ben geldim günler sonraaaaaaaaaaaaaaahaftasonu açıköğretim sınavlarım vardı, kaynanamlardaydım, cumartesi sınavdan sonra dr a gittim, Ezgim 1300 gr olmu teyzeleri masum masum bakıyodu yüzüme yavrum
bu arada girdiğim sınavlarda sınav görevlilerinden özel ilgide gördüm :))) bi yudum su içtim, adam koşakoşa yanıma geldi,-iyimisiniz iyimisiniz, bi panik bi panik-iyiyim sağolun dedim. adam korkmuş. salondan çıkarken de Allah bağışlasın dediler, yıllardır sınava girerim hiç böyle şeyler yaşamadım, sevdim bu işi, az daha yüz bulsam kopya isteyecektim
neler yapıyosunuz nasılsınız bakalım, varmı gelişmeler...?
ayrıntılı ultrasondan çıkınca doktor cd vermişti var bizde cdsi
eşimin iş yeri migrosa yakın old. için oraya gidiyoruz genelde yada deepo ya
buluşalım valla bana ctesileri uyar
cnm basmak ne kelıme gecen afta tısortle gezdım mıllet bana baktı gece desen cplak yatıom aksam adam bagırdı boyle yatma kızımı usutuyosun dıye haklı cunku oksuruyorum dıkkat et valla
ben geldim günler sonraaaaaaaaaaaaaaahaftasonu açıköğretim sınavlarım vardı, kaynanamlardaydım, cumartesi sınavdan sonra dr a gittim, Ezgim 1300 gr olmu teyzeleri masum masum bakıyodu yüzüme yavrum
bu arada girdiğim sınavlarda sınav görevlilerinden özel ilgide gördüm :))) bi yudum su içtim, adam koşakoşa yanıma geldi,-iyimisiniz iyimisiniz, bi panik bi panik-iyiyim sağolun dedim. adam korkmuş. salondan çıkarken de Allah bağışlasın dediler, yıllardır sınava girerim hiç böyle şeyler yaşamadım, sevdim bu işi, az daha yüz bulsam kopya isteyecektim
kızlar sizde de kramptan sonra bacak ağrısı oluyomu bana gece kramp girerse o gün bacaklarım çok ağrıyo
benim herifde yazın şimdi denize de gidemeyiz biz diyo ben çocuk pişecek sıcakta die düşünüyorum herifin derdine bak
neler yapıyosunuz nasılsınız bakalım, varmı gelişmeler...?[/QUOTE
maaşallah kuzucuğa
he valla isteseydin kopyada
otobüste filanda yer veriyorlar ya ne güsel oluyo
maşallah ezgi hanıma
ohhhh maşallah kuzucugaa
sağolun kızlarrrrr, hepimizinkine maşallah,,, ben de ehliyeti geçen sene aldım, motor:85, ilk yardım:95, trafik:93 notlarıyla hemideeeKopya mı isteyecektin...İyiymiş vallaa...Ben de geçen sene ehliyete yazıldım, zar zor geçtim, keşke bu sene girseydim sınavlara..Belki bana da torpil olurdu...Ezgi hanıma da maşallah, kocaman olmuş kuzucum..Allah nazardan saklasın.. ..
buluşalım canım ayıp ettin özdilktemi buluşalım nerde buluşalım
Benim herif de ben kızımı 40.ı çıksın denize sokacağım diyor..Ben girmiyorum denize, sen de karşıdan bize bakarsın artık diyor..
18.haftada gitmiştikkaçıncı haftanda gittin?.
bende hayatım boyunca kramp nedir bilmiyodum hamileliğin hediyesiBuluşalım valla..Ben c.tesileri de çalışıyorum bazen ama, öğleden sonra uyar..
Ben de ekmek teknesindeki kirli gibi göbek açık duruyorum, eşim bana da kızıyor...İnşallah hasta olmayız ya, sen de dikkat et..Tam hastalık havası aslında havalar..Bi iyi bi kötü..
Kopya mı isteyecektin...İyiymiş vallaa...Ben de geçen sene ehliyete yazıldım, zar zor geçtim, keşke bu sene girseydim sınavlara..Belki bana da torpil olurdu...Ezgi hanıma da maşallah, kocaman olmuş kuzucum..Allah nazardan saklasın..
Bana daha hiç kramp girmedi..İnşallah girmez de..
