2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

aynısıııııı oluyoooooo bendede iki günde bi..:26: korkutuyooooooooo..

günlerim görünmeyecek yani diye sormustum ama yine ssk lı olarak doktora falan gidebileceğim o 4 ayda heralde cok karısık geldi :) teşekkür ederim yanıt için

Sağol canım kahvedemi yiyim onuda deneyim doktoru aramak istemiyorum cumartesi zaten gidecem bugün arasam hemen gel der serum bağlar yatırır ..... ya ekerin hazır tatlısından hergün yedim kesin o yaptı

geçmiş olsun canım. ben kivi yediğim zaman da oluyor. kivi tüketme bence bu ara.

Sağol canım kahvedemi yiyim onuda deneyim doktoru aramak istemiyorum cumartesi zaten gidecem bugün arasam hemen gel der serum bağlar yatırır ..... ya ekerin hazır tatlısından hergün yedim kesin o yaptı

Şekersiz bol telveli kahve yap iç, telvesini de yeee...Kulağa pek hoş gelmiyo ama, ben kahve tiryakisiyim zaten telveleri de sıyırırım, tdı güzel kız..İyi glir inşallah..

günaydın cnm
fmgde ishal oldu.magnezyum ve kalsiyumdan mı diyede sordu hatta. farklı bişey mi yedin yoksa..

canım ben magnezyum ve kalsiyum kullanmıyorum elevit ve ferro zaten ishal yapmaz diyorumki ekerin hazır tatlısı çok yedim o yapmıştır diye düşünüyorum ebebğe bişey olmasında bugün toplarım inşallah

benimde asgariden ödeniyor 2800 iyi valla allah bereket versin. bizim elden alamadıklarımız ne olcak yanacak vermezlerdd..
maaşın yarısı gitti.

kuzu sen 8 nisanda nasıl izine ayrılıyorsun benim 32. haftam 11 nisanda sen benden sonrasın..

karakan ben de ishal oldum ama kesin kalsiyumla magnezyumdan.
yan etkilerinde yazıyor zaten. dün tuvalete taşınmaktan mahvoldum.
muz ye bide kahve-limon'u dene. geçmiş olsun.

Günaydın kızlar nasılsınız görüşmeyeli ?

bende yoğunluğua son hızda devam..bu yoğunluk bel ağrımı arttıyor..deli gibi bel ağrısı çekiyorum..ankarada 4 gün yoğun kar yağdığı gün 4 gün evden çıkmadım bi güzel dinlendim çok iyi geldi..patronum saolsun...ama işler çok yoğun..biri bitmeden yeni işler..ama az kaldı..mayısın başında ayrılcam izne..evde de net yok,pc bozuk sizi takip edemeyeceğim..buna çok üzülüyorum

bu arada güzel kızımın adınnı ADA koymaya karar verdikk sizce nasıl kızlar... ctesi 4 boyutlu için randevu aldım..110 tl cd resim de dahil...biraz pahalı ama napalım değerr..
bu arada diyete devam ediyorum şekerim yüksek çıktığı için...hayırlısıyla doğursaydık bi

sizlerde yaramaz birşey yoktur umarım...nasıl gidiyor hamişlik..bebişler nasıll...kocaişleriniz nasıl..sizler naıslsınızzzz....sizi çok özlüyorumm..

Blu kanaman olmuş çok üzüldüm..dikakt et cnaım benim..dr rapor el dmeişse bildiği vardır..ve bol bol dinlen...ilerde pişmanlık yaşayacak bir şey yapma..bebişlerimiz için herşeye katlanacağız...

kızlar bu da İstanbulda. telefonları arayarak randevu ve bilgi alabilirsiniz sanırım. umarım faydası olur..

Canım ben ilk gebelikte çok hareketliydim ama bunda gerçekten çok yoruluyorum.. doktor dedi ki yürüyüş yap ama yorgun hissedince ara ver otur dedi.. Yani aslında vücut sinyal veriyor aslında.. Bende bunda bir nazlı hamile oldum anlatamam.. Valla çok dikkat ediyorum.. iki ütü yapıyorum, iki dinleniyroum hiç yormuyorum kendimi, birde siz çalışıyorsunuz. Çok yormayın kendinizi, bunun keşkesi yok yani..

ishal iyidir ya kabız olan birisi olarak sempatim var bu hale
karakancım bir tatlı kasıgı kahveye bir kaç damla limon damlat su ile yut
ya da
bir tatlı kasıgı normal kuru siyah cayi su ile yut
bunlarda benden sana koca karı tavsiyeleri
birde coca colada iyi gelir bak tutar
ayva varsa ayva da ye
patates, pilav lapa yiyorsundur zaten

ayyyy nefes alamıyoruuuummm.
ya takma be fatma ben erkeklerin söylediklerini pek kale almıyorum... dengesiz konuşuyorlar.

aa ondan olabilir. biraz bekle kesilmezse dr ara ilaç verir

Doktorum öyle dedi..9 nisan c.tesi günü tam 31. bitmiş oluyo..32 başladığında rapor başlıyor ya..Sen 11 nisanda 32. haftayı bitirmiş olacaksın...Yani raporun 1 haftası geçmiş olacak...Benim doktorun hesabı bu şekilde..

canım ye hrs de arıyor iki cumadır aynı seminer onlardada vardı katılamadım zaten surda az kaldı doktor 32 kadar yat dediya sen git bana da anlat :)))))))))))))))))))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…