• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

eh işte sen

aaaa ne oldu ki . bende işteh hat safhada anam..

ayyyyyyyyyyyyy ne güzel
ben herşeyi yiyorum annem diyorki taştan yumuşağını löppürtediyorsun:)))))))) dana gibiyim

gördük zaten gazlı karılar gibi minnak göbüş. allahtan oğluş kilo alıyor döverdim seni yoksa

ohhhhhhhhhh sende bunlarla gel.. afiyet olsun bende senin gibiyim kız

helal sana öyküm. ben herşeyi yiyorum içiyorum ne yapayım zaararlı şeyleri zaten yemiyorum ama arada yapıyorum kendimi mutlu hissediyrum

eggeeeeeeeee ıstahın olmaması yemek yıyememe nasıl bır duygudur ecepp::):)))

Sen daha ilaç milaç kullanma, kalsiyum alma hepsi dökülcek valla. Kızım içsene kalsiyum ya ne inatçısın ya.. :52:

Ya en fazla 10 kilo
:52::52::52::52:

Aman ya o kadar da kasmayın mutlu hamile olmak lazım boşverin.. Bıktım valla ben onu ye bunu yeme sağlıklıysanız yiyin ya bebeği de Allah korur merak etmeyin.. Valla artık sıkıldım ben bu işten... Cuma günü bebeğe eko çektirmeye gitçem.. pzt...salı gibi doktoruma gitçem.. Bıktım artık, doktor her hafta çağırıyor.. Acaba niye eko istedi anlamadım acaba bana bişey söylemek istemedi mi şüphe etmeye başladım artık. Şekerden dedi ama daha önce hiç duymamıştım.. of kızlar... Bunlar yetmezmiş gibi birde hastalandım.. burnum akıyor, bademciklerim şişti.. :1:

Ya Öyküm sen başka bi doktora daha mı gitsen? eko ne ki, gereksiz diil mi? benim de görümcem de şeker vardı, insülin kullanıyordu hiç böyle şeyler yapmadılar ama..
Geçmiş olsun bu aradaaa

gitti bacım dişlerim. :50:
dişçiye gidemedim gitmem lazım ama vakit ayıramadım bir türlü.

senin viledaya da çok güldüm kız ne alemsin yaaaa :60:

:((( sen bildiğim kadarıyla süt - süt ürünleri de gayet iyi yiyip içiyordun yanlış mı hatırlıyorum?
ben de feci güldüm aklıma geldikçe gülüyorum sormaa :))

günaydıın :))
Ay kızlaar dün gece uyuyamadım ya, yatakta dururken cep telefonum yatak başının üzerinde duruyordu, bir çarptım ona, yatakbaşıyla duvarın arasına düştü sabahın 4ünde.. gittim viledanın sopasını aldım, ucunda da püskülleri var ya onun :1::1: onu soktum dubarla yatak başının arasına, onunla çıkarmaya çalışıyorum, olmadı öteki tarafını deniyim falan derken Bahadır'ın kafasına düşürdüm viledayı yaaaaa, püsküller kafasında bi fırladı yataktan bismillah diye :)
Ölüyodum gülmektennnn :1::1::1:

kız çilek sabah sabah ne güldürdün beni burda yaa :60: püsküllerle düşündüm de yeşil yeşil :60::60:
günaydın kız seninle herşeyimiz aynı yaa.
bende ishalim fmg.. wc ye gitmeye korkuyorum..
dişlerimde kırıldı .doğumdan sonra damak yaptırıcaz herhalde. gecede suya felan koyarız..

günaydın hemşom, gece suya da koyarsın arada çıkarır çocukları da korkutursun :60:

