keyifle yapar insan. ben çok tembelim ama bu konuda( bir yelek örmüştüm sadece tek el emeğim bu (
normal cnm ya hep o fiyatlar walla bizim taşıncamız ew şuan inşaat halde herşey baştan yapılıyo.. koridor, mutfak sadece yerleri (minicik mutfak), banyo we bahçede 10m2 bölümün sadece fayansların işçiliği için 2000tl istedi.. malzemeler herşey bizden tabii..,kuzucuukkk gunaydınnnn
gunaydınnnn
ohhh ne guzel yaa cok az kaldıııı gunaydın bu aradaaa...
egeee c.tesı boyacıyı sormussun ben cıkmısıtm cnmmm bız 1e boyattıtrcazz ben buna pahalı dıodumm c.tesı bırını daha cağırdık 1,5 ıstedı yuh dedımmm kapadım cenemı oturdummmm:Ç:))::))
slm cnm hoşgeldin. yavaş yavaşhazırlanıyo çantalar, ben tüm kıyafetlerini yıkadım, ütüledim. hastane çantamda hazır sayılır... Allah zamanında gelmesini nasip etsin bebişlerimizin...slm kızlar nasılsınız ben mayıs annesıyım sonuna denk qelıyo aslında hazıran desekte olur.bızm mayıs annelerı doğurmaya başladı topık nısan da doğuruyo bızde hazıranda doğuracaz qalıba..bı bakalım durumlar nasıl dedık.çantalar hazırlanmıştır yavaş yavaş..
slm cnm hoşgeldin. yavaş yavaşhazırlanıyo çantalar, ben tüm kıyafetlerini yıkadım, ütüledim. hastane çantamda hazır sayılır... Allah zamanında gelmesini nasip etsin bebişlerimizin...
sağlıllı bebışler nasıp etsın bızım topık mayıs ama nısan doğuruyo..dedım yalnız kaldım..aman aman kılolarla aranız nasıl
olsun canın sağolsun... ben de örgü yapmadım, 1 tane sadece, ama annem bi sürü yaptı, bi de şeker yapmak örgü gibi değil, çok zevkli :)
bu arada karnımın üstüne tv kumandası koydum, hop hop hopluyo kumandaaz kaldı düşürmesine
muhtemelen ezgi hanım da öyle olcak birce teyzesi :) haftasonu sınavlarım vardı, kıpır kıpır hep dikkatimi dağıttı sıpacımooyy maşallah. çok kıpırdak olacak demek ki:)) arkadaşımın 5 aylık kızı var, karnımdayken çok hareketliydi doğdu hala öyle diyor:))
muhtemelen ezgi hanım da öyle olcak birce teyzesi :) haftasonu sınavlarım vardı, kıpır kıpır hep dikkatimi dağıttı sıpacım
insanın yüzünde gülümseme oluyor ister istemez, gözetmenler demiştir noluyor buna:))
kıkırdadım bi kaç kereözelilgi oluyomuş ama hamileyken :) bi yudum su içtim die gözetmen koşa koşa yanıma geldi, iyimisiniz dio panik halinde
onun şansına başladım zaten bu sınavlara.neyse canım ben kaçar,iyi geceler...insan özel hissediyor kendini. onun şansına güzel geçmiştir sınavların:)
var canım o bişey demeden bişey yazmak istemiyordum onun canı biraz sıkkın ona hepimiz dua edelim daha fazlasını yazmak ona saygısızlık gibi olacak gibi geliyor bana oyüzden dua edelim iyi olsun diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?