2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

napıyım ipekcim banlanrsak bu yolda banlanalım zaten bitti 3 tane falan kaldı... onları da dağıtsam dha da liste eklemicem... zaten okuycaklarımızı okuduk Allah'ın izniyle...
allah kabul etsib bütün hamişlere kolay sağlıklı doğumlar nasip olsun
konu ile alakası yok ama kızlar bebek odası yaptınız mı ya da gardrop şifonyer falan aldınız mı?

biz 15 gün önce sipariş verdik dolap karyola ve şifonyer boş odamız vardı bebek odası yapıyoruz o odayı sanırım bir hafta 10 güne kadar getirirler

kızlar ben çıkıyorum çok acıktım yemek yiyim sonrada akşam yemeğini yapiyim zaman geçer zaten herkez kendine çok iyi baksın görüşürüüüüzzzz

napıyım ipekcim banlanrsak bu yolda banlanalım zaten bitti 3 tane falan kaldı... onları da dağıtsam dha da liste eklemicem... zaten okuycaklarımızı okuduk Allah'ın izniyle...

arkadaşlar dualar üzerinde duran bir dünyada dünyanın her hareketi her yaşadığımız olay kuranı kerimde farklı farklı şifrelerle açıklanmaya başladığı şu zamanda elin ecnebileri bizim kuranın şifresini çözerek neler yaşabilieceğimizi bulmaya çalışırken bir ayeti paylaşarak bir yol katetmek istememiz sorun teşkil ediceklerse dünde paylaşmıştım yabancı bir ilim adamı dua etmeyen bir millet yok olmaya mahkumdur demiş bunu müslüman olmayan bir bilim adamı diyoooo zaten bizim şu batı tutkumuz bitmediği takdirde ne gelişiriz nede fikirlerimiz olgunlaşıp daha sağlam gelecekler yetişitrebiliriz

canım netten mi verdiniz siparişi yoksa mobilyacıdan mı?

Pek cok arkadasimiz yavas yavas bu isleri bitiriyor. Ben henuz oda hazirligi yapmadim.Onumuzdeki 10 gun icinde bunlari halletmeyi dusunuyorum inshallah..

evet canım az kaldı ama biz daha mobilya almadık nası birşey alcaz bilmiyorum gardrop almayı düşünüyorum oda şimdilik düşünmüyoruz ama zamanı geldi artık siz nerden nasıl bişey düşünüyorsunuz

geldiiimm ben çok yoruldum çok uykum vaaaaaaarrr yaa evde berbat yaa çayı döktüm öle bırakıp geldim uffff dün hilmiye bi çikolata almıştım pis herif aldı sağol dedi cebe attı nsan yarısını verirdi demi acaip gıcı koldum yaaaaaaa:84:

kendine al bi tane düşünemedi demek boşver erkeklerde incelik olmuyo

pahalıymış baya güle güle kullanmak nasip olsun

sağol canım biraz pahalı oldu ama dolap bebek odası dolabı gibi duvara göre büyük dolap yaptırdık
karyolasının altına çekmece istedim duvara raf istedim ekstralar olduğu için pahalıya geldi
bebek odası gibi olsaydı daha ucuz olurdu

ev kendinizin heralde biz kiradayız o yüzden şimdilik bir park yatak ve gardolap alabilez inşallah ama bebek doğmadan yaptırsak çok iyi olcaktı:44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…