2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

kaç cm açıklığın warmış? 1cm falasa bnde öyle 1 ay takıldım:) geçmiş olsun 1ay falan daha doğurma canım yaa

helllooooo...ben geldim doktordannn... 1900 gr olmuş miniğimmm..

evet canım ben sezeryan istiorum korktuğum için..
maşallah canım
bnce sezaryenden kork normal doğum kadar mükemmel bişey yok
hımm denekte fayda war benim doğum zor olmuştu, ama hala normal istyorum ısrarla müthiş bişey çünkü.. anneme okutsam olurmu benim yerime bi kaçını:26:
ben lierac kremi 37 tlye aldım 2gün önce geldi.. gittigidiyodan..
Ya ben şortlu askılı takım alayım diyorum ama, olmaz mı ki ????
Pijama giymek istemiyorum..Bi de özel hastanede olacak, odamda kimse olmayacak..Burası haziranda çok sıcak olur...
hee alda bi kıçın titresin:))))
kızım edeplice bi gecelik yada pijama alsana şortunu ewde giyersin hatta giymezsin
...........................................

Eki Görüntüle 169757
yawww bennnnnn benn bennnnnn!!!
yawrum sata göre sıralasana bunları:))
sat. 1eylül oğlum olacak isim ulaş ali (şimdilik)
valla buluşalım
dün gittim ben enson 28+3 teyim 12 kilo almışım bebişte 1668 olmuş
diyet verdi şekerin biri yüksek çıkmış
şişman solucanım canım merak etme
maşallah canım bebişine..

yoruldummmm misafırlerim vardı da...

selammm kızlarrrrrrrr,
nası gidiyo gebeşler, gece uykusuzluklarınız başladımı????????
ipekkkk ne misafiri kız bu halde kimseyi kabul edemiycem artık kusura bakmasınlar,
en sonki misafirde mutfakta tammm 7 saat uğraşmıştım 2 gün inim inimmm inledimmm

hasretttttt evet canım o pirinçleri başkasıda okusa olurr
bende 3. pirince bugün okudum bitirdim allah herkese kolay doğumlar nasip etsin inşallahh,

kızlar geceleri sağ tarafımdan sırtıma bıçak saplanıyo sanki hiç sağıma yatırmıyo bu kız beni sizde geceleri rahaysız oluyomusunuz???

BU ARADA O LİSTEDE BEN NİYE YOKUM KIZLAR AŞKOLSUN
SABAH GELENLERRRRRRRR SESİMİİİ DUYUNNNN HEYOOOOOOOOOO :79:

maşallah bebişine canım ya doğum havasına sokmuşlar seni sen 28 demi 30 görünüyosun yoksa 30 da ultrasonda 32 mi anlamadım bide nst ye neden bağladılar bizim haftalardaerken demi

günydın 12 ayın en güzel annelerii ve minnakları
sabah bomba gibi kahvaltı yaptım acayip iyiyim bi çay içmedim onuda alıp geleyim. zaten cumartesi kimsede olmaz bugun..((((25:

günaydın egecim sen varsın galiba burda bende erkenuynadım ya ben dün bişey anladım benm bebeğimn başı aşağıda ya düzenli aralıklarla içten tekmeliyo sandım sonra tekmeleme olamaz dedim anladımki hıçkırıkmış ya ben bunu bi defa daha yaşamıştım yeni anladım çok tatlı bişeydi

günaydın cnmm . Evet bugun ben varım:))
bebişin başı aşşada olduktan sonra benimkide garip dlgalanmalar yapıyor . Tekme yerine. Hıçkırık garip bişey belli sn de pıt pıt vuruyor. Maşallah yaa hepsine

günaydın kızlar

dün doktora gittim kızım 38 cm 1600 gr olmuş

ultrasonda durmadı elini ağzına götürdü emer gibi bişeyler yaptı doktor maşallah çok hareketli dedi

1 ay sonraya gün verdi bende 9 haftada 8 kilo almışım biraz yavaş dedi doktorcumçocuk da senin gibi tombalak olur böle giderse dedi şimdi bile biraz fazla kilosu dedi

Günaydın gözünaydın canım.
benim kızımı dün su içerken gördük. ağzını açıp açıp yuttu suları. komikkk
ne tuhaf değil mi?
içinde bir canlı ve bütün ihtiyaçlarını karşılıyor. rabbim hepsini korusun.

Ben her cumartesi burdayım bebişler
hepinize günaydın....
günaydın balımm
nasılsın ben dün akşam kasık ağrısı yaşadım annem telefonda korktu valla uzan geçmezse dr git dedi.
ama neyseki şimdi bişeyim yok

oyyyyyyyyy maşallahhh bende gittiğimde seninkiyle aynıydı. 1600 olmuştu. maşallah bebişlere

inanılmaz bişey ya. fmg artık tekma atmıyorlar demi süzülüyorlar içerde..

ayaklarını mı üşüttün acaba. ben üşütünce çok kasık ağrım oluyor.
geçmiş olsun.

süzülüyo, sürtünüyo, itiyor.
sanki huyu suyu değişti. pıt pıt vurmalar bitti.
biraz daha büyüyünce neler yapacak düşünemiyorum.
iç organlar kaçacak yer arıyordur kesin

evet herşeyi değişti bunların yaramazlar.
organlar eciş bücüş oldu zaten. eşim bana big penguen derken şimdi de kurbağa diyor

evet herşeyi değişti bunların yaramazlar.
organlar eciş bücüş oldu zaten. eşim bana big penguen derken şimdi de kurbağa diyor

sende de varmı ege yediğim herşey sürekli yukarı geliyor.
çok rahatsız olmaya başladım.
yemek yedikten sonrası eziyet oluyor.

sende de varmı ege yediğim herşey sürekli yukarı geliyor.
çok rahatsız olmaya başladım.
yemek yedikten sonrası eziyet oluyor.

olmaz mı ne yesem yanıyor boğazıma çıkıyor . korkar oldum yemek yemekten. bide serteşiyor karım dikiliyor yaa acıyor yürüyemiyorum

gunaydinnn sekerlerrr
masallah hepinizin bebislerineee

bizde iyiyiz geceleri hep kabus goruyorum ve sik uyandigim icin hepsini hatirliyorum
30.haftaya girdikkkk yasasiiiin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…