kızlar bende farkettiim ki son bi aydır filan daha az kilo almaya başladım.. aman aman böle gitsin inşallah.. belkide doktor frenle kendini dediği için dikkatli davrandığımdan böle oldu..
aman ne bozuyosun moralini anlamadımki alt tarafı minnacık bişey yutuyosun tussuz yemekten iyidir kız:)))))))) hayatın anlamı yemek benim içinoda tuzsuz :))))))) canım ya geçmiş olsun ama gerçekten bozma moralini hepimizin amacı aynı sağsalim kavuşmak kavusurkende kimi kolayca alacak eline kimi taşlı yollardan gecerek badireler atlatarak:)))))))
maaşallah iyi de çok vuruyor sıkıldı artık teyzesi herhalde dolaş diyo bana habire gerinip duruyor yada sıgmıyor artık
Vermese ne yapacak, hamile tişörtleri 50-60 tl.den başlıyo...Geçen aldık 2 tane...Adam bi hesap etti, sen diyor bunları giyme doktora falan giderken giyersin, benimkilerle idare et bari diye...Yoksa astarı yüzünden pahalıya gelecek, çalışıyorum bi de..Hergün aynı kıyafeti giymek de olmuyor...
kızlar ben kaçıyorum görüşürüz... çok acıktım..
selam canıım
tuvalete gidebiliyomusun benim tuvalete gidemediğimde öle oluyo
yemek yeyince en az 1 saat sonra tuvalete gitmem gerekiyo yoksa patlıcak gibi oluyorum bende
Kuzu aynen bende öyle kendi kıyafetlerimi rafa kaldırdım artık kocamım tüm esofman tişört neyi varsa hepsi üstümde ve hepsi lekeli :)))))))))))))))))))))
beim giydiğimi bidaha dışarda yiyemiyor bişeyde diyemiyor:)))))))))
bilmiyorumki kuzu niye bugün böyleyim..bugün gitmedim cnm lavaboya.
midemin oralarda bıçak batıyo gibi sanki.işyerindeyim bende oturuyorum bakalım.yerimi daraldı artık hareket etmeyemi çalııyor nasılsa.
bende aldım herşeyide bi çantası kaldı çantayı alıp bi an önce yerleştirmek lazım valla.
bide daha birsürü iş var soba kalkacAK perdeler yıkanacak halılar...yardım ederlerdeee genede elim değecek iştee.
şu işler bitip sağ salim bebişlerimizi kucağımıza alsaydık bi
oy kurban olurum ben onu yaradana:)
sığmıyordur annesi kocaman oğluş oldu o artık.. Ama yata yata büyüttün bak bizmkişler emektar kız çalışıyor bebem.. çalışkan olck sanırım.
Karakan haklısın çok şükür demeliyim ama bugun psikolojim iyi değil işyerinde 2 kişi ile atıştım sinirden. Raporumu başlattık ama 36. Haftaya kadar iş görebilir raporu verdi. Bende 35. Hafta başında ayrılıcam yani ... Bu ay son inşallah
Kurban olsun onlar bize...Aslan gibi evlatlar vericez, 2 tişörtlerini giydik diye laf ediyorlar...Diyemesin boşver...
Gerçi ben pek aslan veremicem de....Ben de ebru şallı kılıklı minnoş bi kız doğuracam daha ne istiyo...Babacı bi cimcime gelicek inşallah...
Sağlıklı sıhhatli evlatlarını doğuralım da, iydiğimiz 2 tişörtleri olsun...
kızlar benim yemek yapmam lazım görüşürüz sonra :79::80:
Kızım bir adama verilecek en iyi şey kız evladıdır bence erkeler anasına düşkün oluyor:)))))
kızlar benim yemek yapmam lazım görüşürüz sonra :79::80:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?