Benim de boğazım yanıyor alev alev, sesim bile çatallı çıkmaya başladı. Dün dedim ki kocama "Aha da benim yemek borum erimeye başladı galiba" o da ciddi sanıp korktu şapşal :1::1:
ne iyi gelir buna, hamilelik reflüsü falan herhalde, bişey kullanıyor musunuz siz?
yakında bacağım koptu falan diye doktora gitsem , normal hamilelikte falan diycek diye korkuyorum tövbe yarabbim yaaa...
hamilelik reflüsü, hamilelik kabızı, krampı, bel ağrısı, ..ku püsürü

canım gaviscon şurup var bizde, o çok iyi geliyor. a tipi ilaçmış, içinde hamileler rahatlıkla kullanabilir yazıyor. bi yudum ondan alıyorum ben, anında kesiyor sızlamayı..

yok kız ege... hilminin dershaneden arkadaşının eşi demişti istersen veriyim kullan diye yok falan dedim ama hlmi ye diyimde sölesin yaaa.. belki yararı olur

Fatma ben sürekli kullanıyorum sırt yastığı.
o olmasa biterim valla. al dene bence faydasını görürsün.

Canım aynen neden oldu anlamıyorum.. Ben şimdi insülini de değiştirdim iki doza çıktı, onun ilacı da farklıymış daha ona da adapte olamadım bakalım ne zaman adapte olcam... Ya yemek sırasında ben öğürmeye başlıyorum.. Hemen kalkıyorum kimsenin midesi bulanmasın diye..

İlaçlardan oluyordur ozaman öyküm. bende öğürme falan yok. sadece yiyemiyorum.

ezgi,bengisu,belinay,irem,pelin,ecem,ecenaz benım ıstedıklerım bunlar
esım zeynep olsun ıstıyo bende ıstemıyorum ama herlade ya bengisuda yada ecenaz da bulsucaz gıbı gelıyo baska care yok.
Ecenaz'ı beğendim bennnn

kız çilek sabah sabah ne güldürdün beni burda yaa :60: püsküllerle düşündüm de yeşil yeşil :60::60:

günaydın hemşom, gece suya da koyarsın arada çıkarır çocukları da korkutursun :60:

canım gaviscon şurup var bizde, o çok iyi geliyor. a tipi ilaçmış, içinde hamileler rahatlıkla kullanabilir yazıyor. bi yudum ondan alıyorum ben, anında kesiyor sızlamayı..

Günaydın canımmm, hemen aliyim gavisconu süpersiiiin, canımdan bezdim çünkü

günaydın kızlar.doğum iznine ayrıldım.kuşlar kadar özgürüm.:66::66::66:

Ohhhhhhhh gözün aydınnnnnnn :21::21:

:((( sen bildiğim kadarıyla süt - süt ürünleri de gayet iyi yiyip içiyordun yanlış mı hatırlıyorum?

evet düzenli tüketirim süt ürünleri falan,
kemiklerim dişlerim sağlamdır. kalsiyum da kullanıyorum.
bu kız hortumluyor galiba kalsiyumu :)))

günaydın

ohhhhh ne güzel ben de bugün çalışabilir raporumu alıcam.

eggeeeeeeeee ıstahın olmaması yemek yıyememe nasıl bır duygudur ecepp::):)))

Valla hayatım boyunca bende böyle bir duygu yaşamamıştım arkadaşım... Benimde ilk kez başıma geliyor.. Ben normalde çok iştahlıydım canım..

Ya Öyküm sen başka bi doktora daha mı gitsen? eko ne ki, gereksiz diil mi? benim de görümcem de şeker vardı, insülin kullanıyordu hiç böyle şeyler yapmadılar ama..
Geçmiş olsun bu aradaaa

İşte bu da benim duymak istediğim şeydi.. Ya niye istedi benden anlamadım.. Bana söylemedi şeker var dedi ama bende pıhtılaşma problemi, tansiyon ve troid olduğu için ekstra mı istedi acep... Ticari de olmamaz çünkü hastanede bunu yapan yok, sadece 1-2 yer yapıyor, kadına bir faydası yok yani ama benim doktor biraz fazla pimpirikli mi yoksa benim özel durumlardan mı anlamadım.. Zaten ben her gittiğimde bebeğe giden kan akışını falan çok uzun uzun kontrol ediyordu bakalım hayırlısı..

ayyyyyy darısı bizlere inş. en geç kim ayrılıyo şimdi izne benim 30 mayıs

Fatma ben sürekli kullanıyorum sırt yastığı.
o olmasa biterim valla. al dene bence faydasını görürsün.

