• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

$AIWV11QCAP0HZX7CADZ6303CAN3TF60CAWZG9UHCAVNIPX6CACLZOHFCALZPOU7CAOGLVT9CAJKJMANCA57YWJICACXA...webp yatagı ben bu renk almaya karar verdım nye dersenız tayıncı oldugumu ıcın bude hem kız hem erkege gıder buyuyen besık alyoz odasıyla takım olcak ama suan yatak olarak gosterım dedım

Aman böyle salak tipler çok ya... Anlatamam size... Olumsuz bişey olsa sevincekler nerdeyse... Ben iki kez düşük yaptım ya milleti görsen o zaman tanıdım insanları.. Nerdeyse sevindi bazı tipler ya.. İnanamazsınız.. Düşük yapmışım arkadaşım bebeğini aldı geldi.. Öpüp öpüp duruyor... Ohhhh iyi ki bu ikinciyi doğurmuşum diyor embesil... Güya bana geçmiş olsuna gelmiş..İnsanlar başkalarının üzülmesinden zevk alıyorlar resmen..

tam dayaklıkmış o da. Dangalak. :57:

Ay bende öyle tiplere hastayım ya, bırak herkes kendi deneyimini kendi yaşasın.. Ayrıca ben daha önce bu duyguyu yaşamış biri olarak hiç şikayet etmedim.. Sonuçta kızımın her anından zevk almaya çalıştım... Tabi ki annelik fedakarlık gerektiriyor, uykusuzda kalcaz, emzirirken canımızda yancak, vücudumuzda bozulcak yani napalım.. Herkesin bakış açısı farklı boşverin öyle tipleri... Bebek sahibi olmak dünyanın en güzel şeyi bence..

güzeeeeeeeeeel bir yorum canım sonuna kadar katılıyırum :46::46:

canım şişliklerden ben de çok çekiyorum.
kıpkırmızı ayaklarım bacaklarım. geçmiş olsun.

saol canım..teşekkür ederim...:16: kırmızılık falanda mı var sende..internetten araştırdım ben biraz, ..bacaklara kadar kırmızılık falan, morluk oluyosa , dizlere kadar gidiyosa ağrı, gebelik zehirlenmesi olabiliyormuş, Allah korusun..doktoruna söle mutlaka...Allahım yardımcımız olsun..ben çok panik biriyim...hemen korkarım..bak sen öyle dedın, kalp atışlarım falan hızlandı..doktoruna söle canım oldumu...

Döner inşallah canım dert etme..Benim sıpam 1 ay önce gittiğimde doğum pozisyonunu almıştı..Erkenden gelmeye pek hevesli.. Değişmedi sanırım mideme mideme tekme attığına göre ayakları tepede...Maşallah oğluna büyümüş, Allah nazardan saklasın..İnşallah iyice büyümeden döner de normal pozisyonunu alır...
saol canımmmmm:16: benimkide alt taraflarıma vuruyo..sanki içime bişey sokup çıkarıyolar gibi oluyo..:1:töbe yarabbim , ama hakkaten öle oluyo..bi tuhaf oluyorum....

Korkma canımm yaa, herkes nasıl doğurdu biz de doğurucaz öyle :)

Bu arada Esra Erol'u izledim dün, kadın maşallah hoppidi hoppidi oynuyor yaa :) Maşallah diyim de,
Ben kığırdayamıyorum bile :) utandım kendimden

amin çilekçim..inşallahhh, tek isteğim bu zaten...cümlemiz için...evet ya kadın çok haraketli maşallah:nazar: ama onunda kilo aldığını görünce motive oluyorummm:60::60::27:
maşallah oda baya şişti....:1:

bacım ya genede etkilenilmese etkilenilir kimse pramatüre bebek doğurmak istemez yani ama genede dikkat etmek lazım dün mayıs annelernden biriydi galiba çamaşırında ıslaklık hissetmiş doktor bile kontrolde anlamamış kendi farketmiş suyu sızıntı yaptığı için bebeğini almışlardı 34. haftadamıydı neydi ya o yüzden dikkatli olalım doktorlar bile farkedemeyebiliyolar

Yaaaaa bende de aynı şey oluyor galiba, benim de mi suyum sızıntı yapıyor acep? :14::14:
Walla var ya cehalet mutluluktur, bişeyler bildikçe daha çok paranoyak oluyor insan..

ben şimdiye kadar bu hıçkırık diyeceğim bi şey hissetmedim

Ritmik aralıklarla tekme gibi pıtpıtlıyorsa hıçkırıktır canım

Ay bende öyle tiplere hastayım ya, bırak herkes kendi deneyimini kendi yaşasın.. Ayrıca ben daha önce bu duyguyu yaşamış biri olarak hiç şikayet etmedim.. Sonuçta kızımın her anından zevk almaya çalıştım... Tabi ki annelik fedakarlık gerektiriyor, uykusuzda kalcaz, emzirirken canımızda yancak, vücudumuzda bozulcak yani napalım.. Herkesin bakış açısı farklı boşverin öyle tipleri... Bebek sahibi olmak dünyanın en güzel şeyi bence..

hayyy ağzını öpemmm:38::38:

Aman böyle salak tipler çok ya... Anlatamam size... Olumsuz bişey olsa sevincekler nerdeyse... Ben iki kez düşük yaptım ya milleti görsen o zaman tanıdım insanları.. Nerdeyse sevindi bazı tipler ya.. İnanamazsınız.. Düşük yapmışım arkadaşım bebeğini aldı geldi.. Öpüp öpüp duruyor... Ohhhh iyi ki bu ikinciyi doğurmuşum diyor embesil... Güya bana geçmiş olsuna gelmiş..İnsanlar başkalarının üzülmesinden zevk alıyorlar resmen..

ayyyyy Allahtan korkar insan beee... yuhhhhh ! :41:

Yaaaaa bende de aynı şey oluyor galiba, benim de mi suyum sızıntı yapıyor acep? :14::14:
Walla var ya cehalet mutluluktur, bişeyler bildikçe daha çok paranoyak oluyor insan..

Ritmik aralıklarla tekme gibi pıtpıtlıyorsa hıçkırıktır canım

cılekcımmm bu hafta halledıcem ınsallahhh.
perde-halı-abajur-nevresım takımı bunları ıstedıgın duvar kagıdı desenıne gore toplamda 350 mılyona yaptırmıs arkadass... h.sonu goturcek oaraya benııı modokonun ordaymıs

Back
X