kız bızde bakırkoyden alısverıs yaptıkkkkk:)
genelde arabayla sağa sola gittiğimiz için eşimle... hapşurcağım öksürceğim vakit eğer mesane doluysa bacaklarımı sıkıyorum yapıcağımı yapıyorum bişi olmuyorayy iyice herşeyim ortada oldu yaaa
artık her oksurukten sonra sorar kactı mı dıye:))
hahaaha ayy canımmm daha ne hallere dusecez bakalımmm daha basındayızz sanıırmmmm:))::)
bebişinde cicilerini güle güle giysin cnmresimlere baktım şimdi..gerçekten hepiniz çok hoş çıkmışsınız..en tatlı eylül :)) bidahaki buluşmaya gelmeye çalışcam inşallah..mutlaka haberim olsun..çatladım orta yerimdenAma bende oğluma cici almaya gittim napayımm
hadi ya kronikleşmiş seninki. Dışarda olsa naapıcan.
Ya ben resmen işedim öksürürken. Allahtan evdeydim
ayy ne güzel yaa
aha benden olanlar çoğaldı EGEEEEEEEE, bence sende daha fazla bana gülmee
Ay benim çok yürüyünce su gibi oluyor altım sanırım çiş..
Yelkovan yüklemeye gittin mi sabah?
hayır hem yorgunluktan hemde pazar gunu bıraz fazladan yedım:)
yarın ınsallah 12 saat oncesı hıcbısey yemem pasta gıbı:)yarın yuklemedeyım..
işlicez artık napalım :44:sende işle yavaş yavaş kocanı herşey senin elinde
yaaa bende kacırmaa yok amaaa gaz felakettttttttttt
o ne beeeeee fırlatıyorum pipi mi var sende:))))))))))))))))))))))))yemeğimi yedim iyice uyku bastırdı..ama sıdık muhabbetını okuyunca kendıme geldım:))
bende hapsurunca fırlatıyorum...
hakkaten meğer hepsi sidikliymişaha benden olanlar çoğaldı egeeeeeeee, bence sende daha fazla bana gülmee
evet cnm artık kocaman oldular bizde de durumlar farklı değilkızlar bişey sorucam bebklerinizin hareketlerinde farklılık hissetmeye başladınızmı benimki çok net olarak başladı diyebilirim karnım sertleşiyo ayaklarıyla vuruyo ne biliym yerdeğiştiğini falan bile hissedebiliyorum şu iki günde çok büyük fark yaşadımBide paralel olarak aşırı halsizlik ve ayak şişmesi yaşıyorum ilk defa yürüyemedim ayağımdan sizde yaşıyomusnuz
ahahahahayaaa bende kacırmaa yok amaaa gaz felakettttttttttt
neyse ben işedim sanıyorumda. Bu çocuklar bizi ne yaptı böyle yaaaaaaaaaayok canım o çiş değil bence su geliyor. Bende de oluyor.
çiş olsa farkederiz işediğimizi.
selam kızlar. Uzun zamandır giremiyordum. Ama buluşmayı kaçırdığım için çok üzüldümgerçi gidemezdim herhalde. Ben pendikteyim. Ama şansımı denerdim.
o ne beeeeee fırlatıyorum pipi mi var sende:))))))))))))))))))))))))
bu da güzeldi
ben fışkırıyorum
hakkaten meğer hepsi sidikliymiş
ahahahahaO daha kötü sesli olunca bari kokmaz..............
ıcımde pıpı var ben değilim fatmaaa:)))
neyse ben işedim sanıyorumda. Bu çocuklar bizi ne yaptı böyle yaaaaaaaaaa
yaa yaaa hepsi sidikli bizim kızlarınayrıca o ikinci lafına öldümmmm gülmekten sesli haaaaa
bide gazlı osuruklu karılar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?