günaydın kızlar biz geldikkkkkkkkk
off bende sıkıntımı sölim bare
2 gündür vajına kemiklerim mi desem çatım mı desem bilemiyorum neresi ordaki kemiklerim acıyor oturup kalkarken ağrı yapıyor ya
bacaklarımı açıp kapatamıyom neden ki sizde de aynı şikayette olan var mı:26:
Primim ayım yanmayacak derken ne demek istedin ??? Anlamadım...
Gün olarak görünmeyecek, yani 120 gün işlemeyecek...Raporlusun ya, günlerin ilerlemeyecek, işyerin senin için ssk parası ödemeyecek, ama 120 gün sonunda sen gidip paranı alabileceksin...Geçen sordurdum da asgari ücretli 2800 tl.alabiliyor dediler ssk.dan...Çok geldi ama, inşallah veriyorlardır o kadar...
Sağol canım kahvedemi yiyim onuda deneyim doktoru aramak istemiyorum cumartesi zaten gidecem bugün arasam hemen gel der serum bağlar yatırır ..... ya ekerin hazır tatlısından hergün yedim kesin o yaptı
Günaydın canım çok su içtim akşamdan beri bugün geçmesini bekliyorum inşallah gecer halsiz bıraktı ama bulantı ateş falan yok
Sağol canım kahvedemi yiyim onuda deneyim doktoru aramak istemiyorum cumartesi zaten gidecem bugün arasam hemen gel der serum bağlar yatırır ..... ya ekerin hazır tatlısından hergün yedim kesin o yaptı
günaydın cnm
fmgde ishal oldu.magnezyum ve kalsiyumdan mı diyede sordu hatta. farklı bişey mi yedin yoksa..
Primim ayım yanmayacak derken ne demek istedin ??? Anlamadım...
Gün olarak görünmeyecek, yani 120 gün işlemeyecek...Raporlusun ya, günlerin ilerlemeyecek, işyerin senin için ssk parası ödemeyecek, ama 120 gün sonunda sen gidip paranı alabileceksin...Geçen sordurdum da asgari ücretli 2800 tl.alabiliyor dediler ssk.dan...Çok geldi ama, inşallah veriyorlardır o kadar...
günlerim görünmeyecek yani diye sormustum ama yine ssk lı olarak doktora falan gidebileceğim o 4 ayda heralde cok karısık geldi :) teşekkür ederim yanıt için
Anne Dostu Hastane Projesi kapsamında İstanbul Doğum Akademisi olarak Doğuma Hazırlık Kurslarını halka açık olarak düzenleyeceğiz. Bu kurslar İstanbul Cerrahi Hastanesinde yapılacak ve ücretsiz olacak.
İlk grubun medya duyuruları yapılmadan önce sizlerden oluşmasını istiyorum. Bunun için, 15 kişilik olacak bu kurslara katılmak isteyenler
lütfen bana ulaşsınlar. Ayrıca uygun saatleri bildirirseniz planlamamızı ona göre yapabiliriz.
Çevrenizdeki tüm hamileleri de bu konuda bilgilendirebilirsiniz.
Cevaplarınızı bekliyorum.
Op.Dr.Hakan Çoker LCCE(Lamaze Certified Childbirth Educator)---HypnoBirthing® Practitioner
İstanbul Doğum Akademisi
Tel 0 212 2405935 / 0 5422151473
inş canım moralim yerinde hiç canımı sıkmadım, oğlum oynamaya devam edince iyi hissettim kendimi :)kocalar hissedince çok mutlu oluyorlar tabi onlar bizim gibi bebeği hissetmedikleri için anca böyle dışardan tekmelerle idare ediyorlar :)) doktor günde 1 ped kadar gelse bile sorun değil dedi ama gelmedi çokşükür. bi daha ev işi falan yok valla evi şey de götürse umursamıcam :))
sağol oykumcum valla malesef farkında olmadan yapıyoruz hata aslında işte..dikkat etmek lazım çok. doktor da dedi her bünye kaldıramıyor dedi. bu arada arkadaşına gerçekten çok üzüldüm. Allah sabır versin böyle şeylerle imtihan etmesin. maşallah topiğimizin bebişleri çok sağlıklı öyle de doğacaklar inşallah..
Amin canım benim..senin niye ağrıdı ki başın, ilaç da alamayınca baş ağrısı çok gıcık..
ya kızlar çok duygulandım valla böyle destek görünce insan çok mutlu oluyor. canlarım benim yaa hepinizi çok seviyorum
çok sağol canım, Allah hiçbirimize yaşatmasın, rahatça bitirelim şu hamileliği hayırlı ve sağlıklı bi şekilde inşallah..
karakan yazmadan gönderdim mesajı, kızlar da demişler bolca su iç, muz da iyi gelir diye biliyorum..
canım ben magnezyum ve kalsiyum kullanmıyorum elevit ve ferro zaten ishal yapmaz diyorumki ekerin hazır tatlısı çok yedim o yapmıştır diye düşünüyorum ebebğe bişey olmasında bugün toplarım inşallah
ya takma be fatma ben erkeklerin söylediklerini pek kale almıyorum... dengesiz konuşuyorlar.ayyyy nefes alamıyoruuuummm.
canım ben magnezyum ve kalsiyum kullanmıyorum elevit ve ferro zaten ishal yapmaz diyorumki ekerin hazır tatlısı çok yedim o yapmıştır diye düşünüyorum ebebğe bişey olmasında bugün toplarım inşallah
benimde asgariden ödeniyor 2800 iyi valla allah bereket versin. bizim elden alamadıklarımız ne olcak yanacak vermezlerdd..
maaşın yarısı gitti.
kuzu sen 8 nisanda nasıl izine ayrılıyorsun benim 32. haftam 11 nisanda sen benden sonrasın..
günaydın canım çok sağol..evdeyim bu hafta her haftanın çarşambadan sonrasını evde geçiriyorum bu ara
kızlar Ankarada ücretsiz bebek bakımı ve doğum eğitim seminerleri var. TOBB ETÜ Hastanesi'nde 9 Nisan ve 16 Nisanda 2 ücretsiz eğitim var. içeriğini yazmış hemşire;
şimdi istanbuldakileri de göndericem.
karakaaaaann gelmen mümkünse gidelim canım :))
Tabi doktora gidebileceksin, ssk.dan dolayı kaybın olmuyo..Sadece günün görünmeyecek o kadar..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?