d ve rekli resim dokorun cihazına bağlı sanırım biz sadece ayrıntılıda renkli resim ve cd aldık diğer kontrollerde sadece siyah beyaz ultrason resmi veriyoallah allah :44: biz her gittiğimizde dr cd veriyo renkil resim siyah beyaz resim hepsinden veriyo
ayrıca cd kaydı için ayrı bişey yapmıoki ultrasonda bakarken hepsi oluyo
kuzu sen sezeryansın diye belki 31 de çağırdı benide 31 de çağırdı ama diğer arkadaş 32+0 da gitti bence arkadaşlar tarih alın dr dan şu tarihte gel yazalım raporunu desin
kramptan sonra 2 gün aynı yer ağrımıştı bende..
kuzu sen sezeryansın diye belki 31 de çağırdı benide 31 de çağırdı ama diğer arkadaş 32+0 da gitti bence arkadaşlar tarih alın dr dan şu tarihte gel yazalım raporunu desin
kramptan sonra 2 gün aynı yer ağrımıştı bende..
tamam canım sağolasın. hani ultrasonda gün bazen değişiyor ya, biz sata göre mi gidicez tam? mesela benim sata göre bikaç gün daha ilerde, ama bebek en başından beri 3-4 gün daha geriden gidiyor. büyük ihtimal geç döllenme nedeniyle.
vallaha devlet ileriden geriden anlamaz tatlım))doktorun 32.haftaı doldurmuştur yazılı bir rapor vermsi yeterli benim tüm arkadaşlarım öyle yaptı.
evet canım sırf hatıra kalsın bebie diye girmek istiyorum.ama 4 bytlu zararlı deyince karar veremedi size soruyum dedimzaten ultrasona gireceksen neden etik olmasın ki sadece kayda alacaklar. özel olarak kayda almak için mi gireceksin? bu arada ben daha görmedim üç boyutluda bebeğimi, bugün soracağım hastanede cihaz var ama nasıl giriyoruz sormadım hiç...
Benim için yer farketmez ama, önceden belli olsun, çünkü eşim evdeyken gelemem, adam onla ilgileneyim ister...
göğüs pedini de aldım ben, bantlı falanmış kaymasın diye, normalde de öyle mi ki:) birer tane daha alayım diye düşünüyorum, eşim de dalga geçiyo indirim var ya almışsındır 20-30 tane diye
bu hafta sonu açıköğretim haftasıydı, benim de görümcelerim girdi sınava. geçmiş olsun sana da canım. bebeğine de maşallah. ben de hamileliğin avantajını kurumdaki asansör sırasında kullanıyorum, herkes yer veriyor hemen:)
hava kapalı değil ama işte düşününce deli oluyorum. düğünümde bile beni kıskandı ya. kına gecesinde kendisiyle ilgilenmemişmişiz. nasıl ilgileniliyorsa kaynanayla kınada? her geleni tanıştırdık baş köşeye oturttuk. elimizden geleni yaptık ama yaranamadık. o ilgilenme meselesini eşime söylemişti o da gelip bana söylemişti. keşke zamanında söyleseydim yüzüne diyorum ama kendi kızı da evlenecek, aynı şeyi kendileri de bulsun inşallah.. anca o zaman beni anlarlar..
batı ataşehirdemi oturuosun cnm ????
evet canım sırf hatıra kalsın bebie diye girmek istiyorum.ama 4 bytlu zararlı deyince karar veremedi size soruyum dedim
benimde yer sorun diil de kocalara göre ayarladığımız için baya bi önceden gün belirlemek lazım
bende kociş evdeyken gelemem
:)))maaşallah kuzucuğa
he valla isteseydin kopyada
otobüste filanda yer veriyorlar ya ne güsel oluyo
sağol canım, işin kötü yanı bi daha ki sınavım haziranın başında, korkunççççççç, ne yapcam bilmiyorum o halde:26::26:bu hafta sonu açıköğretim haftasıydı, benim de görümcelerim girdi sınava. geçmiş olsun sana da canım. bebeğine de maşallah. ben de hamileliğin avantajını kurumdaki asansör sırasında kullanıyorum, herkes yer veriyor hemen:)...
