kesin bidahakine yine çıkar. Bende bitmez mikropun tekiyim benegeeeeeeeee sayi enfeksıyon bıttımı acep sende belırtı sendede pek yoktu dımı anlasılmazdaaa
Ay neydık ne hale geldık
kızlar cuma günü doktordaydım.benim küçük adam hala dönmemiş. Başı yukarıda duruyo.sizinkiler nasıl?
benim kızımda aynı. Bakalım haftaya cuma gidicem belki yan olmuştur.
Gerçi benim sezeryan farketmez.
ilki normaldi senin inşallah döner cnm. Daha erken döner ama ..işte benim normal doğum olduğu için bekliycekmişiz son ana kadar dönmezse sezeryan olabilirsin dedi
ohh gitcen yatcan kalkcan bebiş kucağındaKızz şaka maka bende rüyamda sezaryen olurmuşum baaak şimdi aklıma geldiiii
Wylma sesin çıkmıyuor cnm iyimisin
neden dönmesimi gerekiyordu artık
benimkiside ayakları aşağıda sağolsun mesanemin oradaydı
anaaa kız ben naptımmanaaam çenesi düşük karılar biz geldik dedik kimse görmemiş bile.
ne bu sidik, çük, pipi muhabbeti anacım kaç gündür. hep merveyle fatmanın başının altından çıkıyo gibi mi??
hayırlısı hangisiyse o olsun cnm.
anaaa kız ben naptımmhep EGE'nin yüzünden
amin inşallah da normalden korkuyorum yaa
anaaa kız ben naptımmhep EGE'nin yüzünden
amin inşallah da normalden korkuyorum yaa
kesin bidahakine yine çıkar. Bende bitmez mikropun tekiyim ben
daha durrrrrrrr.
Bide bunu uyksuuz mor gözler surat 5 karış ölü götü gibi olmuş benizler. Hahahah tam hayallerimdeki kadın der kocalar artık
anaaam çenesi düşük karılar biz geldik dedik kimse görmemiş bile.
ne bu sidik, çük, pipi muhabbeti anacım kaç gündür. hep merveyle fatmanın başının altından çıkıyo gibi mi??
senin sezeryansa farketmez ama normal doğum olması için bebeğin başının aşağıda olması gerekiyor canım
bizimkilerde şuan öyleler ama dönmeleri gerekneden dönmesimi gerekiyordu artık
benimkiside ayakları aşağıda sağolsun mesanemin oradaydı
herkes iyi kuzu yoğun fmg den devraldı işleriege kuzu nasıl ? Yada ben girmeyeli herkes iyimi diye sorayım?
anaaa kız ben naptımmHep ege'nin yüzünden
Amin inşallah da normalden korkuyorum yaa
ilk evet canım...senin ilk çocukmu canım?
ya ben hıcc normalden korkmuyorum cunku emınımkıııı bı seekılde doktor benı sezeryana yonlendırcekkk zatenn.
aksam esıme dıommm bak burdan yarcaklar dıyeee:))::)
senin sezeryansa farketmez ama normal doğum olması için bebeğin başının aşağıda olması gerekiyor canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?