2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

bizimkilerde şuan öyleler ama dönmeleri gerek

herkes iyi kuzu yoğun fmg den devraldı işleri

aaaaaaaaaa ne kadınsın yaaa ege kadar taş düşsün hahahhahhaha öldün kesin

döner o zaman cok akıllı bizimkiler cünkü
bu arada doktor eşime benzetti bebegi
sağolsun o koca kafasınıda oğlumuza vermiş :)))

ilk evet canım...

neden bu kadar eminsin kii :44: ikinci çocuğun mu? ilki sezaryan mıydı yoksa :44:

yok be canım daha ılk ama nebılım ozelde hep dıyolar ya doktor normalle ugrasmıyo kesıp alıyo dıyee::)):):

bıde en son gıttımde cok kılo aldında bebekte onden gıdıyoda normal dogum zorlasırda demeye baslamıstı zaten ondan dıyorum:)

ben baktııııııııııııım
fmgggggggg birazcık kıskandım ama harika görünüyorsunuzzzzzzzzzz
umarım bende bir dahakine katılıcammmmm inşalllaaaaaaaaaaah

gel tabi çok güzel oluyo :)

hangi işler yaa ben anlamadım. kesin bende bi sorun var herhalde . eee bu kadar zaman girmezsen topiğe böyle olur işte kızdım kendime şimdi

ya benim işler hafifledi kuzu yoğunlaştı ondan diyorum.
gerçi benimki yarın yine aynı tas aynı hamam boşa hava atıyorum işler hafifledi diye.

hımmm anladımmm bende özele gidiyorum ama doktorum normal de normal diye ısrarcı bakalım nolcak ya Allah kurtarsın hepimizi :18:

gün içinde sık sık gidiyorum tuvalete.. ama dün gece farkında olmadan uyurken çok tutmuşum heralde , yatakta bi doğruldum acayip bi ağrı.. anaaaam dedim sıkıştı çocuk mesane doldu hareket edemio

ayy dun bız bebek arabası bakmaya gıttık ben satıcıyaa confort dıye concord demısım adam bıze getırdı 2 mılyarlık arabaa ısın kotusuu esım arabaya bayıldııııı bı yerde bulduk 1,5 a ama cok pahalı yaaaa dedımkı oda mı alıyoruz yaaa

gün içinde sık sık gidiyorum tuvalete.. ama dün gece farkında olmadan uyurken çok tutmuşum heralde , yatakta bi doğruldum acayip bi ağrı.. anaaaam dedim sıkıştı çocuk mesane doldu hareket edemio

panik yok bana her zaman aynısı oluyor şekerim eee günde abartısız 25 bardak su içersemmmm

göbüşü hesaplıyamadım çıkarken kapıya sürttüm. acıdıııı.
tam göbek deliğimin orası

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…