normal doğumdada 38den itibaren beklemeye başlıyosun 40da doğuran çok nadir kişidirşaka maka 30un içindeyiz normal şartlarda 10 haftamız kaldı , sezaryen olursak 8-9 haftamız falan , daha dün test yaptığımı pozitif çıktığını hatırlıyorum geçti gitti geldi çattı doğum zamanı
ayy ewet bnde yaa topun biri çıkıyo:)))118 33 reklamlarına uyuz oluyorummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
normal doğumdada 38den itibaren beklemeye başlıyosun 40da doğuran çok nadir kişidir
ben 38+4te normal doğurdum örneğin..
zamanında gelsinler minumum 36haftaya kadar sabretsin yawrucaklar ondan sonra buyursun gelsinler))
ayy ewet bnde yaa topun biri çıkıyo:)))
118 33 reklamlarına uyuz oluyorummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
sen mi ben mi yaa, bi 33 e değil hepsine... hele 118 10 denen salak kızların salak danslarıyla süslenmiş reklamına ne dersin, ben bu şirketin yerinde olsam utanırdım öyle bi reklamı yayınlamaktan, çok komik...
Aleyküm selammmmmmmmmmmm
evet yaa, kuzenim zorla yaptırmış bana testi, ben çıkmaz daha günüm geçmedi demiştim 1 haftam vardı daha , ama test silik ikinci çizgiyi gösterdiğinde elim ayağım nasıl titriyordu anlatamam
wawww 30+6yım.. yarın 31. haftam doluyo 32nin içine giriyorumm.. amanınnn bunuda 38lerde doğurursam ki doktorcum 40ı beklemez diyorrrrr! kalıyor 6 haftam filannn:18:
hem korkuyorum hemde o müthiş doğum anına odaklamışım kendimi, tekrar o müthiş hazzı yaşayacağım için sabırsızlanıyorum:119::115::118:
ewet hemde taze tecrübe:))) daha 13 ay önce doğum yapmış biri olaraktecrübe konuşuyor işte :82: senin de inşallah kredi işin olur canım okudum geçen sayfada... Allah yardımcınız olsun...
üstlerinde 90 model kısa atlerler, birbirlerinin göbeklerini göstere göstere reklam çekmişler, bu reklamla da 2011Türkiye'sinde prim yapmaya çalışıyolar...10'a sor 10'a sorr 10 10 10118 10 offf harbi yaa valla sıktı bi de her reklam arası koyuyorlar o reklamları offf valla şikayet edicem artık yaa
az kalmışşşşşwawww 30+6yım.. yarın 31. haftam doluyo 32nin içine giriyorumm.. amanınnn bunuda 38lerde doğurursam ki doktorcum 40ı beklemez diyorrrrr! kalıyor 6 haftam filannn:18:
hem korkuyorum hemde o müthiş doğum anına odaklamışım kendimi, tekrar o müthiş hazzı yaşayacağım için sabırsızlanıyorum:119::115::118:
ben ilkindede hiiç sezaryeni düşünmedim çantamı bile 1gece kalacak gibi hazırladımşu normal doğuma konsantre işinden bize de versene biraz yaa maşallah çok kıskanıyorum seni ben maşallah maşallah inşallah normal doğum yaparsın... yaparsın ama kafada bitirmişsin olayı senn
evet ilk bebişimmmm, 1. evlilik yıldönümümde anne olucam inş. :) geçen sene haziranda evlendimsenindemi ilk çocuğun çok heyecan yaptıına göre
inşallah canım bebişin bereketi boldur inşallah alırsınız krediyi :))ewet hemde taze tecrübe:))) daha 13 ay önce doğum yapmış biri olarak
inşallah canım yaaa olursa süper olacak ondan bundan borç istemek zor gelio hiç deilse bankaya borçlanır aydan aya öder 1 yılda kurtuluruz.. ewimizde bir an önce biterçok saol
geçmiş olsun canım çarpıntı tansiyondan olmasın?kızlar ya nefes alamıyorum bugün kalbimde çarpıntı var afedersiniz bi şişkinlik varki sormayın ilaç aldım bakalım etkisini gösterecekmi
ben ilkindede hiiç sezaryeni düşünmedim çantamı bile 1gece kalacak gibi hazırladımamaan dedim allah korusun sezaryen olursaillaki birisi getirir ewden eksik gedik
öylede oldu bundada inşallah olacak gerçi benim bebek ters hala dönmedi ama.. aksini düşünmemeye çalışıyorum dr. 36ya kadar döner takma dedibnde takmıyorum döner umarım sıpam:18:
kızlar ya nefes alamıyorum bugün kalbimde çarpıntı var afedersiniz bi şişkinlik varki sormayın ilaç aldım bakalım etkisini gösterecekmi
benim ikinci bebik ya bide araları az malum.. o sebeple.. 2. bebikler genelde 40dan önce gelirmiş.. bnm zaten daha kanallar bile kapanmamıştı buda 38küsürde gelecek diye içime doğuyor hepüstlerinde 90 model kısa atlerler, birbirlerinin göbeklerini göstere göstere reklam çekmişler, bu reklamla da 2011Türkiye'sinde prim yapmaya çalışıyolar...
az kalmışşşşşdoğuma değil de F1 e katılacak gibisin hasret veeee yarış başlasınnnn dr un neden 40 ı beklemez diyor? bi sebebi mi varki acep?
yok canım sütten 2,5 ay önce kstim:)))) emzirdim walla hiç bişeyde olmadı bak içerdeki bebeğim 30+2de 1800grdı:) ikiside gayet sağlıklı:))inşallah canım bebişin bereketi boldur inşallah alırsınız krediyi :))
geçmiş olsun canım çarpıntı tansiyondan olmasın?
ayy 1 sene önce mi doğum yapmıştınAllah yardımcın olsun canım yaa sütten de kesmişsindir hamile kaldıktan sonra kaç yaşındasın merak ettim de
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?