2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

ben de ondan dolayı şüphelenmiştim zaten yanlış ölçtü diye:) şimdi tam haftasıyla uyumlu çıktı. neden zeytin yeme dedin? ben de çok yiyemiyorum zaten mideme dokunuyor diye ama sebebini merak ettim...

aynı benimki de normalde gündüzleri hareketsizdir, bugün hareketli maşallahi doktora gideceğini anladı herhalde

ölçümler çok güvenilir değil gerçekten. geçen gittiğimizde doktorum aynı ultrasonda ayn gün yapılan ölçüm bile farklı çıkar dedi. hem milimetrik ölçümler hem de bebeğin pozisyonu etkiliyor. bir arkadaşıma bebeğin kafası büyük hidrosefali olabilir, kilosu da 4 civarı dediler. hatta bu yüzden sezaryanla aldılar. bebek 3.300 doğdu, kafası da gayet normalmiş.

mayıs annelerinden doğum yapanlar olmus ( Allah hepsinin bebeklerini onlara bağışlasın sağlıkla büyütsünler
okuyunca cok tuhaf oldum ya

slm kızlar nasılsınz?, ya bende mi bi sorun var anlamadım? foto ekleyemiyorum bi baksanıza, sizde de ayn ıproblem varmı????

ooooofffff bugün iştahım çok çok açık.. doymak bilmedim ama kendimi durdurmam gerek haftaya perşembe dokorda randevum var..çok kilo alınca uyarıo doktor uyuz oluorum bende

ooooofffff bugün iştahım çok çok açık.. doymak bilmedim ama kendimi durdurmam gerek haftaya perşembe dokorda randevum var..çok kilo alınca uyarıo doktor uyuz oluorum bende

benim genel halim o, hemen acıkıyorum hep bir şeyler yemek istiyorum((

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…