2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

tül kurdela bebek arabası figürü tüy mıknatıs şeker yerine keşke bende lavanta kullansaydım diye ahh ettim ama sipriş gönderildi mecbur şeker koyucam 1 kilo şeker yetiyomu acaba
valla zannetmyorum 1 kilo şekerin yeteceğini, ağır oluyo şeker. ama ben 1 kilo lavantanın bu kadar çok olacağını bilmiydum, koca bi torba geldi, şok oldum, meğer yarım kilo bile çok gelirmiş 50 tane tülü lavantalayıp kudelalarını bağladım bile bugün :) kelebekleri yapışacak üstlerine, önce 100 ünün de lavanta kurdella işini bitireyim, silikonlama işini en son yapayım dedim ve lavantanın çeyreğini bile kullanmadım daha. silikon tabancası varmı sende? ve isim yazılı kart sipariş etmedinmi, bu hediyeydi...

hadi ya ben hediyeyi kaçırdım o zaman ama kartonu biz yapalım dedik eşim öyle istedi keşkede sipariş verseymişim iyi olurdu bence slikon tabancası var zaten kardeşimde o kolaydı yani gelsede bende yapsam iyi olur

volveron ılk bas 1 kg al bence sonra bakarsın cnmm ayyyyyyyyy cok guzel duygular telas bastı hepımızı zamanında dıodukya hatırlıyomusunuz bır 5 ıncı aya gırseydık 7 ay bıtıo

volveron ılk bas 1 kg al bence sonra bakarsın cnmm ayyyyyyyyy cok guzel duygular telas bastı hepımızı zamanında dıodukya hatırlıyomusunuz bır 5 ıncı aya gırseydık 7 ay bıtıo

ya zaten küçük boy olanını aldırıcam bebek şekerine küçük koyuyolar bakalım artık aynende dediğin gibi 5 ay 6. ayım olurmu acaba derdim 8 in içindeyim inanamıyorum hala ama benm odada hazır dizdim bikaç eksiğimz var böyle olunca çok daha hevesleniyoruz erkenciyiz anlıycaan hayırlısıyla 2 ayıda atlatabilseydik

hadi ya ben hediyeyi kaçırdım o zaman ama kartonu biz yapalım dedik eşim öyle istedi keşkede sipariş verseymişim iyi olurdu bence slikon tabancası var zaten kardeşimde o kolaydı yani gelsede bende yapsam iyi olur
bak ben bu kartı seçtim, yanında hoşgeldin Ezgi bebek yazıyo çok tatlı :)

Eklentiler

• $krt12.webp
    1,4 KB · Görüntüleme: 17

cnm boyle erken doguranları gorunce hıcte erken degıl dıyorum artık ben yaaa

ayy ewet bnde yaa topun biri çıkıyo:)))

o reklama tek gıcık olan ben değilmişim

arkadaşlar ben bebek şekerini hazır bi şekilde tanesini 1 tl ya aldım
ve netteki malzemelere bakınca gerçekten ucuz aldığımızı anladım,
çünki şekerin üstünde en az 5 çeşit malzeme var, şeker ve tülüyle 6-7 çeşit,
aslında yapmak çokda ucuza gelmiyo malzemeleri hesaplayınca..

ya öyle amabendeki yemekden oldu galiba geçen hafta çok yaşadım braxton hicks i bu hafta iyiyim yani

çok sık oluyosa dr una söyle canım, Allah korusun ben erken doğum riski yaşamıştım ve 2 ay ilaçla doğumu durdurdular...

Eki Görüntüle 172561 işte kızımn odasıııııııııııı ama dolabıl bole camlı olmıcak bıle bıle bu renk aldım hem erkek hem kız kullanır dıeeeeeee

güle güle kullanın

tül kurdela bebek arabası figürü tüy mıknatıs şeker yerine keşke bende lavanta kullansaydım diye ahh ettim ama sipriş gönderildi mecbur şeker koyucam 1 kilo şeker yetiyomu acaba

şekerin arkasına mıknatısta yapıştırıyorsan üzülme canım,
buzdolabı mağneti olarak yapılıyor zaten şimdi şekerler...
ister lavanta koy, istersen şeker pek fark etmiyor yanii..

tşk ederım cnmmm

sağol canım bakıcaz artık ya ama benim için ucuz geldi açıkcası tanesi 50 kuruşa geliyo e 100 tanesine 100 tl vermekde zor olucaktı

canım biz kendimiz yapmak istedik, o yüzden malzeme aldık, ve tanesi 50 kuruşa geldi benimkinin, yaptığım örneği gördünmü sen :) ekleyim bak

çok güzelmiş ya dur bakıym yarın eşime arattırıym gönderilmediyse ikisinide siparişe eklettirsin valla iyi oldu
[/HTML][/QUOTE]minik minik kartlar, çok tatlı yaa, 50 tane yaptım hiç sıkılmadım bile valla

tşk ederım cnmmm

doğumgününüz nası geçti
gebeş gebeş nası geçebilirki dediğini duyar gibi oldum
yarın bende belki bi hışımla alışveriş yapabilirim
cidden bu aralar herşeye uyuz oluyorum
bir an önce silkelenip kendime gelmemm...vee alışverişe gitmemm lazımm

iyi gectı cnm sukur sımdı bebegın hastane cantasını hazırlıyorum koyacaklarımı yıkıyorum

sağol canım bakıcaz artık ya ama benim için ucuz geldi açıkcası tanesi 50 kuruşa geliyo e 100 tanesine 100 tl vermekde zor olucaktı

vaktin varsa güzel bi uğraş, bende severim uğraşmayı lakin bu aralar kendime ayırdığım vakitlerde kitap okuyorum daha çok, zaten 2 haftadır kaburga kemiklerim ağrıyo fazlada eğilemem yani..

canım biz kendimiz yapmak istedik, o yüzden malzeme aldık, ve tanesi 50 kuruşa geldi benimkinin, yaptığım örneği gördünmü sen :) ekleyim bak

[/HTML]
minik minik kartlar, çok tatlı yaa, 50 tane yaptım hiç sıkılmadım bile valla[/QUOTE]

harika çokkk güzel olmuşşş
ellerine sağlıkk,
aman ne yapiim şimdiye kadar ben düşündüm adamı, azda ben hazıra koniim demi???
aldım gitti hazır hazır 50-100 versin banane

iyi gectı cnm sukur sımdı bebegın hastane cantasını hazırlıyorum koyacaklarımı yıkıyorum

bende hepsini birden yıkıycam, ütüler kaldırım sonra ufak valize,
bugünlerde pasta börek işine sardırdım,
vaktim hiç boş geçmiyo zaten gündüzde açamıyorum bu yüzden pc yi,
yaptıklarım fazla geliyo dipfirize atıyorum 1 tepsisini bende...
sonra hazır hazır rahat ederim

anam ne karısın pasta boregı bıle dusunmus helal vallaaaaa :82:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…