2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

keyifle yapar insan. ben çok tembelim ama bu konuda( bir yelek örmüştüm sadece tek el emeğim bu(

olsun canın sağolsun... ben de örgü yapmadım, 1 tane sadece, ama annem bi sürü yaptı, bi de şeker yapmak örgü gibi değil, çok zevkli :)
bu arada karnımın üstüne tv kumandası koydum, hop hop hopluyo kumandaaz kaldı düşürmesine

slm kızlar nasılsınız ben mayıs annesıyım sonuna denk qelıyo aslında hazıran desekte olur.bızm mayıs annelerı doğurmaya başladı topık nısan da doğuruyo bızde hazıranda doğuracaz qalıba..bı bakalım durumlar nasıl dedık.çantalar hazırlanmıştır yavaş yavaş..

normal cnm ya hep o fiyatlar walla bizim taşıncamız ew şuan inşaat halde herşey baştan yapılıyo.. koridor, mutfak sadece yerleri (minicik mutfak), banyo we bahçede 10m2 bölümün sadece fayansların işçiliği için 2000tl istedi.. malzemeler herşey bizden tabii..,
mutfak dolapları çizdirdik (mermeriyle birlkte)birde gömme portmanto 4000tl...
kartonpiyer 500tl ama spotlu istyoruz orda fiyat daha fazla olacakmış nedir bilmiyorum ama..
saten boya yapılacak artık ona kaç milyar isterler bilmiyorum
laminantlar
kapılar,
doğalgaz,
yeni tesisatlarrr
15000e mal oluyor en az.. çok çalışmamız lazııım çokkkkkk

slm cnm hoşgeldin. yavaş yavaşhazırlanıyo çantalar, ben tüm kıyafetlerini yıkadım, ütüledim. hastane çantamda hazır sayılır... Allah zamanında gelmesini nasip etsin bebişlerimizin...

slm cnm hoşgeldin. yavaş yavaşhazırlanıyo çantalar, ben tüm kıyafetlerini yıkadım, ütüledim. hastane çantamda hazır sayılır... Allah zamanında gelmesini nasip etsin bebişlerimizin...

sağlıllı bebışler nasıp etsın bızım topık mayıs ama nısan doğuruyo..dedım yalnız kaldım..aman aman kılolarla aranız nasıl

sağlıllı bebışler nasıp etsın bızım topık mayıs ama nısan doğuruyo..dedım yalnız kaldım..aman aman kılolarla aranız nasıl

kişiden kişiye değişiyo kilo olayı :) ben 53 le kaldım, şuan 61 im. 65 kiloda biter sanırım... sen kaç kilo aldın?

ooyy maşallah. çok kıpırdak olacak demek ki:)) arkadaşımın 5 aylık kızı var, karnımdayken çok hareketliydi doğdu hala öyle diyor:))

ooyy maşallah. çok kıpırdak olacak demek ki:)) arkadaşımın 5 aylık kızı var, karnımdayken çok hareketliydi doğdu hala öyle diyor:))
muhtemelen ezgi hanım da öyle olcak birce teyzesi :) haftasonu sınavlarım vardı, kıpır kıpır hep dikkatimi dağıttı sıpacım

esracım çok tatlı olmuş bebeğinin şekerleri, maşallah
ben de alıcam inşallah.silikonu kilo ile stıyorlar ya bi kilo alsak yeter mi canım?

merhaba kızlar.ara ara sizi takip ediyordum ama ekim hamileleri grubunda daha aktiftim.artık sizinlede yazışmak istiyorum tabii kabul ederseniz.ben de haziranın sonu gibi doğuracağım.SAT 22
eylül.şuan 27+6 haftadayım.kızım olacak,AYŞE:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…