2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

aaaa delimisin yaa
cam silinirmi allah korusun bebek emzikten düşer derler. Kadın al ozaman kimseye minnet etme..

kadında alamıyorum malesef.. durumlar iyice kötüledi... annemin gelmesini bekliyorum. o gelse rahatlıcam biraz
annen geldiğinde yaparsınız canım bişeye dokunma, sağolsun haftasonu ablamla annem geldi herşeyimi yaptılar... eşinin dediğine de bakma sen, kolaysa o yapsın temizliği... ayy benim kocam öyle olsa vallahi gebertirim anlayışlı olması lazım biraz, uzanma öyle her yere EGE'nin dediği gibi emzikten düşme olayını bende duymuştum...

aaaa delimisin yaa
cam silinirmi allah korusun bebek emzikten düşer derler. Kadın al ozaman kimseye minnet etme..

bende mayıs ayında kadın tutacam halıları yıkatmaya verecem amannnnnn bos verın kızlar yaa canınızın kıymetını bılın benımkı gıbı aılesıne para yollayanlarında gozunun yasınada bakmayın ama ben bakıom yınede cunkı onu cok sevıom

kadında alamıyorum malesef.. durumlar iyice kötüledi... annemin gelmesini bekliyorum. o gelse rahatlıcam biraz

bebeklerın gelmesı cok ıyı oldu allah saglıklarını bozmasın ama su varkı maddı yonden gercekten bayaa masraf demek hele dusuk bır maasa bıde calısan tek kısyse allah yardımcısı olsun zorda olanlarınnn

o ne demek kızlar ilk kez duydum ben:44:

Slm kızlar..
isyanım buyuktur sıgmaz ıcımeee
bın sıtem etsemde azdır kaderee...
ayyy calısmak mahvettı benı evde oturup karnını oksayan hamıle anneler gecırdıgınız zamanın kıymetını bılın

kadında alamıyorum malesef.. Durumlar iyice kötüledi... Annemin gelmesini bekliyorum. O gelse rahatlıcam biraz
vallaha gülüm benim durumlarda pek hoş değil 100 tl kadına vermek zor ama allah korsun sen dikkat et yapma annen gelince yaparsınız

ben badanadan sonra kadın alcam anneme de kıyamam okadar işe. Halılarıda vercem yıkamaya.. Bakalım inşallah

benim akrabam yok burda annemler istanbulda. havalar biraz iyi olsun gelceklermiş.Bekliyorum bakalım. Gelsede acık işim hafiflese..yok öyle çok uzanmıyorum ama eğil kalk yetiyo bide siyatikte var bende o azıyo direk zaten :)

bizim bebişin gelişi çok kötü zamana denk geldi. Eşimin kendi işi keşke maaşla çalışsaydı. En azından o zaman eline geçicek parayı biliyosun kendini ona göre ayarlıyosun.. Ama kendi işin olunca öyle değil malesef.. Önce kendini değil çalışanları düşünmek zorundasın. Hepsi ev bakıyo evlerinde ekmek baklayani var. Yok desen olmuyo.. Senin eline ne kadar kalırsa onla geçinmek zorundasın. Önceden böyle değildi durumlar.Hatta baya bolluk içindeydik diyebilirim. ama şimdi baya kötüye gidiyoruz Allah sonumuzu hayır etsin... Böyle durumdada benim eve kadın almam demek gırtlağımdan kesmem demek. onun için kendim yapmayı tercih ediyorum. Çok şükür az çok yine yapabiliyorum. son zamanlarda yapamam heralde. O zamanda annem falan gelir artık napiim. Kısmeti böyleymiş sıpamın

Benımde esımın kendı ısı bır ay ıyı kazanırken 1 ay kenardakını yıyor.Bazen keske maaslı olsaydıda eve gıren para bellı olurdu dıyorum.Allah kolaylık versın ama bebısın kısmetıyle gelır bak gor canm

olsun cnm asla uzulme yerı gelır olur yerı gelır olmazz ne yapalım adamın gırtlagına yapısacak halimiz yok dımı allah tez vakıtte kurtarır ınsallah sıkıntınızdan dogumda var ötede offff offf vallahı hayat sartları cok zor allah yardımcımı olsun ne dıyelım

kolunu yukarıya uzattığında süt kanallarında mı ne tıkanıklık oluyormuş ege daha iyi bilir egeeeeeeeeeeeeeeeee ????
bebeğin plesantadan çıkması. Allah korusun eskiler plesenta diyemezmiş de emzik dermiş.. Uzanma derler ya kordon koparmış.

ev hanımlarına gıcığım zaten:26::26:

Bende zor çalışıyorum sırtım fena

kız benim eylüşümde sıkıntının içine doğdu ama çok şükür eşşek kadar oldu. Herşey indsanlar için. Bizim durumumuzda çok çok iyiydi beterin beteri olduk iflas ettik. Eylül doğduğunda milyarlarca borç ama şimdi eşim işe girdi düzelmeye başlıyoruz. Herşey düzelir ama sağlık olsun yeter. Sakın dert etme..

benim eşiminde kendi işiydi ve allahıma hep yalvardım maaşlı çalışsın diye. Mimar kendisi iyi de maaş verirlerdi ama beyfendi patronculuk oynadı gümmmmmmmm
şimdi maaşlıyız ikimizde dediğiniz gibi elime gelen de gidende belli. çok şükür.

benım esım maaslı allaha sukur gelırımız kotu degıl ama bende babamın evındeyken maaslı bır ısı yoktu kendı ısı vardı sanayı ısıydı traktör pompası yapıodu yazın ıslerı superdı kısın duryodu ya bazen duraklamalar olyo ıste ne yapacan bacımm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…