuz kızımın fotolarını çekti dr teyzesi, yüzünü açtırana kadar çok uğraştı, ellerini çekmedi bi türlü, dr la kavga etti sıpa... neyse bakın minik meleğimeeee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?