yok takmıyorum ben öyle çok.. Zaten ben bolluktan gelmedim ki zoru görünce kaçiim... eşim ve ailesi alışmışlar bol paraya lüks yaşamaya. Onlara zor asıl bana değil :)
Aynen öyle..
ben kaçtım kızlar yemek olayına girişiyim artık saat geç olmuş. Öptüm hepinizi..
hadi bende kaçar byeeeeeeeeeeee
herşeyin başı para demi. Bende 4 aydan sonra ücretsiz kullanmam lazım eylül okula başlayana kadar ama ona bile cesaret edemiyorum tek maaşla nasıl geçiniriz. Aslında kızsakta en iyisi çalımak evde oturmakla bişey olmuyor böyle hiç değilse maaş geliyor..
slm kızlar yemeği koydum bi bakiyim dedim napıyosunuz nasılsınız
hos geldın cnm kaynatıyodukta mıllet dagılıyor yemek ev felan ıste sen nasılsın
iyi bende yemeği koydum evimi topladım bi bakiyim dedim siteye ne var ne yok diye
iyi ettın cnmmm ev duzenlı yemekte hazır olunca ohhh deme keyfımıze
öyle valla benim kayınpederlerin ne zaman geleceği belli olmuyo gerçi gelmeden haber veriyolar ama olsun ne olur ne olmaz
senle mı kalıyorlar
evet bende kalıyolar
hımmm anladım cnm anlasabılmek ne guzel yaaa benım kayınpederımde zararsız ama kayınvalıdemın ıyhhhhhhhhhhhhhhhhhh
ay yok bizimkiler çok iyi hele kayınpeder gülmekten öldürüyo beni kayınvalidem de annemden daha yakın nerdeyse annemden görmediğim yakınlığı ondan görüyorum
ay yok bizimkiler çok iyi hele kayınpeder gülmekten öldürüyo beni kayınvalidem de annemden daha yakın nerdeyse annemden görmediğim yakınlığı ondan görüyorum
kızlar ben çıkıyorum kocişim gelicek evde otur otur sıkıldım inş akşama biyere gideriz yorgun gelmezse hadi kendinize ve bebişlerinize iyi bakın görüşürüüüüüüüüüzzzz
kızlar ben çıkıyorum kocişim gelicek evde otur otur sıkıldım inş akşama biyere gideriz yorgun gelmezse hadi kendinize ve bebişlerinize iyi bakın görüşürüüüüüüüüüzzzz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?