2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

ohhhh maşallah kuzucugaa

eşimin iş yeri migrosa yakın old. için oraya gidiyoruz genelde yada deepo ya
buluşalım valla bana ctesileri uyar

Buluşalım valla..Ben c.tesileri de çalışıyorum bazen ama, öğleden sonra uyar..

cnm basmak ne kelıme gecen afta tısortle gezdım mıllet bana baktı gece desen cplak yatıom aksam adam bagırdı boyle yatma kızımı usutuyosun dıye haklı cunku oksuruyorum dıkkat et valla

Ben de ekmek teknesindeki kirli gibi göbek açık duruyorum, eşim bana da kızıyor...İnşallah hasta olmayız ya, sen de dikkat et..Tam hastalık havası aslında havalar..Bi iyi bi kötü..

Kopya mı isteyecektin... İyiymiş vallaa...Ben de geçen sene ehliyete yazıldım, zar zor geçtim, keşke bu sene girseydim sınavlara..Belki bana da torpil olurdu...Ezgi hanıma da maşallah, kocaman olmuş kuzucum..Allah nazardan saklasın..

kızlar sizde de kramptan sonra bacak ağrısı oluyomu bana gece kramp girerse o gün bacaklarım çok ağrıyo

Bana daha hiç kramp girmedi..İnşallah girmez de..

benim herifde yazın şimdi denize de gidemeyiz biz diyo ben çocuk pişecek sıcakta die düşünüyorum herifin derdine bak

Benim herif de ben kızımı 40.ı çıksın denize sokacağım diyor..Ben girmiyorum denize, sen de karşıdan bize bakarsın artık diyor..

biraz önce ultrason için bir hastaneyi aradım ben de cd.ye kaydettirmek istiyorm hatıra için dediğimde adam bana sırf zevk için yaptırmak doğru değil zararları var bebeğe hem de etik değil dedi.benim de kafam karıştı şimdi:44:

kızlar yaa benim içim sıkılıyo bugün sebep yokken kaynanamların düğünde yaptıkları geliyo aklıma istemiyorum düşünmeyi ama elimde değil niye böyle oluyor yaa (

maşallah ezgi hanıma

ohhhh maşallah kuzucugaa

sağolun kızlarrrrr, hepimizinkine maşallah,,, ben de ehliyeti geçen sene aldım, motor:85, ilk yardım:95, trafik:93 notlarıyla hemideee ..
ya kızlar benim kız garip garip hareketler yapmaya başladı, titriyo bazen, bazen de birden birde hopluyo,zıplıyo gibi hissediyorum.:26:

ben kaçar yavaşdan çıkıyım yürüye yürüe ve gidiyim açılırım belki.görüşürüz öğleden sonra byby

kaçıncı haftanda gittin?.
18.haftada gitmiştik
bende hayatım boyunca kramp nedir bilmiyodum hamileliğin hediyesi

kızlar yaa benim içim sıkılıyo bugün sebep yokken kaynanamların düğünde yaptıkları geliyo aklıma istemiyorum düşünmeyi ama elimde değil niye böyle oluyor yaa (

Hayırdır inşallahhh....
Hormonlardan oluyor canım ya..Bi de hava kapalıysa, insanın içine kasvet sıkıntı düşüyor..Düşünmemeye çalış..

allah allah :44: biz her gittiğimizde dr cd veriyo renkil resim siyah beyaz resim hepsinden veriyo
ayrıca cd kaydı için ayrı bişey yapmıoki ultrasonda bakarken hepsi oluyo

Tam 31 olduğunda raporunu veriyorlar...
Benim rapor tarihi 9 nisan, çizelgemden hesapla bak..Tam 31 oluyor günü...Yani 31 bitmiş, 32. hafta başlamış oluyor o tarihte..
kuzu sen sezeryansın diye belki 31 de çağırdı benide 31 de çağırdı ama diğer arkadaş 32+0 da gitti bence arkadaşlar tarih alın dr dan şu tarihte gel yazalım raporunu desin

kızlar sizde de kramptan sonra bacak ağrısı oluyomu bana gece kramp girerse o gün bacaklarım çok ağrıyo

kramptan sonra 2 gün aynı yer ağrımıştı bende..

sorma yaa ben unutmuşum oraları artık
akrabaların çoğu orda arasıra gidiyoruz yinede
kızılayda karşıdan karşıya geçerken korkuyorum ben insanlar hurrraaa
iice alışmışız küçük yere
kızılaya mecburi haller dışında gitmiyorum zaten, okul hayataım boyunca oralardaydım ama o kalabalık feciii...

göğüs pedini de aldım ben, bantlı falanmış kaymasın diye, normalde de öyle mi ki:) birer tane daha alayım diye düşünüyorum, eşim de dalga geçiyo indirim var ya almışsındır 20-30 tane diye
bu hafta sonu açıköğretim haftasıydı, benim de görümcelerim girdi sınava. geçmiş olsun sana da canım. bebeğine de maşallah. ben de hamileliğin avantajını kurumdaki asansör sırasında kullanıyorum, herkes yer veriyor hemen:)
zaten ultrasona gireceksen neden etik olmasın ki sadece kayda alacaklar. özel olarak kayda almak için mi gireceksin? bu arada ben daha görmedim üç boyutluda bebeğimi, bugün soracağım hastanede cihaz var ama nasıl giriyoruz sormadım hiç...

batı ataşehirdemi oturuosun cnm ????

Hayırdır inşallahhh....
Hormonlardan oluyor canım ya..Bi de hava kapalıysa, insanın içine kasvet sıkıntı düşüyor..Düşünmemeye çalış..

hava kapalı değil ama işte düşününce deli oluyorum. düğünümde bile beni kıskandı ya. kına gecesinde kendisiyle ilgilenmemişmişiz. nasıl ilgileniliyorsa kaynanayla kınada? her geleni tanıştırdık baş köşeye oturttuk. elimizden geleni yaptık ama yaranamadık. o ilgilenme meselesini eşime söylemişti o da gelip bana söylemişti. keşke zamanında söyleseydim yüzüne diyorum ama kendi kızı da evlenecek, aynı şeyi kendileri de bulsun inşallah.. anca o zaman beni anlarlar..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…