2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

normal doğumdada 38den itibaren beklemeye başlıyosun 40da doğuran çok nadir kişidir
ben 38+4te normal doğurdum örneğin..
zamanında gelsinler minumum 36haftaya kadar sabretsin yawrucaklar ondan sonra buyursun gelsinler))

tecrübe konuşuyor işte :82: senin de inşallah kredi işin olur canım okudum geçen sayfada... Allah yardımcınız olsun...

118 33 reklamlarına uyuz oluyorummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

sen mi ben mi yaa, bi 33 e değil hepsine... hele 118 10 denen salak kızların salak danslarıyla süslenmiş reklamına ne dersin, ben bu şirketin yerinde olsam utanırdım öyle bi reklamı yayınlamaktan, çok komik...

10'a sor 10'a sorr 10 10 10 118 10 offf harbi yaa valla sıktı bi de her reklam arası koyuyorlar o reklamları offf valla şikayet edicem artık yaa

wawww 30+6yım.. yarın 31. haftam doluyo 32nin içine giriyorumm.. amanınnn bunuda 38lerde doğurursam ki doktorcum 40ı beklemez diyorrrrr! kalıyor 6 haftam filannn:18:
hem korkuyorum hemde o müthiş doğum anına odaklamışım kendimi, tekrar o müthiş hazzı yaşayacağım için sabırsızlanıyorum:119::115::118:

omurilikten iniyorya sinirler belfıtıgı boyun fıtıgı gb konulara nörologlar bakıyor fizik tedaviciler tedavi ediyor yada ameliyat olunuyor. ben sagımdan soluma dönemiyorum bel agrısından hapşurunca bile agrıyor aglıyorum. yoksa bende kadındogumcumda normal istiyoruz ama dogumda bel çok önemli dogum anında sorun olursa önleyemeyiz diyorlar yoksa vazgeçmek gibi birşey yok sonuna kadar normal. zaten ben malatyada oturuyorum burada genelde normal dogumlar sezeryan az koskoca ilde epiduralle normal dogum yapan hastane yok

şu normal doğuma konsantre işinden bize de versene biraz yaa maşallah çok kıskanıyorum seni ben maşallah maşallah inşallah normal doğum yaparsın... yaparsın ama kafada bitirmişsin olayı senn

tecrübe konuşuyor işte :82: senin de inşallah kredi işin olur canım okudum geçen sayfada... Allah yardımcınız olsun...
ewet hemde taze tecrübe:))) daha 13 ay önce doğum yapmış biri olarak
inşallah canım yaaa olursa süper olacak ondan bundan borç istemek zor gelio hiç deilse bankaya borçlanır aydan aya öder 1 yılda kurtuluruz.. ewimizde bir an önce biter çok saol

10'a sor 10'a sorr 10 10 10 118 10 offf harbi yaa valla sıktı bi de her reklam arası koyuyorlar o reklamları offf valla şikayet edicem artık yaa
üstlerinde 90 model kısa atlerler, birbirlerinin göbeklerini göstere göstere reklam çekmişler, bu reklamla da 2011Türkiye'sinde prim yapmaya çalışıyolar...

az kalmışşşşş doğuma değil de F1 e katılacak gibisin hasret veeee yarış başlasınnnn dr un neden 40 ı beklemez diyor? bi sebebi mi varki acep?

kızlar ya nefes alamıyorum bugün kalbimde çarpıntı var afedersiniz bi şişkinlik varki sormayın ilaç aldım bakalım etkisini gösterecekmi

şu normal doğuma konsantre işinden bize de versene biraz yaa maşallah çok kıskanıyorum seni ben maşallah maşallah inşallah normal doğum yaparsın... yaparsın ama kafada bitirmişsin olayı senn
ben ilkindede hiiç sezaryeni düşünmedim çantamı bile 1gece kalacak gibi hazırladım amaan dedim allah korusun sezaryen olursaillaki birisi getirir ewden eksik gedik
öylede oldu bundada inşallah olacak gerçi benim bebek ters hala dönmedi ama.. aksini düşünmemeye çalışıyorum dr. 36ya kadar döner takma dedi bnde takmıyorum döner umarım sıpam:18:

inşallah canım bebişin bereketi boldur inşallah alırsınız krediyi :))
kızlar ya nefes alamıyorum bugün kalbimde çarpıntı var afedersiniz bi şişkinlik varki sormayın ilaç aldım bakalım etkisini gösterecekmi
geçmiş olsun canım çarpıntı tansiyondan olmasın?

ayy 1 sene önce mi doğum yapmıştın Allah yardımcın olsun canım yaa sütten de kesmişsindir hamile kaldıktan sonra kaç yaşındasın merak ettim de

benim ikinci bebik ya bide araları az malum.. o sebeple.. 2. bebikler genelde 40dan önce gelirmiş.. bnm zaten daha kanallar bile kapanmamıştı buda 38küsürde gelecek diye içime doğuyor hep

ewet canım yaa aşırı bi doğurma hewesi war içimde...
gerçek aşk; bebek o kemiklerin arasından wıjjjt die kayıp çıktığı anda başlıyorrrrrr, birden tüm ağrılar sancın diniyor sihirli değnek deymiş gibi kalkıp kucağınaalmak için hamle yapıyosunnn:)) dr.un hooop diyor dur daha kordonu kesmedik diyor
ahhh o anı yaşadım resmen:82:

yok canım sütten 2,5 ay önce kstim:)))) emzirdim walla hiç bişeyde olmadı bak içerdeki bebeğim 30+2de 1800grdı:) ikiside gayet sağlıklı:))
yaşıma gelince 1987 mayıs istanbul:)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…