2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

kızlar bende farkettiim ki son bi aydır filan daha az kilo almaya başladım.. aman aman böle gitsin inşallah.. belkide doktor frenle kendini dediği için dikkatli davrandığımdan böle oldu..

oy kurban olurum ben onu yaradana:)
sığmıyordur annesi kocaman oğluş oldu o artık.. Ama yata yata büyüttün bak bizmkişler emektar kız çalışıyor bebem.. çalışkan olck sanırım.

Karakan haklısın çok şükür demeliyim ama bugun psikolojim iyi değil işyerinde 2 kişi ile atıştım sinirden. Raporumu başlattık ama 36. Haftaya kadar iş görebilir raporu verdi. Bende 35. Hafta başında ayrılıcam yani ... Bu ay son inşallah

Kuzu aynen bende öyle kendi kıyafetlerimi rafa kaldırdım artık kocamım tüm esofman tişört neyi varsa hepsi üstümde ve hepsi lekeli :)))))))))))))))))))))
beim giydiğimi bidaha dışarda yiyemiyor bişeyde diyemiyor:)))))))))

selam canıım
tuvalete gidebiliyomusun benim tuvalete gidemediğimde öle oluyo
yemek yeyince en az 1 saat sonra tuvalete gitmem gerekiyo yoksa patlıcak gibi oluyorum bende

bilmiyorumki kuzu niye bugün böyleyim..bugün gitmedim cnm lavaboya.
midemin oralarda bıçak batıyo gibi sanki.işyerindeyim bende oturuyorum bakalım.yerimi daraldı artık hareket etmeyemi çalııyor nasılsa.
bende aldım herşeyide bi çantası kaldı çantayı alıp bi an önce yerleştirmek lazım valla.

bide daha birsürü iş var soba kalkacAK perdeler yıkanacak halılar...yardım ederlerdeee genede elim değecek iştee.
şu işler bitip sağ salim bebişlerimizi kucağımıza alsaydık bi

Kurban olsun onlar bize...Aslan gibi evlatlar vericez, 2 tişörtlerini giydik diye laf ediyorlar...Diyemesin boşver...
Gerçi ben pek aslan veremicem de....Ben de ebru şallı kılıklı minnoş bi kız doğuracam daha ne istiyo...Babacı bi cimcime gelicek inşallah...
Sağlıklı sıhhatli evlatlarını doğuralım da, iydiğimiz 2 tişörtleri olsun...

Çok fazla iş yapıcam diye uğraşma ya..Yorma kendini...

Tabi, canım hamileyken çalışan biri olarak o kadar iyi anlıyorum ki senin psikolojini diğer iki hamileliğimde en iyi ve bayan arkadaşım bile anlayışlı olması gerekirken ne kadar üzmüştü beni neyse....... anlıyorum canım ama yapılacak bişey yok nasılolsa az kaldı diyiverecen ve moralini yüksek tutcan yi sen yimeğe devam et mutlu ol:))))))))

Kızım bir adama verilecek en iyi şey kız evladıdır bence erkeler anasına düşkün oluyor:)))))

Kızım bir adama verilecek en iyi şey kız evladıdır bence erkeler anasına düşkün oluyor:)))))

Benimki bi de bana benzer nazlı bişey olursa var yaa, herif işe bile gidemez bırakıpda..Şu an bunalımda ama aramıza gireck diye üzülüyor...Bilmiyor ki onu ne güzel günler bekliyor...Cimcime büyüyecek sabah gelecek yatağa atlayacakk ben babamla uyuyacağım diye çığlık atacakk....
Ben de onun tepesine atlayacağım, hep beraber boğuşacağızz....

Ya varya, kızımla ilgili hiç uslu duruyo, oturuyo hayallerim yok, hep bi delilik yapacak hayallerim var...
Allah babasına sabır verir inşallah...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…