2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

vallahi yaa .. Gerçekten keyifliydi.
Elifnaz nasıl kız uykum var fenayım çayda içtim bayılcak gibiyim

benımde uykum vardı ama dısarı cıktıkk oda arkadasım elıf hanımaa elbıse almıs zaradann. dedım gel degıstırelım bunu yazık gıyemezkı kolsuz felannn cok tatlıydı 2 yas ıcın olanını almaya gıttık hıstorıaya :)

ay kızlar yeni gördüm resimlerinizi ne kadar güzel hamilelersiniz siz öyleeeeeeeeee bende kıskandım ya keşke bizde gelebilseydik hepinizin göbeklerine bayıldım:)))))

ohhhhh her zaman mı öyleydi yoksa zaman geçtikçe mi serbest bıraktı seni böyle? Anam bi daha 1 sene olmadı evleneli , beni hep böyle sıkarsa napcam ben bee Inşallah zaman geçtikçe daha serbest bırakır
ayy yok hiç bir zaman sıkmadı beni ben evlendim özgür oldum derim hep.
Sıkmaz kıskanmaz bende zaten o güveni vermişimdir. çok güzel olur arada kızarkadaşlarımla taksime gezmeye gideriz. Senin için iyi oluyor der sağolsn...

evet gelseydin keşke merve. Ne güzel olurdu.
Birdahaki sefere artık.

Işlerim hafifledi biraz. Soluğu burda aldım herzamanki gibi :)
ohh süperrr

dün öksürürken ben de kaçırdım
yanlız değilsin bacım
Inanmıyorum sana. Bende geçen yaptım sandım ya baktım akıntı olmuş.

Resimlere baktım şimdi..gerçekten hepiniz çok hoş çıkmışsınız..en tatlı eylül :)) bidahaki buluşmaya gelmeye çalışcam inşallah..mutlaka haberim olsun..çatladım orta yerimden ama bende oğluma cici almaya gittim napayımm

ayy ne güzel yaa

[
ay güle güle giysin güzellikkkkkkk
iyi yapmışsın üdnya para veripte giyilmezse içim acıyor.

ay kızlar yeni gördüm resimlerinizi ne kadar güzel hamilelersiniz siz öyleeeeeeeeee bende kıskandım ya keşke bizde gelebilseydik hepinizin göbeklerine bayıldım:)))))
hihihihiiiii güzel kadınlarımız var bizim toopiğimizin..
Bidahakine:))

ayyy o benim her gün başıma geliyor geleneksel oldu artık, bi gün kaçırmasam bugun var bende bi eksiklik diyorum

ahahahhaha Kız allah iyiliğini versin tıssssssss ladım yine..

Yemeğimi yedim iyice uyku bastırdı..ama sıdık muhabbetını okuyunca kendıme geldım:))
bende hapsurunca fırlatıyorum...

hadi ya kronikleşmiş seninki. dışarda olsa naapıcan.
genelde arabayla sağa sola gittiğimiz için eşimle... hapşurcağım öksürceğim vakit eğer mesane doluysa bacaklarımı sıkıyorum yapıcağımı yapıyorum bişi olmuyor ayy iyice herşeyim ortada oldu yaaa
ahahahhaha Kız allah iyiliğini versin tıssssssss ladım yine..
tısss tıssss

kızlar bişey sorucam bebklerinizin hareketlerinde farklılık hissetmeye başladınızmı benimki çok net olarak başladı diyebilirim karnım sertleşiyo ayaklarıyla vuruyo ne biliym yerdeğiştiğini falan bile hissedebiliyorum şu iki günde çok büyük fark yaşadım bide paralel olarak aşırı halsizlik ve ayak şişmesi yaşıyorum ilk defa yürüyemedim ayağımdan sizde yaşıyomusnuz

offf feciydi yaaa. kocişe rezil oldum valla.

niye rezil olucan kız, benim kocam hapşurduktan sonra kendi diyor artık hadi koş WC'ye diye, ben koşuyorum o arkamdan basıyor kahkahayı eee ne anlar onlar hamilelikten... onlar hamile kalsınlar da görelim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…