• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Evet o da olur canım... el ayaklar hep soğuk oluyor çünkü..

Ya kızlar korkmayın ya onlar ekstren durumlar.. Merak etmeyin bişey olmaz zaten kanama falan olsa, durduruyorlar.. Tansiyonda falanda 1-2 hafta hastanede düşürüyorlar merak etmeyin ya.. Bizim bebeler büyüdü zaten. Aklınıza kötü şeyler getirmeyin.. Zaten hepimiz 7 aylık olduk yani.. 30-40 yıl önceki teknolojide bile 7 aylık bebekler yaşıyorlar.. Takmayın ya.. Bişeycik olmaz... :nazar:

Yani tabi yanlış anlamayın hepsi zamanında gelir inşallah da ... Olmazsa da napalım.. Nisanı da atlattık mı tamam kızlar..

Evet o da olur canım... el ayaklar hep soğuk oluyor çünkü..

Ya kızlar korkmayın ya onlar ekstren durumlar.. Merak etmeyin bişey olmaz zaten kanama falan olsa, durduruyorlar.. Tansiyonda falanda 1-2 hafta hastanede düşürüyorlar merak etmeyin ya.. Bizim bebeler büyüdü zaten. Aklınıza kötü şeyler getirmeyin.. Zaten hepimiz 7 aylık olduk yani.. 30-40 yıl önceki teknolojide bile 7 aylık bebekler yaşıyorlar.. Takmayın ya.. Bişeycik olmaz... :nazar:

bacım ya genede etkilenilmese etkilenilir kimse pramatüre bebek doğurmak istemez yani ama genede dikkat etmek lazım dün mayıs annelernden biriydi galiba çamaşırında ıslaklık hissetmiş doktor bile kontrolde anlamamış kendi farketmiş suyu sızıntı yaptığı için bebeğini almışlardı 34. haftadamıydı neydi ya o yüzden dikkatli olalım doktorlar bile farkedemeyebiliyolar

takma sen o salağı.

Aman böyle salak tipler çok ya... Anlatamam size... Olumsuz bişey olsa sevincekler nerdeyse... Ben iki kez düşük yaptım ya milleti görsen o zaman tanıdım insanları.. Nerdeyse sevindi bazı tipler ya.. İnanamazsınız.. Düşük yapmışım arkadaşım bebeğini aldı geldi.. Öpüp öpüp duruyor... Ohhhh iyi ki bu ikinciyi doğurmuşum diyor embesil... Güya bana geçmiş olsuna gelmiş..İnsanlar başkalarının üzülmesinden zevk alıyorlar resmen..

Aman böyle salak tipler çok ya... Anlatamam size... Olumsuz bişey olsa sevincekler nerdeyse... Ben iki kez düşük yaptım ya milleti görsen o zaman tanıdım insanları.. Nerdeyse sevindi bazı tipler ya.. İnanamazsınız.. Düşük yapmışım arkadaşım bebeğini aldı geldi.. Öpüp öpüp duruyor... Ohhhh iyi ki bu ikinciyi doğurmuşum diyor embesil... Güya bana geçmiş olsuna gelmiş..İnsanlar başkalarının üzülmesinden zevk alıyorlar resmen..

:57::57::57::57::57::57::57::57::57:

bacım ya genede etkilenilmese etkilenilir kimse pramatüre bebek doğurmak istemez yani ama genede dikkat etmek lazım dün mayıs annelernden biriydi galiba çamaşırında ıslaklık hissetmiş doktor bile kontrolde anlamamış kendi farketmiş suyu sızıntı yaptığı için bebeğini almışlardı 34. haftadamıydı neydi ya o yüzden dikkatli olalım doktorlar bile farkedemeyebiliyolar

Tabi canım herkes sağlıklı doğumlar yapmak ister, bende istemem erken doğum yapmak.. Zaten hassas dönemlerdeyiz.. ister istemez etkileniyoruz da.. Sadece olumlu düşünelim aklımıza kötü şeyler getirmiyelim diyorum.. Bişey olmaz bebeklerimize.. Bol bol dua edelim..aklımıza öyle şeyler getirmeyelim ya.. Yoksa bende çok etkileniyorum..

ben kahvaltıya kaçıyorum kızlar komşum çağırdı sağolsun karnımızı doyurup gelelim kendinize iyi bakıııııııııııııın

günaydın güzel anneleri
biraz okudumda ay çok üzüldüm temmuz annelerine 700 gr çok küçücük ya allahım yardım etsin
rabbim hepimizede yardıım etsin zamanında sağlıkla hayırlı bi evlat dünyaya getirmek nasip etsin

saol canımmm.....

sorma yaa:1: doğuran arkadaşlarımın hepsi rahatsın şimdi diyip duruyoo..moralim bozuluyoo...:37:

Ay bende öyle tiplere hastayım ya, bırak herkes kendi deneyimini kendi yaşasın.. Ayrıca ben daha önce bu duyguyu yaşamış biri olarak hiç şikayet etmedim.. Sonuçta kızımın her anından zevk almaya çalıştım... Tabi ki annelik fedakarlık gerektiriyor, uykusuzda kalcaz, emzirirken canımızda yancak, vücudumuzda bozulcak yani napalım.. Herkesin bakış açısı farklı boşverin öyle tipleri... Bebek sahibi olmak dünyanın en güzel şeyi bence..

Back
X