evet ilk bebişimmmm, 1. evlilik yıldönümümde anne olucam inş. :) geçen sene haziranda evlendim
ağır falamn yediysende olabilir canım dinlen biraz ayaklarını yükseltipkızlar ya nefes alamıyorum bugün kalbimde çarpıntı var afedersiniz bi şişkinlik varki sormayın ilaç aldım bakalım etkisini gösterecekmi
yok canım sütten 2,5 ay önce kstim:)))) emzirdim walla hiç bişeyde olmadı bak içerdeki bebeğim 30+2de 1800grdı:) ikiside gayet sağlıklı:))
yaşıma gelince1987 mayıs istanbul:)))
ağır falamn yediysende olabilir canım dinlen biraz ayaklarını yükseltip
uzan dinlen canım korkma olur öyle...cnm benimde taaaaş gbi karnım olmaz böle şeyyyy... :18::18:
yok canım sütten 2,5 ay önce kstim:)))) emzirdim walla hiç bişeyde olmadı bak içerdeki bebeğim 30+2de 1800grdı:) ikiside gayet sağlıklı:))
süpermiyim neyim görcez artık:))) korkuyorum walla napıcam ben diemaşallah bebişine ya gr mı çook iyiymiş ayrıcada bravo bi çocuk varken ikinci geliyo süpersin canım
aman aman maşallahhhhh, azmine hayran kaldım, ben kendime bu kadargüvenemiyorum malesefbenim ikinci bebik ya bide araları az malum.. o sebeple.. 2. bebikler genelde 40dan önce gelirmiş.. bnm zaten daha kanallar bile kapanmamıştı buda 38küsürde gelecek diye içime doğuyor hep
ewet canım yaa aşırı bi doğurma hewesi war içimde...
gerçek aşk; bebek o kemiklerin arasından wıjjjt die kayıp çıktığı anda başlıyorrrrrr, birden tüm ağrılar sancın diniyor sihirli değnek deymiş gibi kalkıp kucağınaalmak için hamle yapıyosunnn:)) dr.un hooop diyor dur daha kordonu kesmedik diyor
ahhh o anı yaşadım resmen:82:
amanınnnn ben senden 1 yaş büyükmüşüm :)) sen üstüme ikiniciyi doğuruyosun, b, daha kocaman maşallahyok canım sütten 2,5 ay önce kstim:)))) emzirdim walla hiç bişeyde olmadı bak içerdeki bebeğim 30+2de 1800grdı:) ikiside gayet sağlıklı:))
ayy ne güzel benimde ilk gebeliğim ama biz hemen istemedik sonra istediimizdede o gelmek istemedi bize naz yaptı ama müthişşş bi mutlulukdu ya süper bişey Allah isteyen herkese nasibb etsin benimde temmuzda 2 yıl olucak inş
süpermiyim neyim görcez artık:))) korkuyorum walla napıcam ben diekızım bi canawardan farksızdır da
dr.umda öylededi o kadar ay inatla emzirmenerağmen bebeğin gelişimi 2 hafta önde, süper dedi:)))
hah işte bak:))) şimdi kıwran dur bakalım::)) şaka canım soda falan iç warsa ewdeevet ya yemek istememiştim ama yedim şite ondan galibaa
bnde 2009da ewlendim zaten:)) biraz hızlı gelişti herşey hayırlısı olsun diyeyim..uzan dinlen canım korkma olur öyle...
aa emzirmeye devam ettin yani bişey olmamış maşallah yaa :))) bende 87 doğumluyumanam hızlı çıkmışsın sen şekerim gerçi ben evleneli bu ayın 18 inde 1 sene olucak :)) maşallah sana da
seneye sende yap 2yi kurtul biranda canım:)) hiç zor değil bilirsin hatta keyifli bir aşamaaman aman maşallahhhhh, azmine hayran kaldım, ben kendime bu kadargüvenemiyorum malesef
amanınnnn ben senden 1 yaş büyükmüşüm :)) sen üstüme ikiniciyi doğuruyosun, b, daha kocaman maşallah
ben nişanlıyken diyodum hemen olur inş. die, 3.aydan sonra olsu çok şükür
kabardım wallahem kendine bakmışsın hem karnındaki bebeğe hem de sana muhtaç minik kızına off ayakta alkışlamak istiyorum seni...
hah işte bak:))) şimdi kıwran dur bakalım::)) şaka canım soda falan iç warsa ewde
bnde 2009da ewlendim zaten:)) biraz hızlı gelişti herşey hayırlısı olsun diyeyim..
bençıkıyorum kızlar kızımın uyku saati geçiyor:)
hepinize huzrlu rahat deliksiz bir uyku diliyorum:)))
bu günleri iyi değerlendiğin uykusuz gecelere az kaldı
aman aman maşallahhhhh, azmine hayran kaldım, ben kendime bu kadargüvenemiyorum malesef
amanınnnn ben senden 1 yaş büyükmüşüm :)) sen üstüme ikiniciyi doğuruyosun, b, daha kocaman maşallah
ben nişanlıyken diyodum hemen olur inş. die, 3.aydan sonra olsu çok şükür
Braxton Hicks kasılmalarının bazı özellikleri vardır:
Şiddeti sabit olmayıp değişkendir.
İki kasılma arasındaki süre çok kısa değildir.
Olup olmayacağı ya da ne zaman geleceği önceden tahmin edilemez.
Ritmik yani düzenli değildir.
Ağrı vermekten çok rahatsızlık yaratıcıdır.
Sıklığı ve şiddeti giderek artmaz.
hayırlı geceler canım..hah işte bak:))) şimdi kıwran dur bakalım::)) şaka canım soda falan iç warsa ewde
bnde 2009da ewlendim zaten:)) biraz hızlı gelişti herşey hayırlısı olsun diyeyim..
bençıkıyorum kızlar kızımın uyku saati geçiyor:)
hepinize huzrlu rahat deliksiz bir uyku diliyorum:)))
bu günleri iyi değerlendiğin uykusuz gecelere az kaldı
benim siparişimde de eşim görüştü zaten canım, bize de aynı şeyi söylediler, isterseniz ürünü gönderelim sonra parasını gönderin diye, kociş havale ile gönderdi. bi problem de çıkmadı zaten ya şükür, ama ben ilçede olduğum için kargom 13 tl tuttu, ürünlergüzel beğendimcanım ya biz bebek şekerinin siparişini verdik bugün aradılar 55 tl tutmuş eşim kabul etmemiş 50 tl demiş onlarda olur demişler sonra eşim ben size nasıl güveneym demiş ödeme yapmak için onlarda ürünü göndericekler beğenirsenz parayı ödeyin diye kabul etmişler yani 100 tanesi 50 tl ye geldi kargosuda 6 tlmiymiş neymiş bakalım 3 güne kadar gelir artık
hayırlı geceler canım..
benim siparişimde de eşim görüştü zaten canım, bize de aynı şeyi söylediler, isterseniz ürünü gönderelim sonra parasını gönderin diye, kociş havale ile gönderdi. bi problem de çıkmadı zaten ya şükür, ama ben ilçede olduğum için kargom 13 tl tuttu, ürünlergüzel beğendimneler sipariş ettin sen?
Eki Görüntüle 172561 işte kızımn odasıııııııııııı ama dolabıl bole camlı olmıcak bıle bıle bu renk aldım hem erkek hem kız kullanır dıeeeeeee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?