2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

selam hamişler nabersiniz aklım burda hep ama vakit bulamıyorum girmeye

benim yarın kontrolüm var bakalım büyümüşmü kuzucuk çok merak ediyorum..

büyümüştür annesi büyümez mi benim de bugün randevum vardı, ya bu ultrason ölçümlerine güvenim kırıldı. geçen gittiğimde uyluk kemiği ne kadar çıktıysa bunda da öyle çıktı. oysa ki aradan 3 hafta geçti. başı ise 32 haftalık çıktı, bi garip acaba doktorun cihazında mı sorun var anlamadım..
bu arada bilginiz olsun diye yazıyorum kızlar rahim içine sperm kasılmayı tetikliyormuş, doktor söyledi, açıklamasını da yaptı ama ben anlamadım pek haliyle...

ultrason ölçümlerine iyice bak canım bana da geçen gittiğimde doktor 31 cm dedi halbuki 3 hafta önce gittiğimde gene 31 cm di bebeğimin boyu eve geldim FL yi 7 ile çarptım 37 cm çıktı oğlumun boyu... yanılabiliyor doktorlar takma kafana...

spremin kasılmayı tetiklediğini duymuştum evet ,dikkat etmek lazm ama işteeeeeeeeeee

takmıyorum kafama zaten canım ya, sadece böyle şeyler olunca doktorlar dikkatsiz geliyor bana sinir oluyorum. geçen hatırlıyo musun bilmem ama yazmıştım bebeğimin boyunu 7 ile çarpıp, bu sefer de aynı çıktı ya:) ama ben o zaman fark etmiştim yanlış ölçtüğünü. ta 26 haftalıkken boyu 39 cm çıkıyodu, 7 ile çarpınca
tartıldım 71,5 çıktım bu arada, 12 kilo almışım tansiyonum da 10'a 6, düşük çıkıyo ya, bi öncekinde de düşük çıkmıştı, sürekli tatlı yiyorum tuzlu yemiyorum pek ondan mı acaba..

off kızlar maşallah diyelim de bebişim sabahtan beri dönüp duruyor karnım baya baya yamuldu artık ama çok fena midem bulanmaya başladı yaaa bi dur bebişim yaaaa yavaş dön annem

tuzluyla alakası yok cnm.. tatlıda dengeler ama sunu unutma yuksek tansıyonda da sadece eksı ve sarımsak yemen ıyı tatlı sadece dusuk tansıyonu dengeler yuksegı ındırmes aman aman

kız 26 haftalık bebişin boyu 39 cm çıkar mı şuan 39 cm ise normal asıl 12 kilo güzell ben 16 kilo aldm çok fenayım yaaa ama 16 kilo nerde vallahi bilmiyorum bak göbişlere resmimi ekledim zaten yapılı bi insanım gör bak 16 kilo nerde bilmiyorum

10'a 6 çok düşük değil iyi bence yüksek olmasın da düşük olsun az bişi tuzlu ye zaten çıkar birer rakam daha zeytin yeme ama...

off kızlar maşallah diyelim de bebişim sabahtan beri dönüp duruyor karnım baya baya yamuldu artık ama çok fena midem bulanmaya başladı yaaa bi dur bebişim yaaaa yavaş dön annem

benımkıde duruldu bugun anlamadım ama normalmıs sanırım :S:S:S:S: karın daraldıgı ıcın

benımkıde duruldu bugun anlamadım ama normalmıs sanırım :S:S:S:S: karın daraldıgı ıcın

kız normalde benim gündüzleri uyku modundaydı ama bugun nolduysa bi durmadı oğluşum geceleri çok fena yaa dinlenme modunda olduğum zaman hemen tepiniyo... o hareket halindedir de sen farkında değilsindir şekerim hele bi sırt üstü uzan bak hemen nasıl döner

aslında haklısın azcık k..ımın ustunde otursam ayrıca gobege baktım cok tatlı bende cıcı bolumune ekledım gordunmu ogun sınırlendım az esıme cıktım aldım ne var ne yok dunde nıvea baby bakım setını 5 li setını tırnak makası vss aldım

niye sinirlendin kızz yok bakmadım baktığım zaman kıskanıyorum henüz oğluşuma bişi almadığım için ama dur bakımm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…