İlaçlardan oluyordur ozaman öyküm. bende öğürme falan yok. sadece yiyemiyorum.

öğle arası diyeyim hilmiye dur msj atayımda adam öğle arası getirir belki :D

ama ege az bişey fazla kaçırdımmı anam deli danalar gibi dolaşıyom nefes alamıyom.. belki inanmazsınız ama benim kusmalar hiç durmadı sadece azaldı afta 3-4 defa çıkartıyorum. bazende öğle yemeklerinde.. napiyim ama
kıyamam ben gel öpem
:54:
kasıklarım ağrıyo canım yaaa çok feciiiii
ay halin mi benim de öyleydi 2 gn önce geçti.

Arkana yastık koysan canım iyi gelir mi acep?
Benim de boğazım yanıyor alev alev, sesim bile çatallı çıkmaya başladı. Dün dedim ki kocama "Aha da benim yemek borum erimeye başladı galiba" o da ciddi sanıp korktu şapşal :1::1:
ne iyi gelir buna, hamilelik reflüsü falan herhalde, bişey kullanıyor musunuz siz?
yakında bacağım koptu falan diye doktora gitsem , normal hamilelikte falan diycek diye korkuyorum tövbe yarabbim yaaa...
hamilelik reflüsü, hamilelik kabızı, krampı, bel ağrısı, ..ku püsürü
hahahaha tencere kapak olayıolmuşsunuz kız kocanla

Sen daha ilaç milaç kullanma, kalsiyum alma hepsi dökülcek valla. Kızım içsene kalsiyum ya ne inatçısın ya.. :52:

Ya en fazla 10 kilo
:52::52::52::52:

Aman ya o kadar da kasmayın mutlu hamile olmak lazım boşverin.. Bıktım valla ben onu ye bunu yeme sağlıklıysanız yiyin ya bebeği de Allah korur merak etmeyin.. Valla artık sıkıldım ben bu işten... Cuma günü bebeğe eko çektirmeye gitçem.. pzt...salı gibi doktoruma gitçem.. Bıktım artık, doktor her hafta çağırıyor.. Acaba niye eko istedi anlamadım acaba bana bişey söylemek istemedi mi şüphe etmeye başladım artık. Şekerden dedi ama daha önce hiç duymamıştım.. of kızlar... Bunlar yetmezmiş gibi birde hastalandım.. burnum akıyor, bademciklerim şişti.. :1:
içmemmmmmmmmmm ilaç deme bana

yok kız ege... hilminin dershaneden arkadaşının eşi demişti istersen veriyim kullan diye yok falan dedim ama hlmi ye diyimde sölesin yaaa.. belki yararı olur
az çok oluyor ama arkama yaslanığ yazı yaazmıyorumki eğiliyorum arada dinlenmek için yaslanınca eh işte idare ediyor.

kıyamam ben gel öpem
:54:

ay halin mi benim de öyleydi 2 gn önce geçti.

hahahaha tencere kapak olayıolmuşsunuz kız kocanla

içmemmmmmmmmmm ilaç deme bana

az çok oluyor ama arkama yaslanığ yazı yaazmıyorumki eğiliyorum arada dinlenmek için yaslanınca eh işte idare ediyor.

öp beni ege öp ilgiye htiyacım var :21::21::21::21:

kızlar ben kacıyorum kendınıze ıyı bakın gelırım sonra yıne ısımlerde onerılerınız ıcın tesekkurlerrrr.....

Back
X