offfffffffffff bosalttım odayı bır suru karton cıktı etıket cıktı bır poset bebegın camasırlarından
hayırrrr doğum ne zaman olursa
yani 40. Haftada olmadı ozman izinlerinden düşüyor:)
diyelim ki 15 inde oldu o tarihten sonra başlıyor. Onlar seni izine ayırınca şu tarihte işbaşı yapacaksın diye yazı veriyoralr..
şimdi öyle gelir ama o gözler otomatik olrak açılıyo merak etme. bazen daha oğlum ağlamadan 2-3 sn önce uyandığımı bilirim.
o da Allahtan işte hissetmişsin hep :))) inşallah bizde öyle oluruz
hıımmm bu velet onada karışıyo hee ne zaman geliyosa o zaman dogum sonrası izin başlıyo... şu tarihde izne başlarsın diye yazı veriyorlar hee iyimiş o da dur bi personel şubeye soriyim şu tarhde başlıyorsun diye yzı veriyorlarmıymış
Akşama yemek söylemem lazım annemee bişey yapsın. Ne yapsak????????????
ana burdaki arkadaşlar veriyorlar dedi.
ne oldu böle yaaa :26::26:
ege ben ne yapacagımı sölemiyim canın çeker
ayyy süper ama karnıbahar yok evde.. Evde ıspanak vardı söyledim yapacak annem bide makarna yoğurtfırında karnıbahar yanında makarna
ne oldu bbbbbbbbeeeeeeeeeeee........................................
söyleeee yarın yaparımne oldu böle yaaa :26::26:
Ege ben ne yapacagımı sölemiyim canın çeker
ayyy süper ama karnıbahar yok evde.. Evde ıspanak vardı söyledim yapacak annem bide makarna yoğurt
ne oldu bbbbbbbbeeeeeeeeeeee
söyleeee yarın yaparım
çilek kabak yemeğini sevmezki benim uyuzlar. Babası kılıklı adam neyi severek yese kızıda aynı..
ayyy süper ama karnıbahar yok evde.. Evde ıspanak vardı söyledim yapacak annem bide makarna yoğurt
ne oldu bbbbbbbbeeeeeeeeeeee
söyleeee yarın yaparım
çilek kabak yemeğini sevmezki benim uyuzlar. Babası kılıklı adam neyi severek yese kızıda aynı..
Ay yanlış oldu çilek kabak yemeği yapmadı channle yaptı:)))))))
pardonn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?