aa erken daha akşam olmadı.
Işimi yok
merve kriz geçiriyor fmg:)))) gelseydi ama demi
dedim zaten kesin beni anmışlardırgülmeyin arkadaşınıza gelir başınıza diyim deeee nolur nolmazzzz :83:
vallahi yaa .. Gerçekten keyifliydi.
Elifnaz nasıl kız uykum var fenayım çayda içtim bayılcak gibiyim
dün öksürürken ben de kaçırdım
yanlız değilsin bacım
ayy yok hiç bir zaman sıkmadı beni ben evlendim özgür oldum derim hep.ohhhhhher zaman mı öyleydi yoksa zaman geçtikçe mi serbest bıraktı seni böyle? Anam bi daha 1 sene olmadı evleneli , beni hep böyle sıkarsa napcam ben bee Inşallah zaman geçtikçe daha serbest bırakır
ohh süperrrevet gelseydin keşke merve. Ne güzel olurdu.
Birdahaki sefere artık.
Işlerim hafifledi biraz. Soluğu burda aldım herzamanki gibi :)
dün öksürürken ben de kaçırdım
yanlız değilsin bacım
ayyy o benim her gün başıma geliyor geleneksel oldu artık, bi gün kaçırmasam bugun var bende bi eksiklik diyorum
Inanmıyorum sana. Bende geçen yaptım sandım ya baktım akıntı olmuş.
ayy yok hiç bir zaman sıkmadı beni ben evlendim özgür oldum derim hep.
Sıkmaz kıskanmaz bende zaten o güveni vermişimdir. çok güzel olur arada kızarkadaşlarımla taksime gezmeye gideriz. Senin için iyi oluyor der sağolsn...
ay güle güle giysin güzellikkkkkkkbenımde uykum vardı ama dısarı cıktıkk oda arkadasım elıf hanımaa elbıse almıs zaradann. Dedım gel degıstırelım bunu yazık gıyemezkı kolsuz felannn cok tatlıydı 2 yas ıcın olanını almaya gıttık hıstorıaya :)
hihihihiiiii güzel kadınlarımız var bizim toopiğimizin..ay kızlar yeni gördüm resimlerinizi ne kadar güzel hamilelersiniz siz öyleeeeeeeeee bende kıskandım ya keşke bizde gelebilseydik hepinizin göbeklerine bayıldım:)))))
ayyy o benim her gün başıma geliyor geleneksel oldu artık, bi gün kaçırmasam bugun var bende bi eksiklik diyorum
Resimlere baktım şimdi..gerçekten hepiniz çok hoş çıkmışsınız..en tatlı eylül :)) bidahaki buluşmaya gelmeye çalışcam inşallah..mutlaka haberim olsun..çatladım orta yerimdenama bende oğluma cici almaya gittim napayımm
Yemeğimi yedim iyice uyku bastırdı..ama sıdık muhabbetını okuyunca kendıme geldım:))
bende hapsurunca fırlatıyorum...
genelde arabayla sağa sola gittiğimiz için eşimle... hapşurcağım öksürceğim vakit eğer mesane doluysa bacaklarımı sıkıyorum yapıcağımı yapıyorum bişi olmuyorhadi ya kronikleşmiş seninki. dışarda olsa naapıcan.
tısss tıssssahahahhahaKız allah iyiliğini versin tıssssssss ladım yine..
offf feciydi yaaa. kocişe rezil oldum valla.
Yemeğimi yedim iyice uyku bastırdı..ama sıdık muhabbetını okuyunca kendıme geldım:))
bende hapsurunca fırlatıyorum...
artık her oksurukten sonra sorar kactı mı dıye:))
offf feciydi yaaa. kocişe rezil oldum valla.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?