afiyet olsun durumuza yarasın ayyy sorma benim de çok uykum geldiii ölüyorum uykudan hiçbişi yapasım yokAayyy ftama ne güzel bende uyumak istiyorum yemek yedim uyku bastı. Bi kahve mi içsem yaa.offf içmek istemedikçe canım istiyor.ben eylülde hiç içmezdşm bunda hergün çay kahve içiyoırum
kızlar merhaba.. Sürekli takip ediyorum sizi ama pek yazamıyorum... Cumartesi buluşması çok güzelmiş. Ve hepiniz muhteşemsiniz..bende istnbuldayım birdaha buluşursanız kısmetse bende gelmek istiyorum....
Fatma canım bu arada listeye benide eklermisin. Sat 29. Ağustos. Beklenen doğum 5 haziran bebiş kız adıda ada.
Hepinizi öpüyorum kızlar..
sanada afiyet olsun. çay içiyorum bakalım biraz açılırım belki işlerimde var da uyukluyprum iyce pc ye bakınca.afiyet olsun durumuza yarasın ayyy sorma benim de çok uykum geldiii ölüyorum uykudan hiçbişi yapasım yok
merhaba kızlar nasılsınız
nbr cnm biz iyiyizzzzzzz
aaa ne komik olur hiç aklıma gelmemişti. Zaten ilk zamnlarda bebekler tevekkeli değil sürekli kapalı olur gözlerikızlar hep bebeklerın resımlerde gozlerı kapalı acık goruntu olsa ne degısık olur dımı?keske bu gıdısımızde gozunu acsa:))
resim koyduğunuz mu buluşmaya gidenler
sayfa numarası ne :44: kıskandık napalım gezdiniz ohhhhhhhhevetttt koyduk ön sayfalrda ama
ne burun kıvırıyosun kızım gelseydin kocanda yoktu annenle uğrasaydınız.
Senin resimleride gördüm artiss gelinlikli resim koymuşsun
Kıskanç merve. Böööööööö
iyi olursunuz tabi buluştunuz gezdiniz tozdunuzçok kıskandık sizi, hep çekiştirdik hep çekiştirdik resim var mı resim 2 gündür sizden haber bekliyoruz ama nerdeeeeeeeee channel geldi baktı baktı ama bişi yazmadı
hoşgeldin adını görüyordumama yazmıyordun. Seninelde tanışmış olsaydık katılırdın görüşmemize neyse birdahaki sefere inşallah.
Seninle 1 gün var aramızda. Benimde2.kızım
adı da duru
sayfa numarası ne :44: Kıskandık napalım gezdiniz ohhhhhhhhBurun da kıvırırım başka bişey de kıvırırım 2 gündür meraktan da öldük ayrıca
Kıskancım
slm dunur gezmıs tozmuslarmı
canım inşallah çok isterim gelmeyi. Evet canım bizim kızlar aynı gün bile olabilir ama benim bek sabrım yokk 37 - 38 de doğsan olmazmı diyorum arada. Ben işten ayrılalı 10 ay oldu ev çok sıkıyor. Eylül'üde gördüm resimde maşallah çook tatlı allah nazarlardan saklasın...
slm dunur gezmıs tozmuslarmı
sorma sormaa gördüm resmiiiHepsi birer melek gibi çıkmış kız şimdi daha çok kıskandım
sorma sormaa gördüm resmiiihepsi birer melek gibi çıkmış kız şimdi daha çok kıskandım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?