Benim herif de ben kızımı 40.ı çıksın denize sokacağım diyor..Ben girmiyorum denize, sen de karşıdan bize bakarsın artık diyor..
kızlar yaa benim içim sıkılıyo bugünsebep yokken kaynanamların düğünde yaptıkları geliyo aklıma istemiyorum düşünmeyi ama elimde değil niye böyle oluyor yaa (
biraz önce ultrason için bir hastaneyi aradım ben de cd.ye kaydettirmek istiyorm hatıra için dediğimde adam bana sırf zevk için yaptırmak doğru değil zararları var bebeğe hem de etik değil dedi.benim de kafam karıştı şimdi:44:
bilmiyorumki benim için farketmez benim ev tam ortada her yere gelebilirim
kuzu sen sezeryansın diye belki 31 de çağırdı benide 31 de çağırdı ama diğer arkadaş 32+0 da gitti bence arkadaşlar tarih alın dr dan şu tarihte gel yazalım raporunu desinTam 31 olduğunda raporunu veriyorlar...
Benim rapor tarihi 9 nisan, çizelgemden hesapla bak..Tam 31 oluyor günü...Yani 31 bitmiş, 32. hafta başlamış oluyor o tarihte..
kızlar sizde de kramptan sonra bacak ağrısı oluyomu bana gece kramp girerse o gün bacaklarım çok ağrıyo
benim içinde fark etmez ama ben deepoya uzağım ters düşüyo bana ona göre
kızılaya mecburi haller dışında gitmiyorum zaten, okul hayataım boyunca oralardaydım ama o kalabalık feciii...sorma yaa ben unutmuşum oraları artık
akrabaların çoğu orda arasıra gidiyoruz yinede
kızılayda karşıdan karşıya geçerken korkuyorum ben insanlar hurrraaa
iice alışmışız küçük yere
göğüs pedini de aldım ben, bantlı falanmış kaymasın diye, normalde de öyle mi ki:) birer tane daha alayım diye düşünüyorum, eşim de dalga geçiyo indirim var ya almışsındır 20-30 tane diyesağol canım demek 32.haftanın en başında raporun başlaması lazım. kontrole gittiğimde doktorla tam hesaplayalım bari.
3 saatçik aslında bence gel sen de :) kremlerden ben de aldım :) indirim çok iyiydi. göğüs pedi almamış olsaydım onu da alacaktım.
bu hafta sonu açıköğretim haftasıydı, benim de görümcelerim girdi sınava. geçmiş olsun sana da canım. bebeğine de maşallah. ben de hamileliğin avantajını kurumdaki asansör sırasında kullanıyorum, herkes yer veriyor hemen:)ben geldim günler sonraaaaaaaaaaaaaaahaftasonu açıköğretim sınavlarım vardı, kaynanamlardaydım, cumartesi sınavdan sonra dr a gittim, Ezgim 1300 gr olmu teyzeleri masum masum bakıyodu yüzüme yavrum
zaten ultrasona gireceksen neden etik olmasın ki sadece kayda alacaklar. özel olarak kayda almak için mi gireceksin? bu arada ben daha görmedim üç boyutluda bebeğimi, bugün soracağım hastanede cihaz var ama nasıl giriyoruz sormadım hiç...biraz önce ultrason için bir hastaneyi aradım ben de cd.ye kaydettirmek istiyorm hatıra için dediğimde adam bana sırf zevk için yaptırmak doğru değil zararları var bebeğe hem de etik değil dedi.benim de kafam karıştı şimdi:44:
yok canım :):):):):) aksam biz spora gittik my clubta hamıs bırı gorursen o benımdir:):):))
bende bir tane pike takımı alayım barı offffffffffffffffff bız daha hıcbısı almadık yaaaaaa
ya arkadasım odasına perde halı yatak ııcn pıke abajur yaptırmıs duvar kagıdıyla aynı desende 350 mılyona sok oldummmmmmmm sımdıııı..
ben bı perdeye bakıyorum sadece 350 mılyon dıyolarrrrrrrr
Benim için yer farketmez ama, önceden belli olsun, çünkü eşim evdeyken gelemem, adam onla ilgileneyim ister...
Hayırdır inşallahhh....
Hormonlardan oluyor canım ya..Bi de hava kapalıysa, insanın içine kasvet sıkıntı düşüyor..Düşünmemeye çalış..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?