- 27 Nisan 2009
- 8.609
- 1.879
- 173
kaç cm açıklığın warmış? 1cm falasa bnde öyle 1 ay takıldım:) geçmiş olsun 1ay falan daha doğurma canım yaaselam kızlarrrr
sabahki kontrolümüzde doktorcum alttan muayene etti ki ne görelim...rahmim açılmaya başlamış...hemmen rapor verdi...şu an için 7 günlük raporluyum, idrar tahlili sonucuma göre ilaç da verecek
şu an endişelenecek bişey yok dedi doktor ama bi yandan da işi sağlama alıyo tebi...Allah yardımcımız olsun bundan sonra ne diyim
helllooooo...ben geldim doktordannn... 1900 gr olmuş miniğimmm..
maşallah canımevet canım ben sezeryan istiorum korktuğum için..
hımm denekte fayda war benim doğum zor olmuştu, ama hala normal istyorum ısrarla müthiş bişey çünkü.. anneme okutsam olurmu benim yerime bi kaçını:26:korkularını dr unla paylaş nst ye daha sık girersin hatta son günler doğum çantan ve sen hazır git hastaneye, kontrole gidipde doğuran çooooooook,
ama sancıyı pek beklemiyo dr lar verdikleri tarihtede sen doğumun başlamış bi şekilde gidiyosun
bu arada ben sizlere bişey söyleyeceğim kızlar,
3 pirince 3 er defa olmak üzere 9 yasin okuyun
ve bunu doğuma giderken için, hap gibi
inanın ben o kadar rahat doğuruyorum ki belki sebebi bu pirinçlerdir,
bugün daha ne olur ne olmaz 7.ayımızdayız diye 2 pirince okudum bitirdim
geriye 1 pirinç kaldı, onuda bitirince hastane çantasını hazırlarken koyarım,
inanırsınız-inanmazsınız bilmem lakin ben tecrübe ettim ve inanıyorum..
ben lierac kremi 37 tlye aldım 2gün önce geldi.. gittigidiyodan..yaaa varyaaaa ben salagımmm su lıerac krem varyaaa 70e satılann abımlere (ecz) 50 ye gelıyomus bıdeee 1+1 mışşşş yanı bır alana bır bedavaaa. sımdı yengem soruyoo sen ne krem kullanıon dıe dedım ben aldımm...
veee sebamedlerımıde almıs bebek ıcın olanlarıı:)
hee alda bi kıçın titresin:))))Ya ben şortlu askılı takım alayım diyorum ama, olmaz mı ki ????
Pijama giymek istemiyorum..Bi de özel hastanede olacak, odamda kimse olmayacak..Burası haziranda çok sıcak olur...
yawww bennnnnn benn bennnnnn!!!
maşallah canım bebişine..valla buluşalım
dün gittim ben enson 28+3 teyim 12 kilo almışımbebişte 1668 olmuş
diyet verdi şekerin biri yüksek çıkmış
şişman solucanım canım merak etme
yoruldummmm misafırlerim vardı da...
yoruldummmm misafırlerim vardı da...
artık çabuk yoruluyorum bende.kafam fazla seste kaldırmıyor.
selam kızlar..
biz dr.dan geldik.. herşey yolunda
bebeğim hala ters başı yukarda yani 36ya kadar döner dedi dr. çok sorun değilmiş..
30+2yim kilosu 1800grolmuş.. 2 hafta önde görünüyo en az 3500 doğar dedi bu gidişle:18: ama 3500ü gececek gibi görünüyo
nstye girdim yarım saat o kadar hareketli bi oğluşki 1 dakika durmadı.. pat küt tekme sesleri odayı inletti:)
kalp ritimleri bi tavanda bi tabandaydı:))
3 hafta sonraya gün werdi tekrar.. 21nisan.. sona yaklaşıyoruz kızlar heyecan dorukta:) daha alışwerişe çıkmadım:))
günaydın egecim sen varsın galiba burda bende erkenuynadım ya ben dün bişey anladım benm bebeğimn başı aşağıda ya düzenli aralıklarla içten tekmeliyo sandım sonra tekmeleme olamaz dedim anladımki hıçkırıkmış ya ben bunu bi defa daha yaşamıştım yeni anladım çok tatlı bişeydi
günaydın kızlar
dün doktora gittim kızım 38 cm 1600 gr olmuş
ultrasonda durmadı elini ağzına götürdü emer gibi bişeyler yaptı doktor maşallah çok hareketli dedi
1 ay sonraya gün verdi bende 9 haftada 8 kilo almışım biraz yavaş dedi doktorcumçocuk da senin gibi tombalak olur böle giderse dedi şimdi bile biraz fazla kilosu dedi
günaydın balımmBen her cumartesi burdayım bebişler
hepinize günaydın....
oyyyyyyyyy maşallahhh bende gittiğimde seninkiyle aynıydı. 1600 olmuştu. maşallah bebişleregünaydın kızlar
dün doktora gittim kızım 38 cm 1600 gr olmuş
ultrasonda durmadı elini ağzına götürdü emer gibi bişeyler yaptı doktor maşallah çok hareketli dedi
1 ay sonraya gün verdi bende 9 haftada 8 kilo almışım biraz yavaş dedi doktorcumçocuk da senin gibi tombalak olur böle giderse dedi şimdi bile biraz fazla kilosu dedi
Günaydın gözünaydın canım.
benim kızımı dün su içerken gördük. ağzını açıp açıp yuttu suları. komikkk
ne tuhaf değil mi?
içinde bir canlı ve bütün ihtiyaçlarını karşılıyor. rabbim hepsini korusun.
günaydın balımm
nasılsın ben dün akşam kasık ağrısı yaşadım annem telefonda korktu valla uzan geçmezse dr git dedi.
ama neyseki şimdi bişeyim yok
inanılmaz bişey ya. fmg artık tekma atmıyorlar demi süzülüyorlar içerde..
ayaklarını mı üşüttün acaba. ben üşütünce çok kasık ağrım oluyor.
geçmiş olsun.
süzülüyo, sürtünüyo, itiyor.
sanki huyu suyu değişti. pıt pıt vurmalar bitti.
biraz daha büyüyünce neler yapacak düşünemiyorum.
iç organlar kaçacak yer arıyordur kesin
evet herşeyi değişti bunların yaramazlar.
organlar eciş bücüş oldu zaten. eşim bana big penguen derken şimdi de kurbağa diyor
sende de varmı ege yediğim herşey sürekli yukarı geliyor.
çok rahatsız olmaya başladım.
yemek yedikten sonrası eziyet oluyor.
olmaz mı ne yesem yanıyor boğazıma çıkıyor . korkar oldum yemek yemekten. bide serteşiyor karım dikiliyor yaa acıyor yürüyemiyorum
bende yaa hep midem yaniyooorr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?