2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

ye teyzesi valla.
Ay çok merak ediyorum nasıl bi kız..
Sen nerdesin nereye kayboldun martımı kovalıyordun

yok cnm ya odayı bosalttım bebek odası gelecek yarın tam secım yapcam sonra gelecek sanırım esım aradı odayı bosalt dıe onu hallettım sımdıde kustum rahatladım hem alttan gıdıo hem ustten bu kız benım nevrımı döndürdü

Aşşağıdakiler neden konuşmuyorsunuz hu huuu

Hergün temizlik yapmaktan gına geldi. daha şimdi koydum koltuğa bi tarafımı (ki daha işim bitmedi) haberdar olmak için okuyorum öyle oturduğum yerden. Hoş, bişey yazsamda kimse sallamıyo artık senden başka :)) niyeysee

aaa neden ki yorma kenidni. Eşinde bi alem akşam boşaltsanıza odayı tek başına..

neden hergün temizlik manyadın mı. Benim evde 2 hafta sonra boya başlıycak koyverdim ne güzel bişey sallamak..
Herkes alıştı senin yokluğuna kızım insan bi yazar ..
Kızçen nasıl

aksam devrıyesı varrr

SEN Bİ DE ÇİKO VER ANNEM ONA..

AY YEMEKLERİN İÇİNİ YAPARKEN SOĞAN SALÇA KIYMA KAVURURZ YA CANIM ONDAN İSTEDİ BİDE MAYDONOZ EKİCENÜSTÜNE:)) AA AAA NERDEN ÇIKTI Kİ ŞİMDİ

veriyim dimi teyzesi tamam hemen kalkıyorum var zaten... kız sen acıkmışsın ayrıca o can isteme şeysi hamile olusundan olmasın

ev hangar gibi yap yap bitmiyo.. küçük ev istiyorum bıktım hakkaten..salsam rahat edemiyorum bide benim koca başak burcu bide her şeye maydonozdur sağolsun. Şurası kirlenmiş burda şu var söylenir durur. söylenmesinde sinirlenmiyim diye yapıyorum. Bi cam silmiyorum. onada yetişemiyorum.. Yarında mutfak temizlicem.. çevremdeki herkes yorma kendini diyoda bi kerede geliiim ben yapiiim diyen yok. Yormadanda olmuyo..

kızçem iyi çok şükür. en son doktora gittiğimde yine göstermedi yüzünü. Ama kilosu falan yerindeymiş. Şimdi oturdum dönüp duruyo içerde sıpa. :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…