2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

selammmmm biz geldik ezgi cimle... 2 tane de tost yedik ohhhhhh
ohh yarasın bizde tost yeriz öğlen büyük ihtimal hilmi dershanede nöbetçi öğlen çıkamaz ben giderim D:D:

yaparım ederim de ellettirmem de manyak mı neci bunlar D ben ellettirmem valla

cılekkk haftasonu bız senın duvar kagıdı yaptırdıgın yere gıttık hatta esım bı tane balkabaklı duvar kagıdı begendı bende perde begendım ama perde cok pahalı geldı sız ordanmı aldınız perde?

yaa valla oda yapsaydım bu kadar masraf olmazdı yaa halısı herseyı ne pahalıymısss

Ooohhhh, afiyet şeker olsun...
Ezigye löp löp et olsun...
Hoşgeldiniz...
yarasın minikimee :) biz de bugün 28 i bitirdik kuzu teyzesi. ha bu arada az kaldı ben de kaynanamı bi ara boğmaya niyetliyim, insan kaşınır kaşınır da bu kadar olmaz ya... benim sinirlerim nasıl zıplar, kadın resmen uzmanlaştı yaa

İnşallah istediğin gibi olur çilek...bıcır bıcır bi kızın olur...Biraz da dediğin gibi yetiştirmeyle de alakalı..

Ay bak aynıııı, içimi şişiriyorlar..
Ev senin oğlunun evi, eşyalar senin oğlunun çocuğunun eşyaları.. Onlar herhalde gelinin çocuğu die düşünüyorlar

Yok tatlım ben evlenirken bi perde yaptırmıştım zuzum stor, bebek olunca odasına uysun diye.. gerçekten de çok uydu onu kullanıyorum. Çok pahalıydı perde.. Bize duvar kağıdı ve halı da çok geldi de çok özendim diye aldık walla napalım (

Ahaha benden bir tane daha.. Nooldu kız, ne yaptıı?

Bugün herkeste bi kaynana sevgisi !!! var..
Benimki uzman olsa iyi valla...Daha kendine baktırcak insan arıyo...Dedi zaten ben bebek falan bakamam anan gelsin diyee..Ben de dedim zaten senin baktığın çocuktan hayır gelmez, gelecek annem dert etme kendine diye..İyi diyo o zaman ben de gelirim birlikte bakarız... Allahım yaa...

ben de kızımın benim gibi içine kapanık değil dışa dönük, sosyal ve pozitif biri olmasını isterim.inşallah öyle de yetiştirebilim..

İnşallah istediğin gibi olur çilek...bıcır bıcır bi kızın olur...Biraz da dediğin gibi yetiştirmeyle de alakalı..

inşallah istediğimiz gibi olur bebiklerimiz. hilmi çocuk senin arkanı toplayacak diyo sinir ediyo bende diyorum biz evin her tarafını dagıtırız oğlumla diyorum ben yere oturup çı-ocukla kagıt kesmeyi oynamaya acaip bayılırım... birgün bi arkadaş oğlunu bize bırkmıştı o zamanlar 2-3 aylık falan hamileydim. çocukla oturdum yere anam bi görcen çocukla kankayız sanki kagıt kesiyoruz o dagıtmasada ben dagıtıyorum..hilmi de dalmış bize baka kalmış o anda anlamış senden ii bir anne olur diyo manyak yaa

Kuzu sana ne yaptılaar sen böyle bıcır bıcır oldun, tüyo ver bakalım kız annelerine biraaz :)

ufff hilmiyi özledim birden

Ne zaman gördün en son :)

E ne güzel sen lafını esirgemiyorsun.. Ben de böyle şaka yollu söylesem rahatıycam da kadın samimiyetsiz anacım..

deli yaaaa

hilmiyi sabah gördüm en son gerçi sabah sinir etti ya olsun.. hergün giydiğim kıyafetin yakasını bugün açık buldu gerdanım görünüyormuş illa değiştir diye tutturdu başa yok giyemem dedim.. bu seferde çekiştirdi yaa bugünmü battı gözüne diyorum evet battı çok açık diyo gıcık etti ama olsun özledim

ben de kızımın benim gibi içine kapanık değil dışa dönük, sosyal ve pozitif biri olmasını isterim.inşallah öyle de yetiştirebilim..