:)))
sağol canım, işin kötü yanı bi daha ki sınavım haziranın başında, korkunççççççç, ne yapcam bilmiyorum o halde:26::26:
(((((((((ysmbstg, canım kargom geldi bu arada, cuma öğleden sonra gelmiş, eşim getirdi, baktım,, çok şekerler yaaaa, nasıl heveslendim yapmaya, hemen bugün başlıycam, tamistediğim gibi tüm malzemeler, eksiksiz gelmiş, haberin olsun, bugün siparişleri açacaktı birmax))))))
2 çocuk doğurucam hala hesap işlerini anlamadım her dr farklı .. bugun giidcez bakalımYa onu da sordum da, yasal hakkın 32.hafta başlar başlamaz başlıyormuş...
doktorun hesabna göre değişiyor..Benim doktor kaan kocatepe gibi hesaplıyor..31 olduğunda 31. hafta bitmiş, 32. haftanın ilk günü olmuş oluyor..Sezeryanı benimki 38. hafta yapmayacak zaten..Şartlar elverirse 39. hafta bitince yapacak, minnoşum biraz küçük geriden geliyor ya, tutabildiğimiz kadar içerde tutalım diyor doktor..Bak 2 sayfa geride hesaplama sayacı ekledi kızlar..Benimki 4 eylül son sat..O şekiilde yazınca 9 nisan 31.. haftta sonu oluyor zaten..32. haftanın başında raporunu almış oluyorsun yani..
Ama tabi doktorunuza sorun kızlar, ben doktorumun söylediklerini söylüyorum...Belki 32.bitince ona göre hesaplıyordur sizin doktorlar..
ben daha önce aldım toker bebeden, orda da indirime girmişti 13e düşmüştü, jokerde 10a düşmüş :) lansinohunkini almıştım ben de. 60lı olan yeter mi acaba?
egeeee daha fazla alsak mı göğüs pedi? 60 tane yeter mi?
bizim kurumdaki öküzler sıra mıra vermiyor canım :) acaba görünmüyormuyum diye düşünüyorum bazen:) aman vermesinler 8 tane asansör oluyor zaten beklerim iki dakka
Gene de anlamazlar..Kendi kızı yerine koymadıktan sonra seni hiçbi zaman anlayamaz..Ve çoğu kaynana gelin gözüyle bakıyor...
kızlar ben yemeğe çıkıyorum grşrz
ben de bu mesajını bekliyordum :) canım ben de bahsettiğin siteden sipariş vermeyi planlıyorum. neler almak lazım? bi de sitenin adresi evde kaldı sana zahmet bi kopyalar mısın buraya? tül, şeker, vs neler sipariş verdin?ysmbstg, canım kargom geldi bu arada, cuma öğleden sonra gelmiş, eşim getirdi, baktım,, çok şekerler yaaaa, nasıl heveslendim yapmaya, hemen bugün başlıycam, tamistediğim gibi tüm malzemeler, eksiksiz gelmiş, haberin olsun, bugün siparişleri açacaktı birmax))))))
bende 40 tane aldım yeter cnm. yetmezse alınır kıtlıktamısın ...
canım boşver olumsuz hatıraları, insan düşündükçe daha çok kızmaya başlıyor bu tür şeylere.oğlunu düşün boşver. ama benim de içim sıkılıyor, biraz nefessiz kalır gibi oluyorum anlamıyorum nedeninikızlar yaa benim içim sıkılıyo bugünsebep yokken kaynanamların düğünde yaptıkları geliyo aklıma istemiyorum düşünmeyi ama elimde değil niye böyle oluyor yaa (
antalya'da ramazandan sonra da rahatlıkla girersiniz canım denize, hem bebeğiniz de biraz daha büyümüş olur, biz de ramazandan sonra didime mi gitsek diye düşünmüştük bi ara ama benim pek umudum yok, uzun yol ya cesaret edemeyiz bebekle diye düşünüyorum şimdibende pek girmiyorum denize ama çocuğun kırkı çıktığında zaten ramazan ayına giricez die herif kara kara denize girmeyi düşünüyo
senin düşündüğünü ben de düşünüyorum :) ya ne bileyim çok mu farklı bir dalga yayıyor ki normal ultrasona göre, çok merak ediyorum bebeğimi, girmek istiyorum:44: bugün sorarım doktoruma canım yazarım buraya cevabını da inşallah...evet canım sırf hatıra kalsın bebie diye girmek istiyorum.ama 4 bytlu zararlı deyince karar veremedi size soruyum dedim
ben daha önce aldım toker bebeden, orda da indirime girmişti 13e düşmüştü, jokerde 10a düşmüş :) lansinohunkini almıştım ben de. 60lı olan yeter mi acaba?
egeeee daha fazla alsak mı göğüs pedi? 60 tane yeter mi?
bizim kurumdaki öküzler sıra mıra vermiyor canım :) acaba görünmüyormuyum diye düşünüyorum bazen:) aman vermesinler 8 tane asansör oluyor zaten beklerim iki dakka
bilmiyorum canım yaa hep böyleler mi.. insanın en özel gününü böyle hatırlaması kötü bişey.hakkımı helal etmiyorum ne kendisine ne de kızına.. eşim de çok anlayışsız davrandı o gün. tüm stresini bana yansıttı. unutamıyorum bunları.. birine anlatsam deli der heralde..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?