2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

egeeeeeeeee sayi enfeksıyon bıttımı acep sende belırtı sendede pek yoktu dımı anlasılmazdaaa
kesin bidahakine yine çıkar. Bende bitmez mikropun tekiyim ben

Ay neydık ne hale geldık

daha durrrrrrrr.
Bide bunu uyksuuz mor gözler surat 5 karış ölü götü gibi olmuş benizler. Hahahah tam hayallerimdeki kadın der kocalar artık

benim kızımda aynı. Bakalım haftaya cuma gidicem belki yan olmuştur.
Gerçi benim sezeryan farketmez.

ohh gitcen yatcan kalkcan bebiş kucağında kızz şaka maka bende rüyamda sezaryen olurmuşum baaak şimdi aklıma geldiiii

anaaam çenesi düşük karılar biz geldik dedik kimse görmemiş bile.

ne bu sidik, çük, pipi muhabbeti anacım kaç gündür. hep merveyle fatmanın başının altından çıkıyo gibi mi??

işte benim normal doğum olduğu için bekliycekmişiz son ana kadar dönmezse sezeryan olabilirsin dedi
ilki normaldi senin inşallah döner cnm. Daha erken döner ama ..
Bana bi müşterimiza son günlerin mi dedi yok 2 ayım var dedim oooo daha çokmuş dedi sinir oldunm ne çoku yaaa

ohh gitcen yatcan kalkcan bebiş kucağında Kızz şaka maka bende rüyamda sezaryen olurmuşum baaak şimdi aklıma geldiiii

hayırlısı hangisiyse o olsun cnm.

ne bu sidik, çük, pipi muhabbeti anacım kaç gündür. hep merveyle fatmanın başının altından çıkıyo gibi mi??
anaaa kız ben naptımm hep EGE'nin yüzünden
hayırlısı hangisiyse o olsun cnm.

amin inşallah da normalden korkuyorum yaa

kesin bidahakine yine çıkar. Bende bitmez mikropun tekiyim ben
daha durrrrrrrr.
Bide bunu uyksuuz mor gözler surat 5 karış ölü götü gibi olmuş benizler. Hahahah tam hayallerimdeki kadın der kocalar artık

ha haaaaaa

hoşgeldin edepsiz işte bunlar

neden dönmesimi gerekiyordu artık
benimkiside ayakları aşağıda sağolsun mesanemin oradaydı
bizimkilerde şuan öyleler ama dönmeleri gerek

ege kuzu nasıl ? Yada ben girmeyeli herkes iyimi diye sorayım?
herkes iyi kuzu yoğun fmg den devraldı işleri

anaaa kız ben naptımm Hep ege'nin yüzünden

Amin inşallah da normalden korkuyorum yaa

aaaaaaaaaa ne kadınsın yaaa ege kadar taş düşsün hahahhahhaha öldün kesin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…