İnşallah öyle olur canım...ama merak etme zamanelerin çoğu öylee...Kızınla birlikte sende sosyalleşirsin... Hep hayalimdir, kızımı arabaya atıp ikimiz alışverişe çıkacağız...Ordan mc donaldsa gideceğiz, oyuncakçıya gideceğiz, kitap alacağız...İnşallah hepimiz hayallerimizi gerçekleştiririz...
Ben böyle anlatınca eşim diyor bana ben bu hayalin neresinde oluyorum diye ??? Diyorum ben de, sen o sırada bizim gezebilmemiz için para kazanıyorsun diye..

Olur olur fatma, iyi anne olur senden, bakma biz deliyiz ya senle, çocuklarla çocuk oluruz..Ben de kızımla duvarları boyayacağım..Hepsini olmasa da, odasında bi duvarı feda edeceğiz..Belki kızım ressam olacak, çocuğu niye körelteyim kağıtla kalemle...Gönlünden geçen herşeyi yapabilir inşallah kuzucum..

Ahaha benden bir tane daha.. Nooldu kız, ne yaptıı?
baştan anlatayım...
şimdi ben kaynanama 100 km uzakta biyozgatın ilçesinde oturuyorum(kaynanam yozgatta). geçen hafta sonu kociş seni yozgata bırakayım benim ankaraya gitmem lazım araba değiştircem dedi, ok ben de kendime bi gezme ayarlayım hemen dedim, tüm akrabalarım arkadaşlarım da orda zaten... neyse kuzenimi aradım, cumartesi kahvaltıya sana geliyorum, öğleden sonra da bi yerelere gideriz dedim tamam dedi, neyse eşim beni götürdü kuzenime bıraktı sabah. aradan 1 saat geçti, beni aradı,,, annesi aramış köye gelin biz köydeyiz demiş, ne dersin gidelim mi dedi. ben de haber verdik, diğer kuzenime gidecezöğleden sonra ayıp olur erteleyemem dedim, kociş ok dedi, o gitti köye. tabi kaynanoş onu yanlız görünce suratını nasıl yamultmuştur tahmin ediyorum. neyse biz öğleden sonra gezmemizede gittik, akşam üzeri kociş geldi beni aldı, kaynanamın evine geçtik gece kalmak için, surat beş karış, yok köye niye gelmedin, yok deden sen gelmedin diye ağladı(yalan tabi), vırt zırt konuşmaya başladı. ben de önceden haber verseydin gelirdim, başka yere sözümüz vardı, ayıp olurdu dedim. yeterince laf yetiştiremedi ya, ben bi tane daha doğurcam falan demeye başladı(eşimde yanımızda), hayırdır dedim ? biriniz doğurmam diyosunuz( görümcemden bahsediyo), biriniz de doğururum göztermem diyorsunuz (beni kastediyo) dedi. sen ne diyosun ya ben öyle bişey mi dedim dedim. eee sen köye gelmedin diyo, yarın doğurunca çocuğu göstermezsin bana diyo, anne saçmalama şu lafı başka bi yerde söylesen gerçek zannederler dedim, sonra kocişimmmmmm : anne boş boş konuşma, çok meraklıysan çocuğa git doğur dedi, beni sinir boğdu şu halimle, evine ne zaman gitsem bi kakıç buluyo sağolsunnnnnn (başına bi gelecek var ya hayırlısı...)

kız o hayal bende de var da hilmiye sölemiyom adam kafayı yedin iyice demesin diye bende bi kova dolu boyaya ellerimizi batırıp öle iz çıkartmak istiyorum duvarlar düşünsene ufacık eller uff yerim onları eşşek sıpaları

canım halıları bende begendım ama bana 1e 1,5 cok kucuk buyugunude yaptırsam 1 mılyar halıya verememm. hatta bgn begendıgım halı unnodu da kampanyaya gırmıs 350 mılyondu ama odaya kucuk gelıcıek sanırımmm..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…